Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.02.2009., 01:58   #31
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor BeroVK Pregled postova
Dobro da t com nepocne dijeliti takvo nesto mene bi expresno iskljucili napravim i po 500giga mjesecno

Da to rade svi bi imali paket od 2giga... 1% ljudi bi bio na 10GB...
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2009., 10:41   #32
bobby22
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Ha ha da vi pirate trebalo iskljucivati...99.9posto ljudi ima nesto piratsko u svom kompu...
90posto ljudi uzelo je adsl radi toga da moze skidat glazbu,gledat filmove,skinut tu itamo koju igru i isput prosurfat.
Znaci po tebi bi trebao T-com,optima i drugi(zandarit po nama sto se radi sto se skine) i ban djelit odma?a od nas zaradjuju kao kriminalci s svojim cijenama(T-COM)....Ili cemo mi biti mozda prvi u svijetu koji ce kaznjavat skidanje piratskih softvera sneta i slicno(Najbolje da uvedu zandare pa da prate ko sto radi i pise)

Daj molim te.propali bi svi da se to ukine.....Nek se ljudi koji prave sofvtvere,glazbu,igre i slicno zapitaju zasto polako propadaju(zato jer imaju cijene 1000kn windowsi,360-500kn igra,glazba cd 120kn nadalje)....Da se to nekako korigira sigurno bi vise ljudi i kupovalo orginal

2.Osobno sad sto je on dobio ban(nije u redu) mogli su ga bar nazvat prije pa mu rec zasto je dobio i onda bi to bilo na neki nacin ok..A ne te ugase ko budalu a ti neznas ni zasto...ili je covjek mozda trebao unaprijed znati zasto su ga ugasili??Smijeh

3.A da negovorimo o ljubaznosti sluzba za korisnike...Obicno kad nesto i nevalja svezom(svi su krivi osim njih)...a sto se tice T-coma zoves pa mozes slobodno odspavat 30min dok ti se operater javi
bobby22 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno