|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
I meni se posrecilo :clap: Uspio sam otkljucati 4 pipeline-a i 2 vertex unita na Gainward Ultra/2100LE 6800L Prije moda i OC pipeline-a 8 / vertex 4 gpu 300? / mem 700 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
|
Poslije moda i OC pipeline-a 12 / vertex 6 gpu 374 / mem 873 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
opa znači i gainward se da modat ![]() nekako mi se čini da će biti veliki broj uspješnih modova u 12x1, 6vp btw kian ZVIJERSKI overclock GPU-a!!!!! stock cooler (ak da molim te postaj sliku)? ili imaš posebno hlađenje ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Hladjenje ti je stock cooler + 80 mm @ 7V na stranici kucista + stari titan hdd cooler @ 7V sa gornje strane grafulje (postavljen na one plasticne pipce kaj se stavljaju izmedju maticne i kucista) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
Da tako izgleda (svijetli crveno) Samo mi je cudna grafa na gainwardusa pise za "GPU Clock Speed GeForce6800@325Mhz" , a meni je 300 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() nego jesi možda gledao koja je mema gore...nebi vjerovao ,ali moja ima 2.2ns (850MHz) hynix ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Nisam jos skidao pasivnjake ali Everest baca nebuloze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
pomoć
molim vas pomozite mi imam istu karticu kao Mental harakiri uspio sam sa riva tunerom otvoriti vertex unite dok pixel unit nemogu kod prvoga sistem proradi ali su afekti dok kod zadnjeg se sistem uopće ne želi startati dali postoji kakva druga mogučnost pomozite savjetom unaprijed se zahvaljujem kartica je Leadtek 6800Le iz ve-mila bulk verzija |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
ange mislim da si jedan od onih nesretnijih kojima su svi zaključani pipeline-ovi defektni ![]() prvih 4 sigurno nije ispravno,a za ovih drugih 4 mi je malo čudno....u čemu je stvar?? ne žele se dići windowsi??? no i ovako češ moći dobre performanse iz nje memorija ide sigurno na 850MHz (ako je ista kao i kod mene,a trebala bi biti) ,a GPU bi oko 350MHz trebao ići.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
evo mojih iskustva s voltažama ako se digne na 1,6 V...ruši se nakon nekog vremena u 3D aplikacijama !!! ako se digne više ...ruši se trenutno , neče ni da uđe !!! ne pitajte ..ZAŠTO , jer nemam blage veze ali...ali na 1,5V ...ide na 400 Mhz i 820 memorija , dal je to DDR ili nešto opakije ...više nisam ni isprobavao...budem kada uhvatim vremena s 12 pajpi i 5 vertexa... na 400/820 ..u 2003...9450 bodova budem otključao sve pa da vidim što će da kaže nešto s mojom nije u redu, ali ide divlje...nemoguće kako se kloka GPU , ajde za mem je OK, ali toliko za GPU , a ići će još...i sve to bez grijanja , oko 65 stupnjeva ne mogu vjerovati kako se od onoga ružnog pačeta koje me izmučilo i iživciralo, izrodio takav, labud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
|
Citiraj:
2. trenutno radi na 400/1100 ali može i više. 3. skorove imaš pod "postajte svoje 3D mark 2001 scorove" pod OC! 4. ali dobro ovo je malo OT ionako! koristim trenutno beta 70.41 ali mi se čine najbolji 66.81, 05 score je oko 5100 bodova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
meni rade samo vertexi...(8x1,6vp), clock 366, 835, napravi 7850 u 03 marku,u 05 28xx, jel to ok.? Nisam baš zadovoljan, al jebi ga, u far crayu nema poda!!!??? i drveće (ono u daljini) skače ko ludo!!!???? domac se vrti na ultra high(il koje je več najviše) bez af i aa, stalno na 60 fps (valda ograničeno) kak vama radi??? jeste zadovoljni?? mislim, ja sam je platio 1500 kn, pa je ok. stavit ću sliku pa recite jel keller valja? kakav je uopće kod leadteak-ica?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
po neznam koji put....da bi farcry radio kako spada treba staviti 1.1 patch ili viši (trenutno je 1.3 najnoviji) i da do je nvidia refrence cooler...ja sam dobi isto takvog na grafi....i jako brzo ga zamjenio sa NV5 silencer-om ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
akl dlucim ja staviti AS% na grafiku, iskuzim da nisam nikda prije stvljo, a a pitam jel isto ka kod rocesora, dakle skinem pastu sa alkoholom' btw. namemoriji je neki vrag koji bas i nije pasta, nek nes cudnoga, dato makne l prek toga mazem -.- damn mrzim postavljatoak njbovska pitanja, al sta jetu je moram se naucit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
kolko sam primjetio na 366/835 se uopće ne grije, makar mi je senzor sheban i stalno pokazuje 56 C ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
gle moj cooler je isti kao i onaj koji si ti postao na slici....to kaj ti misliš da se ne grije niš ne znači...ide ti on oko 70-75°C nakon 3h opterćenja sigurno (pogotovo ako nisi mjenjao pastu/micao žvake) primjera radi....sad kad sam stavio NV5 nejde preko 50°C kaj god joj radio @BELIAL hmmm rado bi ti pomogao da znam što si pitao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ma tipkovnica mi bila "malo" sjebana ![]() |
![]() |
![]() |
|
|