|
![]() |
#32 | |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Zar se ta akcija nije zvala "hoću internet"? ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Ček dis aut, ROFL ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() a to sto se onda moglo kupiti....zaboravljas koje je to vrijeme bilo, mislim da nisi mogao za tu lovu kupiti bas tulca. Plus je tu i kreditiranje, nije onda bilo bas toliko kartica kao danas pa da samo odes i provuces. A one fore preko banaka nisu bile nit jednostavne nit povoljne. I narod se na ovo zapalio. Jebiga, nije nitko ocekivao da ce ih dobri HT tako zajebati i uvaliti im takvo govno. Uostalom vecina ljudi je onda susret s kompovima imala samo u firmama gdje su bile jos gore kante od tih (u vecini su jos i danas) pa su mislili da je ovo posve ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
3.14zda ®
|
Mislim da sam bas u to vrijeme uzeo Asus TUSL2-C+iPanel Deluxe i Tulca 1.3 kad je frend za iste pare na otplatu uzeo to DTK racunalo preko T-Scuma ilitiga HT-a u ono vrijeme. Sad sam se nekako napalilo da si opet sklopim opaki Tualatin stroj i vec ceskam jaja dok stigne serverski PIII iz dalekog svijeta, samo da je opet naci TUSL2-C, pas mater... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
nije bilo AGP grafe jer je ta ploca bila bez AGP utora (mAtx) ..... integrirana grafa koristila je sistemsku memoriju podesenu u biosu od 16,32 i cini mi se 64 MB (za hard core gamere ![]() .....ploca je cini mi se podrzavala max 512 Mb memorije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Premium
|
ti celeroni su imali zakljucan mnozitelj ali mogao si dizati FSB (problem je bio sto nije bilo PCI locka pa dize frekvenciju na svemu) .... mislim da su imale AMI Bios ....znam da je meni radio na 1.1 ili 1.2 stabilno (15-20%) ![]() (kao kad na velebitskoj buri prdnes i mjeris jel puse sada jace) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
3.14zda ®
|
AMI BIOS, 900MHz Celeron, mozes mijenjati multiplier u BIOS-u ali zakurac, nista ne prihvaca. Ostaje 900MHz i tocka. VGA je 32MB max, ali kao da radi na 1MB. Najveca katastrofa je browsanje jer Firefox 3 mu uzme zauzece procesora na 100%, hehe...kanta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Koliko me sječanje služi, dvije akcije su bile sa ovim dtk računalima, u prvoj je bija 633 a u drugoj 900 celeron (kum mi uzeja 633, ja 900) i u prvoj akciji je bila matična sa agp utorom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#50 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Btw, meni frend koji je uzeo taj komp nije dobio nikakav Windows CD, svašta... Znao sam da je dolazio sa predinstaliranim WinME koji se rušio ko kruška, al glavno da se gasio za 5 sekundi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
3.14zda ®
|
Uglavnom, u ovih nekoliko dana koliko se druzim intenzivnije s njime, jedva cekam da kad cu ga se rijesiti. Tako losa maticna ploca se ne vidja svaki dan, majke mi. Nekad se sam od sebe zbrejka, pretpostavljam VGA, te baci one okomite linije po ekranu iako se vise uopce ne grije otkad sam mu ugradio ove Sharkoon ventice na chipset i procesor. Sve radi totalno u kurcu i gotovo za svaku stvar koristi procesor 100% iako nijedna zahtjevnija aplikacija nije instalirana uopce, pa cak niti M$ Office ![]() Mogu samo misliti koliko bi mu trebalo da mi otvori CX-Designer ili Autodeska, ROFL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
He he, sad sam se sjetio tog kompa. U osnovnoj sam radio u Photoshopu na takvom kompu samo što je taj bio 633 Mhz. Ploča nije imala AGP. Konfa je bila u nekakvom jadnom kučištu koje je rezoniralo. Usprkos tome s tim računalom smo osvajali sve moguće likovne nagrade i novcem koji smo dobili smo kupili C2D komp. I s njim nismo osvojili ništa ![]()
![]() |
#53 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Jako losa ploca, stvarno losa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ja sam poslao zahtjev za hoću internet konfiguraciju,mrcina od celerona je na 900mhz!jedva cekam da dodje i da imam računalo i kalkulator i paint i dial up internet! ![]() ukratko,prošao tu tragediju i ja
![]() |
#57 |
3.14zda ®
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002