|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Sad na pocetku mozes navuc dvoje, troje bestija na sebe u onaj krug. Al za par questova ce ti jedan lik otkrit da tvoj talisman moze kontrolirat vrijeme onda ces moc nakupit brda i beda ekipe na sebe ![]() Naravno nemoj bit previse nadobudan kako sam i ja znao bit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Timeshift jel? ![]() Baš sam ga dobio sinoč. Sad je riješeno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
MAlo odigrao dosao do grada... Neisplati se igrati bez joypada.. Morat cu u nabavu pa da vidim moze li ova igra vratiti FF feeling ili sam prestar za to :P Neznam di vi vidite tu fenomenalnu grafiku.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Meni je recimo FF VII bog i batina svih igara ikad napravljenih (uz fallout 2 naravno) tako da cu ti povuc paralele s tim. Prvo, napravio ju je Square dakle nemre bit loša ![]() Borbe su u pocetku zbunjujuce jer se dosta baziraju na pozicioniranju jedinica na terenu, ne želiš im dati priliku da te više njih opkoli. Postupno ces dobivat razne formacije koje mozes koristiti, neke su dobre za melee, neke za defense, neke za mystic napade, itd. Kao što u FF VII recimo kontroliraš svakog lika zasebno u partyu, ovdje daješ malo šire naredbe timu, ovisno o tome gdje se nalaziš u odnosu na svoj drugi tim ili na neprijatelje, ali u osnovi je jako slično. Uglavnom, kad skupiš neke iteme, dođeš do love i regrutiraš borce sa puno skillova (sve ih može vidjet u meniju) borbe su zanimljive i fora je gledat kako su sve brutalniji ![]() Postupno kako dižeš battlerank tako se likovi u tvom partyu razvijaju. Grafika je odlična, na mojoj konfi igra leti sve na max (osim sjena), dakle nije ni zahtjevna. Mapa svijeta je dosta velika, i ima puno gradova, ali su jako dobro dizajnirani tako da nije zbunjujuce, gradovi su podijeljeni u par dijelova i svaki je mali i pregledan, pise ti. Questove nije teško naći, dosta su zanimljivi. Uglavnom, veći dio igre ćeš provesti u borbi, al to nije ni loše ![]() Nadam se da je pomoglo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Vidi se po avataru ![]() Ugl, pomoglo je, da, hvala, jedino jos ako ti se da, mozes li mi odgovoriti na jos jedno pitanje - a to je, jel ima hrpetina side-questova, i ono vaznije, nekih velikih specijalnih monstera i/ili borbi tipa ruby/emerald, ultima, odn ultima/omega weaponi u FFVII i VIII. Tj, ajde bilokoji FiFi - Ozma, Hades i ekipa u FFIX... Ugl, jel ima takvog neceg? Vjerojatno ima jer je to Square, ali opet, ovdje je skroz drugaciji sustav borbe, pa ono, ne znam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Ima hrpa sidequestova, dosta ih ukljucuje borbe sa malo jačim beštijama, trenutno baš riješavam sidequestove i nepratim glavni tako da ne znam čeka li me kakav Ruby ili Emerald, ali ne sumnjam. Bez brige, imaš dosta jačih živina za torbat. Jedino kaj me malo jebe je kaj nemam nikakvu ideju gdje i kako bih našao najjače oružje, imam milijardu itema za sklapanje, ali nijedan mi ne paše za ono kaj hoću ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Geez... Kao iskusnog FF-ofca(ma JRPG-a opcenito), mogu reci da postene igre Square(iliti Square Enix) nije izbacio od FFX, a i FFX je upitan FF. Ceka se FF13, te jos koja placa, pa PS3 i HD tv. ![]() Steta za Enix jer brijem da njihovu genijalnost u stvaranju battle sistema Square malo gusi...a ako je battle system los, doslovce zaspim na stolici(istina! ![]() Vidim da su svi zabezeknuti kakva je igra, no moram priznati da mi se je uopce ne narucuje ![]() No vidjet cu, mozda uz pomoc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Igra li tko još ovu igru? :P Ja nakon ogromne pauze nastavio igrat (zauzima mi previše mjesta na hardu xD)... Da li je potreban neki hardcore grind za late game, ili mogu normalno igrat, slijedeći questove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja baš planiro opet malo zaigrat. Pa gledam jel doso koji od DLC-ova za pc. Ugl ja sam najvise doguro do lvl72 ili tako nesto. Ili battle rank, ne sjecam se kako se vise zvalo. I moro sam malo grindat kasnije jer bilo je mobova kojima nisam mogo ni prismrdit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
ja tek sad vidim da sam propustio , al mlatim Kings Bounty : The legend , koji je opako zarazan ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo prošao igru, sve u svemu nije loše, al moglo biti dosta bolje. I jbt, zadnji boss fightovi su zahebani, sveukupno mi oko 100h bilo potrebno da je prođem, sada konačno imam 12gb mjesta više na kompu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|