|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Nemam pojma zakaj ti nije ovo ili ono. Tu oznaku si pročital s procesora ili si provjeril na netu? Ili probaj staviti novi BIOS ili idi u dućan i reci da ti nisu prodali ono kaj si platil i da hoćeš 5200+ X2 s G2 jezgrom. |
|
|
|
|
#32 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() A oznaku sam pročitao s proca! CPU-z govori da je raćen 65nm i da je brisbane ali radi na 2.6 mislim da je ipak stvar u množitelju, jel poatoji kakav naćin ada ga stavim na max? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#33 |
|
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ništ, onda je to dobar procesor i jedino kaj ti preostaje je da se pozabaviš s pločom i BIOSom. |
|
|
|
|
#34 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Hvala na trudu! A ništa, preostaje mi jedino staviti novi bios opet, a to je meni patnja jer nemam floppy ali opet nije mi jasno je na asuspvoj stranici mi piše da ova verzija biosa koju imam (1603) podržava taj proc! |
|
|
|
|
#35 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne mogu nigdje naći CPU Support list za tu tvoju matičnu . Ništ, probaj najnoviji BIOS staviti. Velike su šanse da trenutni ne može dobro prepoznati CPU.EDIT: Flashat BIOS možeš isto preko USB-a napraviti. Napravi bootabilni USB stick preko HP USB Disk storage format toola (trebat će ti i MS-DOS boot fajlovi). Imaš sticky kako to sve napraviti - http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16880
|
|
#36 |
|
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
da, ploca ti zbog starog biosa ne prepoznaje "polovicne" mnozitelje... |
|
|
|
|