Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 14.05.2009., 21:06   #31
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
nisam ja ni rekao da je bug,ja znam konfigurirati os po potrebi,a ne znam u cemu je problem...zato nemoj govoriti gluposti jer ja nisam nigdje naveo da je kriv os...i,da meni je super dx 10 i vista ali jbg windows 7 ima bolje,optimiziraniji,manje trosi resursa te najvaznije pokrece s vecim fps-om igre...

Zadnje izmijenjeno od: blava. 14.05.2009. u 21:13. Razlog: par gramatickih pogreskica
blava je offline  
Staro 14.05.2009., 21:27   #32
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
nisam ja ni rekao da je bug,ja znam konfigurirati os po potrebi,a ne znam u cemu je problem...zato nemoj govoriti gluposti jer ja nisam nigdje naveo da je kriv os...i,da meni je super dx 10 i vista ali jbg windows 7 ima bolje,optimiziraniji,manje trosi resursa te najvaznije pokrece s vecim fps-om igre...
Gledaj, znam nekoliko frendova koji su na visti (i 32 birtnoj i 64 bitnoj) instalirali i igrali COD4 MP. I ja sam isto tako instalirao Vistu i COD4 i igram MP preko neta. Problem definitivno nije u visti, niti u COD4-orki, vec na trecem mjestu. I ja ne pricam gluposti nego cinjenice. Ukoliko zelis mogu ti poslati screen shot Viste x64 i COD4 multiplayera. Inace ako ne znas kako pokrenuti igru na Visti, koja radi mnogima, nemoj tvrditi da znas konfigurirati OS po potrebi, jer ne znas...
alengrosevic je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.05.2009., 21:58   #33
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

slusaj ne smije se na ovome forumu pricati ali posto je nelegalna verzija ne cudi me sto nece...i po cemu si ti zakljucio da ja ne znam konfigurirati os...po tome sto ne radi cod 4 mp...aj dobro dosta offtopica
Staro 14.05.2009., 22:55   #34
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Ako je igra prava nakon 10 min nes vidit razliku jel DX9 ili DX10

Npr jednom sam morao sa SLI 8800GTX prec na jednu 7200GS LE na cca 20 dana.
I nakon 5-6 dana apstinencije, uvati me kriza i staces ajmo se probat malo igrat na toj jadnoj grafi (u to vrijeme sam peglao OBLIVAN) i tako srusim ja rezu detalje i krenem se igrat. Kockice kockice i kockice ko da se igram sa lego kockama, ali nakon 30 min covik se navikne na igru i peglas

Ocu rec ovo. Da ako je igra tebi dobra igrat ces je i na 800 x 600 rezi sa min detaljima, je da je ljepsa na vecoj rezi i max detaljima ali boze moj sta je tu je, treba odvagnit oces se vise zezat sa Vistom ili ces zrtvovat par detalja i koristit XP.

Ono sta mene kod DX10 zivcira je onaj virus sta dojde sa njime tj Vista
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413
ante2 je offline  
Staro 14.05.2009., 23:01   #35
Romano.Cule
Outer Space
Moj komp

Romano.Cule's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
E ovo sto si sad izjavio je glupost stoljeca.Pod broj 1.Win 7 RC ima toliko bugova da je uopce smijesno govoriti o nekoj optimiziranosti i manjoj potrosnji resursa o OS-u koji jos nije izasao.Broj 2.Win 7 = Vista sa usminkanim suceljem i nista vise.Kernel je potpuno identican i ne pokrece igre s vecim FPS-om.TO JE CINJENICA.Ne znam ko ti je ispricao te bajke,ali ga vise nemoj slusati,molim te.
Romano.Cule je offline  
Staro 14.05.2009., 23:09   #36
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
kad se pojavio directX 9c i šaderi 3.0 skupa sa nvidia 6 serijom grafičkih tada se pričalo da je to samo marketing, a ono se pokazalo da je to zapravo puno važnije za moderne igre nego directX 10 i vista.
darkijas je offline  
Staro 14.05.2009., 23:27   #37
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Ja ne kuzim sta se toliko zamarate oko svega.

Ako imate dovoljno jako racunalo, upalite DX10 i igrajte ako radi dobro, ako ne smanji detalje, ako ne stavi DX9. U odnosu na dva spomenuta vide se razlike, istina marginalne, ali vide se.

I ne kuzim kolko to tolikih bugova ima Windows 7, imam cca mjesec dana instaliran build 7100, komp radi preko 10 sati dnevno i nijednom, ponavljam, nijednom mi se nije srusio, eventualno mi se zbloka neki program, ali sistem NIKADA. Rade mi sve igre, iskljucujuci Crysis Warhead koji se mora pokrenut u DX9 modu inace ne sljaka (Hej! Ipak je Win7 beta !)

Btw, odgovor na prvi post, sa mojom konfiguracijom (pod Moj Komp) igram Warhead na 1280x1024 na Gamer postavkama bez problema na Win7 b.7100, tu i tamo malo zatrzne, ali ide
Staro 15.05.2009., 11:30   #38
Romano.Cule
Outer Space
Moj komp

Romano.Cule's Avatar

Ovo me podsjeca na "imam savrsenu curu,ali ima nekoliko mana".Imas instaliran 7100 bild i nijednom se nije srusio,ali se zablokira neki program.Pa imas na par tech sitova koji su evidentirali par gadnih bugova i tebi sve radi savrseno?Svasta.Nije mi samo jasno zasto si instalirao Win 7?To je beta verzija Viste.Instaliraj Vistu i sve ce ti raditi kako treba.
Romano.Cule je offline  
Staro 15.05.2009., 13:10   #39
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Nisam ja ni rekao da je savrsen, nego da meni za ono sto mi treba radi dobro, a na ovom forumu ima toliko korisnika koji komp koriste uglavnom za igranje, surfanje i slicno, tako da njima nekakvi security bugovi bas ne igraju nekakvu ulogu (bubam, neznam kakvu su bugovi, nisam citao).

I na koju foru je bilo koji build sedmice beta Viste? Onda je kad je Vista bila u build stanju bila beta biuld cega?

Instalirao sam Win7 prvo iz znatizenje, ne sjecam se koji je to build bio i svidio mi se, bolje mi je legao od Viste (nemam nista protiv Vista da napomenem i nju sam koristio vise od pola godine i uredno je sljakala, valjda sam proklet, kod mene sta god instaliram radi dobro ), a i zato sto mi je XP lagano dosadio, i ide se naprijed, i nije mi bitno par FPS-a u igrama razlike etc.
Staro 15.05.2009., 13:21   #40
Tomo
Re-Registered User
Moj komp

Tomo's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Romano.Cule Pregled postova
Ovo me podsjeca na "imam savrsenu curu,ali ima nekoliko mana".Imas instaliran 7100 bild i nijednom se nije srusio,ali se zablokira neki program.Pa imas na par tech sitova koji su evidentirali par gadnih bugova i tebi sve radi savrseno?Svasta.Nije mi samo jasno zasto si instalirao Win 7?To je beta verzija Viste.Instaliraj Vistu i sve ce ti raditi kako treba.

Koji su to bagovi?
Tomo je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.05.2009., 14:17   #41
Melani
Banned

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor ante2 Pregled postova
Ako je igra prava nakon 10 min nes vidit razliku jel DX9 ili DX10

Npr jednom sam morao sa SLI 8800GTX prec na jednu 7200GS LE na cca 20 dana.
I nakon 5-6 dana apstinencije, uvati me kriza i staces ajmo se probat malo igrat na toj jadnoj grafi (u to vrijeme sam peglao OBLIVAN) i tako srusim ja rezu detalje i krenem se igrat. Kockice kockice i kockice ko da se igram sa lego kockama, "ali nakon 30 min covik se navikne na igru i peglas "

Ocu rec ovo. Da ako je igra tebi dobra igrat ces je i na 800 x 600 rezi sa min detaljima, je da je ljepsa na vecoj rezi i max detaljima ali boze moj sta je tu je, treba odvagnit oces se vise zezat sa Vistom ili ces zrtvovat par detalja i koristit XP.

Ono sta mene kod DX10 zivcira je onaj virus sta dojde sa njime tj Vista
nije to baš tak.¸nemreš peglati ni war3 na 800x600 i da još trza ak si pro. neki singl plejer još da.
Melani je offline  
Staro 15.05.2009., 14:45   #42
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Citiraj:
Autor Romano.Cule Pregled postova
E ovo sto si sad izjavio je glupost stoljeca.Pod broj 1.Win 7 RC ima toliko bugova da je uopce smijesno govoriti o nekoj optimiziranosti i manjoj potrosnji resursa o OS-u koji jos nije izasao.Broj 2.Win 7 = Vista sa usminkanim suceljem i nista vise.Kernel je potpuno identican i ne pokrece igre s vecim FPS-om.TO JE CINJENICA.Ne znam ko ti je ispricao te bajke,ali ga vise nemoj slusati,molim te.
ja ne mogu stvarno vjerovati sto ti pises...yep win 7 je jos u stadiju razvoja i ne mozes govoriti da je to vista sa usminkanim suceljem...pogledaj malo,pokreni neku igru ili odradi kakav benchmark pa ces vidjeti...pogledaj koliko trosi resursa vista dok miruje i win 7 pa povezi...i nemoj govoriti o nekoj optimiziranosti jer vidim nisi isprobao win 7 i pljujes po njemu a neki su presli na win 7 iako nije final verzija i zakleli se da se nece vratiti na vistu...
Staro 15.05.2009., 15:34   #43
Romano.Cule
Outer Space
Moj komp

Romano.Cule's Avatar

http://www.computerworld.com/action/...icleId=9132738
Haha,dajte ljudi pa vama da kazu "skoci u bunar,vi bi skocili"Par savjeta kako postici da vam vista radi kao Win7.Upisite "services" u run i iskljucite "Windows search servis" i "Superfetch".Necemo se raspravljati ni oko ovih servisa jer su se pokazali kao promasaj.http://www.ocmodshop.com/ocmodshop.aspx?a=1048
Romano.Cule je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno