|
![]() |
#31 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma nije to problem kupiti ali cinjenica ostaje da je nepotrebna, nazalost nemas to di iskoristiti! A i da ju kupim kupio bi ju sebi za dusu a ne zasto je npr 'best buy' ili najpametnija kupovina ili zbog nekog preseravanja, kao i sve ostalo sto trenutno imam u kompu. Al kartica je totalno 'wow' efekt, kao sto sam vec prije napisao - luda je da boli. Steta samo sto ti duplici ne ostavljaju proizvođacima slobode da stavljaju neka svoja rijesenja za hlađenje, isto kao sto je bilo i sa 9800gx2. Eventualno ce biti novih vodenih blokova... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
Ali o cemu drugom pricati - brandovi...totalno nebitno, sve ce biti jednake. Isto kao i performanse izmedju kartica razlicitih brandova. Takvi modeli su totalno nezanimljivi jednom kad se utvrde cinjenice, jedina promjenjiva stvar kod njih je cijena. I o cemu ce onda ljudi pricati? ![]() a Melani, bas o takvoj kupovini sam ja i pricao. Bez da se osjeti. I opet, nije zanimljiva ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() Neće svi kupiti najjeftiniju. ![]() Ovdje ih ima 12 na popisu,ako su sve identične po svemu gore,ja se ispričavam,i pričamo samo o cijeni onda: http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=603&card2= |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
đizs, pa sta nije logicno da si upiknesh onu koja ima najbolju sliku?! da, ziher bi tio da mi tu neki konjanik sjedi na kartici, hocu nekog zmaja!!! ili barem nesto maskirno kao sto je gtx-ica 280 od asusa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Banned
|
Citiraj:
Nije,ASUS je znao neki ubercool wallet ili usb stick uvaliti,BFG daje tonu kablova i više garancije izmeđuostalog i HDMI kabel,XFX ti daje tako kul doorhanger do not distrurb da je to čudo ![]() Mene više zanima regulacija venta,dal će biti ista na svim modelima ili će izaći i OC verzije,koje će se softverski vmodati ![]() ![]() Nije meni slikica presudna..al znam mnoge kojima je.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
ma kome to? ![]() eto, jednom prije sam rekao da mi je slika jako bitna a da ovaj motor devetka s redenicima izgleda prejebeno na xfx-icama, i gle cuda, desila se prilika... ![]() a door hanger ja inace über cool, samo sto imam malo previse godina da takve stvari vjesam po vratima ![]() e jedva cekam da ju neko rashtela skroz tamo na ex.sys... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ali onda nece ova biti fora nego ta nova. Jebiga malo kontriras sam sebi - prvo kazes da je kartica dobra jer je najbolja i nije bitno nista drugo a sad bi ti bila dobra i da vise nije najbolja....postavlja se pitanje zbog cega i po cemu? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Baš, kupiš karticu od 4000+ kn i onda dobiješ par kablova, cd wallet ili dnd hanger ukupne vrijednosti <50kn i to podjeljeno po proizvođačima... Stvarno su face ![]() Ajd, nek budu pravi, pa nek bundlaju 3-4 igre tipa Fallout 3, Mirror's Edge, Red Alert 3 i sl, a ne ova crkavica. Kako ne vidite kako je GPU industrija u zadnje vrijeme sve lihvarskija. Recimo, nove high-end grafičke su 30-100% skuplje od starih high-end i dolaze sa puno manjim bundlovima. Da ne govorimo kako je proizvodnja jeftinija nego ikad prije...
![]() |
#42 |
Banned
|
A dobro čuj,Neverwinter 2 je bio ok bundle,sa Gigabyteom,Assasins Creed je ok bundle..Far Cry 2 + 3D mark vantage full je odličan bundle..GRID je ok bundle.. Daju igre kako ne..ne bi se ja baš složio,ali tradicionalno se zna tko je lihvar. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Da su lihvari, jesu, ali ipak se ne bih složio da su nove high-end skuplje nego prije. Ako se ne varam vrhunac je bila 8800 Ultra koja je u startu koštala, kolko ono, 800-900 dolara?
![]() |
#44 |
Premium
|
4500-5000kn, 8800 gts 640 oko 2800-3000kn, a 320mb 2500kn... e to je bio zajeb! danas ipak mozes kupiti zvijerku ispod 1500kn, a dosadasnji top 4870x2 se nađe sada i za ispod 3200kn... definitivno su cijene bolje nego prije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|