|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
Hladnjak je šrot ali nije toliki šrot... Nešto ti nije u redu, meni ih je nekoliko prošlo kroz ruke i svi su bili normalnih temperatura.. Jel ti možda uključeno u biosu smart fan, quiet fan ili kako god da se zove ta opcija pošto se ne vidi koju ploču imaš? Ako je to uključeno isključi pa vidi na maksi vrtnji temperature... Skini HWMonitor pa stavi screenshot svih temperaturi i brzina ventova |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni taj proc sa Freezerom @ 3250MHz na full loadu ne ide iznad 42. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Neznam da li da reklamiram ili šta.. svakako novi hladnjak bi htio kupiti ali opet ako sa procom nesto nije u redu da odmah to zamjenim... Zadnje izmijenjeno od: McG. 14.02.2009. u 13:52. Razlog: Slika od 125KB s direktnim učitavanjem, dok je dozvoljeno 50KB. |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
|
Nakon puno muke i nauke otkrieno je da je bio problem u biosu ali je i sad to rijeseno.. Hvala svima na odgovorima i pomoći... Btw, radi sjajno.. ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
|
U svakom slučaju.. ja sam prešao sa 4400 na 7750 i više nego zadovoljan. samo pazi na matičnu za update biosa... ili ako imas nekakovu noviju još polje.. |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Da, ali na kojoj si frekcenciji držao proc?
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
7750 je bolji radi arhitekture i clock potencijala, ali ako nemaš di iskoristiti sve to, onda ti se ne isplati, jer razliku između sadašnjeg procesora teško da budeš skužil. |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Treba mi primarno za igre. Pitam jer mi MBO podržavata taj proc, neki phenom1 (9850 ili 9950) x4 mi je preskup, a za sve novije bi mi trebala nova matična. Novi 7750 dođe 510 kn, a ovog se riješim za 180 kn. Imam BT, pa bi OC taj 7750.
Zadnje izmijenjeno od: Scorpius. 26.02.2009. u 00:31. |
![]() |
![]() |
#44 |
Registered User
|
samo jedan detalj... imam 8800gtx i 7750 i asus corsshair. Sa starim 4400 sa istim tim dijelovima u igricama se vrti na 50 frameova a sa ovim novim 90.. to ti je recimo razlika.. sve isto samo proc promjenjen pa si ti vidi |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
istina, igram se kao ludjak a i bolje ubijam u codu ![]() ![]() ![]() a što se tiče igranja prezadovoljan, još sam ga blago softwerski cloknuo preko biostarovog programa utility overclock III ako se ne varam i radi na 2.85 klikom miša uz stock cooler na cca 30 cels.prezadovoljan....možda je tako hladan i zbog kućišta i njegovih ventova ali ipak...me like ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
heh,ironije,zanimam se za ploču kakvu ti imaš ferrys,i odem na stranicu od biostara,i nađem podatke o ploči,te piše da podržava do x2 5200! a zadnji je bios od 16-11-2007,tak da sumnjam u vezi podržavanja...e sad ne znam da li je to do neodržavanja stranice ili stvarno nisu izbacili noviji bios ferrys...ako imaš onaj biostar flash program,i ak ima automatic update,probaj čoećće... ![]() ![]()
#48 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
ma da, stranice im bas i nije u toku. Ja ga vjerojatno uzmem pa sta bude bude...
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|