Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.04.2009., 10:39   #31
Beo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Sad na pocetku mozes navuc dvoje, troje bestija na sebe u onaj krug.

Al za par questova ce ti jedan lik otkrit da tvoj talisman moze kontrolirat vrijeme onda ces moc nakupit brda i beda ekipe na sebe
Naravno nemoj bit previse nadobudan kako sam i ja znao bit
Beo je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2009., 12:17   #32
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Timeshift jel?

Baš sam ga dobio sinoč. Sad je riješeno
Oglas

Oglas
Staro 11.04.2009., 12:38   #33
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
MAlo odigrao dosao do grada... Neisplati se igrati bez joypada..

Morat cu u nabavu pa da vidim moze li ova igra vratiti FF feeling ili sam prestar za to :P

Neznam di vi vidite tu fenomenalnu grafiku..
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 11.04.2009., 19:24   #34
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor ABuser Pregled postova
Jel ima ovdje neki istinski FFF (Final Fantasy Fanatik), ali bas ono, manijak, pa da mi moze reci kakva je igra u usporedbi sa FiFijem (FF od milja, jel)? Ali ne smao ono, super je, ili losija, nego, sto je recimo ocito bolje u FiFiju, a sto losije. Jer ja sma jedan veliki FFF, i malo mi ga nestasica, pogovoto jer vec neko vrijeme (2 godine) nemam nijednu kucnu konzolu, pa eto, da zaspilam na piceku nesto slicno dok ne nabavim PS3 i FF XIII kad dodje...

Meni je recimo FF VII bog i batina svih igara ikad napravljenih (uz fallout 2 naravno) tako da cu ti povuc paralele s tim.

Prvo, napravio ju je Square dakle nemre bit loša

Borbe su u pocetku zbunjujuce jer se dosta baziraju na pozicioniranju jedinica na terenu, ne želiš im dati priliku da te više njih opkoli. Postupno ces dobivat razne formacije koje mozes koristiti, neke su dobre za melee, neke za defense, neke za mystic napade, itd. Kao što u FF VII recimo kontroliraš svakog lika zasebno u partyu, ovdje daješ malo šire naredbe timu, ovisno o tome gdje se nalaziš u odnosu na svoj drugi tim ili na neprijatelje, ali u osnovi je jako slično. Uglavnom, kad skupiš neke iteme, dođeš do love i regrutiraš borce sa puno skillova (sve ih može vidjet u meniju) borbe su zanimljive i fora je gledat kako su sve brutalniji

Postupno kako dižeš battlerank tako se likovi u tvom partyu razvijaju.

Grafika je odlična, na mojoj konfi igra leti sve na max (osim sjena), dakle nije ni zahtjevna. Mapa svijeta je dosta velika, i ima puno gradova, ali su jako dobro dizajnirani tako da nije zbunjujuce, gradovi su podijeljeni u par dijelova i svaki je mali i pregledan, pise ti. Questove nije teško naći, dosta su zanimljivi. Uglavnom, veći dio igre ćeš provesti u borbi, al to nije ni loše

Nadam se da je pomoglo.
Staro 12.04.2009., 11:46   #35
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Newbie Pro Pregled postova
Meni je recimo FF VII bog i batina svih igara ikad napravljenih...
Vidi se po avataru

Ugl, pomoglo je, da, hvala, jedino jos ako ti se da, mozes li mi odgovoriti na jos jedno pitanje - a to je, jel ima hrpetina side-questova, i ono vaznije, nekih velikih specijalnih monstera i/ili borbi tipa ruby/emerald, ultima, odn ultima/omega weaponi u FFVII i VIII. Tj, ajde bilokoji FiFi - Ozma, Hades i ekipa u FFIX... Ugl, jel ima takvog neceg? Vjerojatno ima jer je to Square, ali opet, ovdje je skroz drugaciji sustav borbe, pa ono, ne znam...
ABuser je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2009., 00:03   #36
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Ima hrpa sidequestova, dosta ih ukljucuje borbe sa malo jačim beštijama, trenutno baš riješavam sidequestove i nepratim glavni tako da ne znam čeka li me kakav Ruby ili Emerald, ali ne sumnjam. Bez brige, imaš dosta jačih živina za torbat.

Jedino kaj me malo jebe je kaj nemam nikakvu ideju gdje i kako bih našao najjače oružje, imam milijardu itema za sklapanje, ali nijedan mi ne paše za ono kaj hoću
Staro 13.04.2009., 11:53   #37
KidBoy128
Premium
Moj komp

KidBoy128's Avatar

čini mi se kao zanimljiva igra ali nemogu normalno igrati s mišem i tipkovnicom
kontrole su mi sve zakomplicirale

neznam kako vi igrate ali meni bi dobrodošao neki game-pad
KidBoy128 je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2009., 13:48   #38
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Citiraj:
Autor Newbie Pro Pregled postova
Ima hrpa sidequestova, dosta ih ukljucuje borbe sa malo jačim beštijama, trenutno baš riješavam sidequestove i nepratim glavni tako da ne znam čeka li me kakav Ruby ili Emerald, ali ne sumnjam. Bez brige, imaš dosta jačih živina za torbat.

Jedino kaj me malo jebe je kaj nemam nikakvu ideju gdje i kako bih našao najjače oružje, imam milijardu itema za sklapanje, ali nijedan mi ne paše za ono kaj hoću
OK, hvala. Nabavit cu onda, ipak je to square, a i, imam 360 controller pa me kontrole nece mucit:P
ABuser je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2009., 15:48   #39
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Gamepad obavezno, sa analognim stickovima, najprirodnije je s njim igrat, u minuti sve pohvataš.
Staro 15.04.2009., 23:58   #40
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Geez...
Kao iskusnog FF-ofca(ma JRPG-a opcenito), mogu reci da postene igre Square(iliti Square Enix) nije izbacio od FFX, a i FFX je upitan FF.
Ceka se FF13, te jos koja placa, pa PS3 i HD tv.
Steta za Enix jer brijem da njihovu genijalnost u stvaranju battle sistema Square malo gusi...a ako je battle system los, doslovce zaspim na stolici(istina!)...a sve se bojim da cu riknut od ovog sistema.

Vidim da su svi zabezeknuti kakva je igra, no moram priznati da mi se je uopce ne narucuje, cim vidim da mi je glavni lik maloljetni seljo...argh...

No vidjet cu, mozda uz pomoc dobijem volju, pa dam igri sansu.
gamer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.09.2010., 14:45   #41
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Igra li tko još ovu igru? :P
Ja nakon ogromne pauze nastavio igrat (zauzima mi previše mjesta na hardu xD)...

Da li je potreban neki hardcore grind za late game, ili mogu normalno igrat, slijedeći questove?
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2010., 21:31   #42
Beo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Ja baš planiro opet malo zaigrat.
Pa gledam jel doso koji od DLC-ova za pc.
Ugl ja sam najvise doguro do lvl72 ili tako nesto. Ili battle rank, ne sjecam se kako se vise zvalo. I moro sam malo grindat kasnije jer bilo je mobova kojima nisam mogo ni prismrdit
Beo je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2010., 23:11   #43
ivan77
Guest

ja tek sad vidim da sam propustio , al mlatim Kings Bounty : The legend , koji je opako zarazan
  Reply With Quote
Staro 02.10.2010., 16:28   #44
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Evo prošao igru, sve u svemu nije loše, al moglo biti dosta bolje. I jbt, zadnji boss fightovi su zahebani, sveukupno mi oko 100h bilo potrebno da je prođem, sada konačno imam 12gb mjesta više na kompu
xGAME je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno