|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ma dobro. Kazem ti meni bolje izgledaju malo manji pixeli (ostrije), dok god nisu presitni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
E sad, jasno mi je da svak svoga konja hvali, (imam ja cijelu konjushnicu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
pa neizgleda puno veći u odnosu na ovog 22" pored inače u bugu su monitor pohvalili ali i zamijetili da nije za igrače-kašnjenje pokreta pokazivača na ekranu za pokretima mišem drugo nevaljaju mu senzorske kontrole i treće po meni je cijena od 7ili 8k kn,za tu lovu mora bit sposoban za sve a ne samo za crtkarije |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Ok, vidim da se pojavilo nesto poluinformacija ![]() S lijeva na desno: 20" (2005fpw), 24"(2407wfphc), i 27" (2709w). ![]() ![]() Lol, neznam sto smatras pod "sve", ali "crtkarije" su bas ono sto ga doista "isplacuje" kroz honorare, a svakako ne igranje ![]() Vec je stopput po forumu ovdje ponavljano koji su modeli pogodni za igranje...iako neznam, NFS koji ponekad zaigram, ne izgleda nimalo lose, niti ista ima "lag", "ghosting" i ine mudrolije izmisljene za kiseljenje zelja ![]() je jos uvijek 21" crt(pa naviše, ali ti su rijetki u našim krajevima), i ako imate mjesta i netko ga prodaje...obavezan rekviit za gamera. Ne treba ni antialiasing :P recimo samsung 1100. uh najklasicnija serija, bucek ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Overhaul. 01.05.2009. u 02:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Freelancer
|
Taman ti fali jos 30ka i onda bi izgledali ko smogovci ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Premium
|
Hehe, baš ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Frend se interesira oko navedenog monitora pa da mu pomognem malo pri riješavanju dilema i da se lakše odluci da vas pitam par pitanja. Njemu to ne treba za nikakva profi radi i sl. vec mu je samo do HD filmova, jer ima uopce smisla uzimat takav monitor samo radi multimedije. Overhaul vidim da si vec pisao kako mu super paše HD rezolucija, daj mi još molim te malo reci više o tome i po tvojem mišljenju dali se isplati uzet tako neki monitor sa jednom namjenom gledanja HD materijala ili je bolje riješenje neki jeftiniji sa TN matricom ili za tu lovu uzet neki LCD TV Btw Mar jesi ti dobio svoj primjerak? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Freelancer
|
Ako mora gledati sa velike udaljenosti onda OK ali inace mu je i 24" dovoljan jer 24 i 27 imaju istu rezoluciju i na oba fullHD izgleda dobro.
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pozdrav ! Cestitke na novom Dellboy'u ![]() nebih htio kvarit entuzijazam, ali cu ipak podjeliti svoje dojmove o Dellovim 27" flagship uzdanicama ![]() Upravo model iz naslova je odigrao krucijalnu ulogu u mojem konacnom obracunu sa vlastitim zeljama. Naime cim je izasao 2709 sam konacno shvatio da je Vrag odnio salu, i da moram pohitat si priustit taj mracni objekt zelje koji je od svog izlaska meni predstavljao 2707. i to sam i napravio, jer nakon par procitanih impresija, reviewa i studiranje digitalversus'a sam shvatio da doba high class kvalitete i vrhunskog dizajna polako ostaje iza nas. Ergo, mislim da je 2709 generalno, osim u par tehnoloskih, ali za vecinu korisnika zanemarivih faktora, korak unazad od odnosu na prethodnika koji je bio, a imo i danas ostao 27" cistog luxuza ![]()
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
@ Facelessone; ako nije kasno - NE. Za gledanje filmova i multimediju tipa igrice, ovaj moitor nije najbolje rijeshenje. TN ce biti savrseno zadovoljavajuc. Cak mislim da imaju bolju sliku za rapidne pokrete. E sad, sto je trenutno od tih na raspolaganju, potrazi na forumu i ponudi.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
si ih vidio kad uzivo jedan do drugoga ? a evo ti link, pa malo scrollaj kroz testove.. http://www.digitalversus.com/duels.p...8&p2=3699&ph=1 ![]()
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter, but I feel much cleaner after it rains.. Zadnje izmijenjeno od: Visitor Q. 16.07.2009. u 03:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
ako nije kasno - DA. "vec mu je samo do HD filmova" ako je ova tvrdnja tocna, onda bi ozbiljno trebao razmisliti o tom' monitoru, ili jos bolje o full HD LCD TV'u, a TN bi mu preporucio samo ako filmove namjerava gladati sa šancovim ovratnikom ![]() Multimedija je pak siri pojam, a igre takodjer. Kompetitivno mlatjenje FPS'ova bi u toj sferi mogla biti jedina slaba tocka, i to iskljucivo zbog visokog input lag'a, dok ce vec jedan suvremeni RTS, ili RPG na njemu biti prava gozba za oci ![]() s tim da vrlo ozbiljno treba shvatiti onaj naglasak na HD, jer ce svaki dvd ili divx na njegovoj rezoluciji nazalost biti nista drugo doli vizualna tekuca kaka. ![]()
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Tu se slažem, imam 2707 i mogu reći daj je monitor fantastičan - i budući da je slika superiornija od bilokojeg tn monitora, naravno da i filmovi izgledaju bolesno bolje..... Bilokakvo uspoređivanje prikaza slike s tn monitorima je smiješno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
A ljudi, ak se vama "kiseli tudje grozdje", ok. Mislim i da mnogi vlasnici TN monitora nisu bas tako razocarani i glupi sto su ulozili manje novca za namjenu u koju monitore koriste... ovdje po forumu opcenito je vidim popularno biti kriticar svega, jer eto tako se ispada "profinjeniji i strucniji". Vrlo rijetko netko iz vlastitog usporednog i prakticnog iskustva nesto komentira i savjetuje povoljnije i konkretno o komponentama (medju rijetkima sjetim se Wolverinea,Superunknowna, Celea i t.d.), ostalo se sve svodi na snobovske "savjete" tipa "ovo od 2000kn nevalja, kupi ovo od 10 000kn, ostalo je smece" -bez obzira kakvu namjenu ili novac uvjetovao covjek koji pita ili komentira. Istovremeno obicno takvi autori nemaju pod "moj komp" dokaza svojim strucno naguglanim tvrdnjama. Sorry ljudi, neide konkretno nikome, to mi je opci dojam, pa da ga podijelim. ... Vratio bih se na temu:koliko ih imam, monitori se nisu pokvarili i zadrzali su navedene karakteristike. Da, imam na poslu i 2707(ok ne u istoj sobi, ali dovoljno blizu da mogu usporedjivati), da ne ispadne da pricam googlove kao vecina forumasa ovdje. Ok monitor, isto se nije pokvario , ali nije "bolji". Tko zna sto kupuje i zasto ulaze novac, nece biti razocaran ni sa jednim. Na kraju - kad radim, u pravilu monitor ni ne zamjecujem, ako nije fakat nesto neispravan. I jeli TN dobar ili los za ovo i u odnosu na ono - bespredmetno je, s obzirom da "frend Facelessonea" vjerojatno nikad nije procitao, a kamoli uvazio ove i tako offtopic komentare, tako da u to dalje nebih ulazio. Za gledanje samo hd filmova, definitivno mu je najbolje bilo da si je uzeo za ovaj novac oveci tv, kako je u pitanju facelessone i komentirao. Jel to ucinio, nas nije obavjestio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|