|
![]() |
#32 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo regao sam se pod istim nickom. Na pocetko sam se malo zjj jer sam se zaposlio u krivoj drzavi ali ajde sada sam u ZK Grain i procitao sam neke nasu upute sta da se radi da se razvijamo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Sandy!!!
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Sandy!!!
|
Citiraj:
![]() Evo malo informacija: Izabran je privremeni predjednik ,jedan od najstarijih clanova ,roby petric. Inace predjednicki izbori su 25.12. Posto stranci pokusavaju preotet zemlju i oni ce se kandidirat za presidenta. U sporazumu triju nasih stranaka je dogovoreno da ce nas sveukupni predjednciki kandidat biti Roby Petric . Tako da nemojte glasat za ostale strance nego za naseg covika. E da uclanite se svi na forum ( http://hrvatska-erepublik.forumotion.com/forum.htm ) ,radite svaki dan.... Ako dodje do kakvih promjena oko predjednickog kandidata editirat cu ovaj post. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ne kupujte strane Giftove. Imamo proizvodnju, ali još uvijek nedovoljnu. Naši Giftovi i naš kruh je po 1 kn. Pročitajte si ovo: Registar Kritičnog Welnesa. Savjet Početnicima. Novosti. Plan Razvoja. Nagradna igra, ali neidite grlom u jagode. Prvi tjedni izvjestaj Zavoda za statistiku RH Za nove igrače. TRAZITE POSAO?!/Odluke sa HR foruma Forum eHrvatska I još jedna stvar. Morate biti samo aktivni. Probajte odvojiti za eHrvatsku svaki dan 15 minuta. Znači kliknuti na posao, odgovoriti što bolje na pitanja (time se usavršavate) i pošaljite svom prijatelju s kojim ste u dogovoru 1 gift (ako ga nađete jeftino), ako ne i padne vam welnes ispod 40 javite se u registar-kriticnog-wellnessa i ovi jači če vas nafilati. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 13.12.2008. u 23:44. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Neradnik
|
Za ovu nagradnu igru jel treba napisat da doniras 10 kn ili ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Sandy!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo stigao jeftini kruh pa sam kupio zalihe za iducih par dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Sandy!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
velim, nije meni do jeftinog kruha, kupio ovaj skupi ![]() al gledam kak nema lol nego, mene zanima kak kod njih ide dan, naime radio sam prije par sati i koliko treba proć da opet mogu radit (24h?) i to sa kruhovima, u kojem intervalu "izlaze"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Sandy!!!
|
Citiraj:
Imas sat i datum gore na vrhu ,dan isto traje 24sata...i mozes radit iduci dan , racunajuci ako je u njih sad cca 15h , a u nas cca ponoc, mozes opet radit oko 9 ujutro po nasem vremenu jer je tada iduci dan po njihovom vremenu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ja radim u antimonovim prezlama pa imam popust ![]() neg kak to funkcijonira mogu li kako napredovat na poslu prijavit se za neki poso kak povećavam skill dali kruh kad nestane iz inventorija sto ako ga nemam u kojim se strankama |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ako imaš gift na forumu traži s kime ćeš ga zamjeniti. Kupujte samo Hrvatske proizvode i radite samo u Hrvatskim firmama.
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni se logicnije cini da je taj lik kupio i nekoj drugoj drzavi gdje je jeftinije pa onda kod nas prodaje..iako ne znam, nisam dovoljno upucen dali je to moguce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Neradnik
|
|
![]() |
![]() |
|