|
![]() |
#31 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Stavio sam film na mob u rezoluciji 240x400 i nikako ga ne mogu rastegnuti preko cijelog ekrana(znaci gore i dole ostane crnog prostora), ako netko zna kako to namjestiti bio bih zahvalan! Na youtubu sam vidio da ljudi najnormalnije gledaju te filmove preko cijelog ekrana, ali ja to neznam namjestiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Kp 502
pozz... istekao mi je ugovor sa vipom pred 10ak dana pa sam produžio i uzeo kp 502... u ovih 10 dana korištenja mogu reći da sam dosta zadovoljan sa mobitelom, makar nisam neki zahtjevan korisnik... ono što mi u biti treba kod mobitela su pozivi, poruke i ovaj puta sam ciljao na to da ga odmah koristim kao mp3 player, tako da ovaj cookie zadovoljava moje potrebe... ali ima jednu iritantnu manu i jednostavno odbijam vjerovati da su injženjeri mogli napraviti takav propust... naime kada je baterija na izmaku snaga čuje se zvučni signal koji to dojavljuje bez obzira koji profil je namješten... znači čak i u profilu totalno nečujno, sa isključenim vibrom, zvukom za sve živo -> baterija i dalje pišti... neki dan mi je na testiranju za posao cvilio... mislim katastrofa... nisam vidio nigdje opciju da se to isključi pa reko da vidim sa ostalima... i baterija ne traje baš dugo, zapravo čim mobitel pređe sa 2 "crtice" na 1, mogu očekivati gašenje za 2,3 sata... ali dobro, to mi toliko ne smeta, punit ću ga svaki drugi dan navečer i vozdra... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Za 349kn u vipme paketu odlicno,to ce brzo planuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Kako u praksi funkcionira čitanje pdf-ova, dal je sposoban vrtit neku seriju (naravno konveriranu) i kak radi surfanje na mobu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
|
S nekim pdfovima ima problema inace radi normalno, serije vrti na 15fps meni bez problema, surfanje na operi 5.2 za TS je odlicno. Inace na svom imam V10F_06 softver od kp500 u kojem je dosta problema rijeseno dok kad kupis u vipu dobijes V10B koji je stari softver i s njim je kp502. Ako ikad garancija zatreba samo stavis stari soft od kp502 Jedna dobra stvar sto je nedavno razbijena zastita dmf fajlova pa ce se u cookie ubrzo moci stavljat razne teme |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#43 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
|
Evo sve sa mylgcookie foruma: Flashanje s viste i w7 Flashanje s win xp-a i viste(ode je lista sa svim firmware koji su dosad izsali) Postupak je izrazito lagan te jedino treba paziti da se svi programi u w7 i visti pokrenu kao admin |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#45 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
|
Ja imam V10F_06 Poland-23.10.2009 Meni je rjesilo probleme s konfliktima dok se pojavio problem da se zna dogoditi neuspjesno fotografiranje, 1 slika na 15 slikanih.Touch screen je meni bolji s ovim softverom Ako ti se nadograduje probaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
LG kp502 cookie - teme i widgeti
Vidio sam da u Vipu ima cookie-a za 350 kn i čini mi se to kao vro isplativo za uzet ali još samo zanima da li postoji mogučnost da se stavljaju nove na mobitel i jel se mogu nekako widgeti ubacit....čuo sam da se šuška o tome ali ne mogu ništa točno nać pa vas molim za pomoć ![]()
![]() |
#47 |
Hejter
|
Sretno u trazenju moba u vipu jer akcija je od prije skoro 2 tjedna i mobiteli su uglavnom planuli odmah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Sve sam našao na linku koji jeGx25 postao, odnosno sve sam našao na stranici http://www.mylgcookie.com ![]() EDIT: Ali sad sam vidio da je taj forum za kp500, jel se to sve može koristit na kp502 ?
![]() |
#49 | |
Hejter
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Citiraj:
![]() Ali mislim stvarno, ako uspijem nabavit u vipu za 350 kn taj mob pa to je best buy stoljeća ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
Dali bi neko htio objasniti kako se da ubaciti novi softver. Posto sam izgubio garanciju. Recimo mob je bio užasno spor a kako je se ugasio vise se neda upaliti,upali utipkam pin i onda se ugasi. Et ako je neko zna bio bi zahvalan da pomogne |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ako ga kupim u tele2 jel se to da otkljucat bez da se izgubi garancija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam kupio u VIP-u i isto bi ga otkljuco, al ne znam kako.... Moze pomoc??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Hejter
|
Citiraj:
http://hyfeno.com/how-to-unlock-the-lg-cookie-kp500/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
LG Kp500/502 (Backlight display)
Ne radi pozadinsko osvjetljenje,mob inače radi,ima jedno oštečenje na čošku kućišta,pa me zanima,dali garancija vrijedi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Registered User
|
samo je ogrebano,kao da je pao,(nije moj mob)duljina ogrebotine cca 4 mm ![]() Zadnje izmijenjeno od: Router. 05.06.2010. u 10:56. Razlog: kupovina displaya ili moba |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Router. 05.06.2010. u 10:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Registered User
|
Evo jedan koristan video-link ako se tko odluči sam promijeniti display na cookie. Nije komplicirano,možete koristiti običnu bas trzalicu za gitaru,adekvatni šarafciger i naravno novi display; http://www.youtube.com/watch?v=crSqHgLXRmM |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
LGkp 502 theme
Imam mobitel lg kp502,pa me zanima kako mogu instalirati novu temu,dali nastavak mora imati.sis ili neku drugi ,i gdje da to u mobitelu prebacim.Ako i smijem pitati gdje da to skinem ? unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|