Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.12.2008., 09:23   #31
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Kristijan1 Pregled postova
I što se tada dogodi ?
Nemam karticu pri ruci !
Ocito nije kodiran
Router je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2008., 10:46   #32
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Router, sjedi 5!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.12.2008., 18:35   #33
Router
Hejter

Citiraj:
Autor Matt Pregled postova
Router, sjedi 5!
Hvala .
Eto danas mi je tek javio poznanik iz t-mobilea info za e66 . i on isto kaze da su mobovi naruceni a precizan info za kad ce doci je nekoliko tjedana . I kaze on da ih ima jos po centrima po RH , ali u Zg u njihovim centrima da nema ...
Staro 28.12.2008., 17:37   #34
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
pa dobro, kao da ovi na šalteru ne mogu vidjeti u kojem centru ih ima...
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2008., 17:42   #35
Router
Hejter

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
pa dobro, kao da ovi na šalteru ne mogu vidjeti u kojem centru ih ima...
Istina , ali navodno imaju naputak da ne govore gdje , jer zna biti problema sa azuriranjem stanja , pa su ocita imali nekih iskustava sa kupcima koje su uzalud slali u druge centre ...
Staro 28.12.2008., 21:22   #36
timba
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2008
Ja sam isto zvao prije 20 dana u OS t-mob rekli su da ga nema nigdje u HR i da neznaju kad ce biti,
onda sam 18tog otiso u vip i dao mi zadnji iz izloga isto nije zakljucan.
Kamera je solidna,garmin radi dobro,baterija 1 dan s tim da citav dan cackam po njemu wlan radi bez greske ima dobar domet.
timba je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2008., 19:19   #37
zeko21
Registered User

zeko21's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
pozdrav svima,

citajuci ove postove zakljucio sam da je najbolje kupit nokiu e66.
nedostatak jedino ovaj zvucnik(al zanemarivo) pa i baterija duzim koristenjem wi-fia.

kupio bih je sad, pa me interesira da li imate kakve probleme sta se tipki na ekranu tice, pa da li vam se ekran klima i tako. evo linkova sto sam vidio na youtube-u:

http://www.youtube.com/watch?v=NuZUo...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=y7zig...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=QnB_A...eature=related

sta se tice kvalitete, ja ne sumnjam u nokiu. a sad je prviput kupujem.
pa bi vas molio da odgv. na ovaj post!

Hvala
zeko21 je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2009., 13:11   #38
Kristijan1
Premium
Moj komp

Kristijan1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor zeko21 Pregled postova
pozdrav svima,

citajuci ove postove zakljucio sam da je najbolje kupit nokiu e66.
nedostatak jedino ovaj zvucnik(al zanemarivo) pa i baterija duzim koristenjem wi-fia.

kupio bih je sad, pa me interesira da li imate kakve probleme sta se tipki na ekranu tice, pa da li vam se ekran klima i tako. evo linkova sto sam vidio na youtube-u:

http://www.youtube.com/watch?v=NuZUo...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=y7zig...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=QnB_A...eature=related

sta se tice kvalitete, ja ne sumnjam u nokiu. a sad je prviput kupujem.
pa bi vas molio da odgv. na ovaj post!

Hvala
Nema nikakvih problema koji bi se odnosili na tipke ispod ekrana i ekran se ne klima , mogu reći da je sa te strane mobitel kvalitetniji u odnosu na konkurenciju , tako da te ne brinu takve stvari .

Da ne pišem sada drugi post , molio bih vlasnike E66 da mi kažu dali imaju isto problema kao i ja sa zvučnikom na E66 ( čitam na netu da se i drugi ljudi dosta žale na zvučnik )!
Kristijan1 je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2009., 14:48   #39
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Eto, stanje baterije se počelo stabilizirati. Izdržala mi je punih 2 i pol dana.
Dobro koristio sam je. Bilo je tu barem deset fotografija, jedan filmić. Više od 30min razgovora i korištenje wlana.
Inače, dok nisam još krenuo u naslikavanje mob je potrošio u prvom danu svega dvije crtice. Prije je to bilo već na 4 crtice od 8.
Da se klima screen klima se. Iritira me što poklopac baterije na lijevoj strani ima malo fulta pa kad se piše poruka čuje se lagano škripanje.
Za sad je ok. Čekam prvi update firmwira pa ćemo vidjeti kako će onda biti.
Staro 09.01.2009., 23:06   #40
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

matt - kakva je situacija sa wifiem i surfanjem, da li si probao da li radi Skype i MSN Live messenger na njoj?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.01.2009., 01:23   #41
aco123
Registered User
Moj komp

aco123's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Pozz evo ja isto kupujem E66 danas sam bio u t-centru i još uvijek nemaju mobitel a ni neznaju kad ce dobiti... E sad dal ima neko neke drugi informacije kad dolazi?? dali dolazi?? ili šta se sad to događa... več 2...3 tj nemaju tu nokeju
aco123 je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2009., 08:27   #42
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
A da nazoveš neki drugi t-centar i pitaš imaju li je?
Staro 14.01.2009., 08:44   #43
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Citiraj:
matt - kakva je situacija sa wifiem i surfanjem, da li si probao da li radi Skype i MSN Live messenger na njoj?
Wifi radi bez problema, Skype i msn nisam probao. A nakon 20 dana druženja mogu reć da je mob dosta manjkav. Baterija, ajde hvala bogu došla je na nekih 3 dana uz to što u ta 3 dana barem jedanu noć bude ugašen. Slide, ako ga lagano gurnem s donje strane u desno, pomakne se za kojih 2mm udesno. Kad je slide zatvoren i tipka se po tipkama na slidu/zaslonu čuje se škripanje koje je po meni neprihvatljivo za mob koji u mobisu dođe 3600kn!!!

Živcira me i potpisivanje aplikacija da bi se one mogle koristiti. Strašno.
Staro 14.01.2009., 14:12   #44
KrunoSTc
Owner

KrunoSTc's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
...ja sam kod poznanika koji radi u t centru narucio dva komada jos prije mjesec dana...cujemo se jednom tjedno i jos uvjek nista od mobitela....navodno poslije 15.01.....
KrunoSTc je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2009., 23:58   #45
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

naručio si ih kako? meni je lik u t centru samo zapisao broj telefona i ime na papirić, te oznaku E66, a vrag zna kud je taj papirić završio.. da li ja mogu kako provjeriti da li mi je rezervacija prihvaćena ili ne?

ja znam datum kad trebaju doć, no strah me koliko je već rezervacija... a čujem puno..
Staro 18.01.2009., 16:05   #46
Zero_Cool
Registered User

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
naručio si ih kako? meni je lik u t centru samo zapisao broj telefona i ime na papirić, te oznaku E66, a vrag zna kud je taj papirić završio.. da li ja mogu kako provjeriti da li mi je rezervacija prihvaćena ili ne?

ja znam datum kad trebaju doć, no strah me koliko je već rezervacija... a čujem puno..
Meni ista situacija, žena mi je samo napisala ime, broj moba i oznaku mobitela i odnijela taj mali papirić u skladište. Vjerujem da je debela većina tih pairića završila u smeću.

Daj mi reci koji je to datum kad trebaju doć? Mislim da ako ne dobijem mobitel da ću im dići frku u centru, jer kaj je najbolje oni su mi poništili potpisan ugovor jer ga nisu mogli ispuniti, mislim ono wtf, da je potpišem ugovor koji kasnije skužim da ne mogu ispuniti ono ko te hebe sam si si kriv. Imam kopiju tog potpisanog ugovora i doma, plus sad ta rezervacija mobitela, plus kaj im je služba za korisnike u banani...
Zero_Cool je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2009., 13:05   #47
defs
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Ovo mi fakat već ide na živce, čekam 2 tjedna za taj mobitel i ništa. Pa nekužim u čemu je problem, kaj ovi u nokiji nemogu tolko napravit kolko ljudi mogu kupit ili ovi iz t-mobilea ne zele vise prodavat po ovoj cijeni pa cekaju da zavrsi bozicna akcija?
defs je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2009., 15:55   #48
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Matt Pregled postova
Wifi radi bez problema, Skype i msn nisam probao. A nakon 20 dana druženja mogu reć da je mob dosta manjkav. Baterija, ajde hvala bogu došla je na nekih 3 dana uz to što u ta 3 dana barem jedanu noć bude ugašen. Slide, ako ga lagano gurnem s donje strane u desno, pomakne se za kojih 2mm udesno. Kad je slide zatvoren i tipka se po tipkama na slidu/zaslonu čuje se škripanje koje je po meni neprihvatljivo za mob koji u mobisu dođe 3600kn!!!

Živcira me i potpisivanje aplikacija da bi se one mogle koristiti. Strašno.
Koliko znam postoji patch za symbian koji sredjuje tu stvar. Prosvrljaj malo po raznim stranim forumima.
A ovo sto se tice nokije,ja stvarno volim nokiju i na nokiji sam oduvijek, ali nokije su sve slabije a sve skuplje. Mislim,za 500€ ocu telefon koji plese oko mene ,a ne da ima losu bateriju,pogotovo ako koristis wifi, da mi slide pocne stekat,gulit se boja na kucistu a novo kuciste 800kn itd itd. Ko da je problem stavit kvalitetnu polimersku bateriju. Ali ne ,da to stave mob bi se popeo na 4000 kn,a malo bolji slide i kuciste ,e onda na 5000kn. Za sada sam na SE,vidjet cu kad cu uzet jos koju nokiju,cekam i cekam,vec duze vrijeme ali nista. Sve je solidno,ali solidno od drugog proizvodjaca imas i za 1500kn.
Ne govorim o funkcijama telefona nego o kvaliteti izrade i bateriji.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2009., 17:31   #49
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Još jednom ću reći, ovaj mobitel nije za perfekcioniste i one kojima bi ovaj mob trebao služiti barem dvije godine. Ali kad prođe period od mjesec dana i kad se naviknete da je kučište i slide malo klimavo, kad si sredite certifikat i uspijete poinstalirati sve što želite i ako se pomirite sa normalnim korištenje (30min pozivi, 30min wlan, 1h igre na dnevnoj bazi) i trajanjem baterije od dva do tri dana max onda je ovo mob za vas.
Staro 29.01.2009., 09:42   #50
Zero_Cool
Registered User

Evo za sve koje zanima nokia e66. Situacija je sljedeća, rekli su mi u t-centru da nokie neće dolaziti sigurno do 1.2. do kada traje ova akcija, što znači da kada dođu da više neće biti za 498 kn već da će se korigirati i cijena. Ja sam odlučio dati malo više i kupiti e71. Mislim da je to bolji mob, kvalitetnije izrade (nema slajda koji na mobitelima iz t-mobila zna zezati), ima qwerty tipkovnicu i kaj je najvažnije jaču bateriju. Možda se još negdje može naći koja e66, makar ne vjerujem, ali isto tako znam da je neka mala količina došla u petak (par komada) u t-centre. E71 imaju u avenue mallu, ali još samo jednog (ja sam rezrvirao predzadnjeg i danas idem po njega).
Staro 29.01.2009., 09:54   #51
KrunoSTc
Owner

KrunoSTc's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
....zvao sam opet t-mobile i nista...onog lika kojeg znam tj.poznanika isto nista od mobitela...ma katastrofa...vec sam odavno odustao...
KrunoSTc je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2009., 18:06   #52
zeko21
Registered User

zeko21's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
ehhh bas sam razocaran t-comom/centrom
sta se nokie e66 tice, kazete da imao dosta mana...cccc
a steta za tako dobar mob!

a sta kazete za slabiji model e51? sto mislite o njemu?
zeko21 je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2009., 11:33   #53
zmajri
Rugby a way of life
Moj komp

zmajri's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
uzeo sam ju u vipu(nokia e66) i nakon 10 dana ne vidim nikakvih problema...
zasad nista ne skripi,ne klima itd,otkljucan je tj izgleda da nije bio ni zakljucan(a onaj brand logo se makne u opcijama)
nisam ga jos hackirao ali i to ce doci na red
sve sto sam pokusao instalirati je instalirano bez problema...
navigacija radi fenomenalno...
intenzivnim koristenjem se baterija potrosi za 1 dan,ali jos nisam imao mob koji sam toliko koristio tako da je s moje strane i to opravdano...

zamjerke
kamera je katastrofalna,cim manjka svjetlosti pojavi se tonu suma
i jos jedna prilikom prebacivanje divx filmica on ih ne sprema u video folder nego ostanu "negdje" u porukama tako da se ne mogu pristupiti divx playerom,nisam nasao rjesenje za taj problemcic,usb-om sve funkcionira

ps moze li netko sastaviti kakvu must have listu aplikacija za ovaj mob
moze i na pm
tnx
zmajri je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2009., 11:54   #54
Matt
Premium
Moj komp

Matt's Avatar

Novi FW koji je Nokia izbacila nije za naše tržište. Smiješno al što ćeš. Kritikama na kameru se također pridružuje. Tolko šuma nije imao ni K750, a to je već podosta star mobitel. Kažeš da ti ne škripi. Hmm, onda ga zbilja moram odnijeti u mobis. Jel ti škripi kad je slide zatvoren i lagano stisneš rukom desnu stranu na sredini slidea. Meni taj dio škripucka kod pritiska.

Što se tiče zaprimanja filova, poruka i sl. također živcira. Npr. slao sam si slike sa K750 preko BT na Nokiu. Al ne ovaj ih ne sprema sam u galeriju nego u trenutnu memoriju pa ih se onda sa glavnog screena treba otvoriti, pogledati pa onda jednog po jednog seliti u foldere kud se želi.
Staro 03.02.2009., 19:28   #55
zmajri
Rugby a way of life
Moj komp

zmajri's Avatar

hm sta da ti kazem,stiscem ga i stiscem ali ne skripi(ali osjetim pola mm zraka,na lijevoj strani toga nema),slide je na nekakvim oprugama i za ocekivat je da ce se malo klimat pri jakom pritisku,lijevo desno,ali stvarno ne mrda osim tih opet pola mm zbog opruga sto je po meni potpuno normalno i to klimanje je naprosto ne moguce izvesti normalnim koristenjem
mob djeluje robusno i i cvrsto,packa se za popizdit ali djeluje neunistivo hehe (sve osim displaya)

ps koje app imas?
moze lista na pm?
Staro 05.02.2009., 02:21   #56
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor Zero_Cool Pregled postova
Meni ista situacija, žena mi je samo napisala ime, broj moba i oznaku mobitela i odnijela taj mali papirić u skladište. Vjerujem da je debela većina tih pairića završila u smeću.

Daj mi reci koji je to datum kad trebaju doć? Mislim da ako ne dobijem mobitel da ću im dići frku u centru, jer kaj je najbolje oni su mi poništili potpisan ugovor jer ga nisu mogli ispuniti, mislim ono wtf, da je potpišem ugovor koji kasnije skužim da ne mogu ispuniti ono ko te hebe sam si si kriv. Imam kopiju tog potpisanog ugovora i doma, plus sad ta rezervacija mobitela, plus kaj im je služba za korisnike u banani...
meni nisu ni htjeli potpisati ugovor... čitaj do kraja moj post pa ćeš vidjet zašto.. e da, mobovi su stigli 26.1.

Citiraj:
Autor defs Pregled postova
Ovo mi fakat već ide na živce, čekam 2 tjedna za taj mobitel i ništa. Pa nekužim u čemu je problem, kaj ovi u nokiji nemogu tolko napravit kolko ljudi mogu kupit ili ovi iz t-mobilea ne zele vise prodavat po ovoj cijeni pa cekaju da zavrsi bozicna akcija?
otkrio si bit cijele priče, mobovi su stigli, no cijena više nije ni blizu ista... čitaj dalje

Citiraj:
Autor Zero_Cool Pregled postova
Evo za sve koje zanima nokia e66. Situacija je sljedeća, rekli su mi u t-centru da nokie neće dolaziti sigurno do 1.2. do kada traje ova akcija, što znači da kada dođu da više neće biti za 498 kn već da će se korigirati i cijena. Ja sam odlučio dati malo više i kupiti e71. E71 imaju u avenue mallu, ali još samo jednog (ja sam rezrvirao predzadnjeg i danas idem po njega).

mobiteli su stigli u teleprodaju, no... ovi u direktnoj prodaji u avenuemallu ni ne znaju da su stigli... no cijena je već promijenjena na netu, i sada iznosi 1700 kn na ugovor na 2 godine prestrašno židovi pokvareni ciganjski... ja pitam žensku, ja sam to rezervirao još prije mjesec dana, da li ga dobijem po staroj cijeni? Odg: NE nažalost..

iako je prijatelj danas dobio poziv od službe za prodaju, koje je zvao prije mjesec dana telefonski govoreći da želi produžiti ugovor te da želi E66, gdje je dobio odgovor da će mu javiti kad dođe i onda produžiti.. zvali ga danas ili jučer, nisam siguran, i rekli da mu mob stiže u petak i da će ga on dobiti za 400kn (po staroj cijeni)...

koma, gadovi..

i sad ću si vjerojatno uzet iphone 3g 8Gb za 700kn i flex300 tarifu... jer drugo nemaju na ponudi ništa zanimljivo osim te E71 koja košta 1300kn (mene).. a tipkovnica joj je koma, presitne tipke... plcem pokrijem 10 tipki odjednom... poludio bih da moram na njoj tipkati..

eto... živio t-cum.
Staro 05.02.2009., 09:40   #57
Zero_Cool
Registered User

Citiraj:

iako je prijatelj danas dobio poziv od službe za prodaju, koje je zvao prije mjesec dana telefonski govoreći da želi produžiti ugovor te da želi E66, gdje je dobio odgovor da će mu javiti kad dođe i onda produžiti.. zvali ga danas ili jučer, nisam siguran, i rekli da mu mob stiže u petak i da će ga on dobiti za 400kn (po staroj cijeni)...

i sad ću si vjerojatno uzet iphone 3g 8Gb za 700kn i flex300 tarifu... jer drugo nemaju na ponudi ništa zanimljivo osim te E71 koja košta 1300kn (mene).. a tipkovnica joj je koma, presitne tipke... plcem pokrijem 10 tipki odjednom... poludio bih da moram na njoj tipkati..

eto... živio t-cum.
Nakon svega ovoga, došao sam do nekih zaključaka:
Teleprodaja je totalno bezveze, ne vidiš mob prije kupnje, nemaju uvid u stanje na skladištu (tako sam ja ostao bez svoje E66), ne vele ti sve tvoje mogućnosti, niti pogodnosti, ako ih direktno ne pitaš (a ne zanš ni sam kaj da pitaš) itd. U t-centru su mi lijepo rekli da se u flex obitelji 300 još mora plaćati 40 kn radijske frekvencije i naknade ako želimo još 2 simpa člana u flex obitelji, onda su mi rekli i da simpa članovi od tih 300 kn svaki dobije 50 kn mjesečno, te da mogu dobiti i za njih 2 mobitela po 1 kn (ili neka druga za više :-)). To sve nisu znali u teleprodaji i još su me preveslali i iživcirali.
BTW i meni su rekli da mi mobitel stiže u petak, pa u ponedjelajk, pa u srijedu, a stigao je NIKAD!

Što se tiče Nokie E71, odlična je, i uopće mi nije žao kaj nisam dobio e66. Baterija mi je trajala od subote do danas ujutro, a poprilično sam prčako po njemu, instalirao garmin, alikao, pričao itd. Tipkovnica je zakon, samo se treba priviknuti na nju. ja imam čevapčiće i normalno pišem na nju. Trebalo mi je par sati da se priviknem, a toga me bilo najviše strah. Što se tiče kvalitete izrade je također odlična, nigdje ne škripi (kao ni druga nokia 6300), izgleda jako čvrsto i kompaktno. Za sada nemam baš nikakve zamjerke. Tako da imaš moju preporuku za nju.
Staro 05.02.2009., 20:28   #58
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ja danas uzeo iphone 3G

odhebao sam i Nokiu i sve izvedenice
Staro 10.02.2009., 15:40   #59
zmajri
Rugby a way of life
Moj komp

zmajri's Avatar

hej zna li itko kako se pali ova mala prednja vga kamerica na e66?
nepostoji nijedna opcija?
i dali je izasao kakav softwere za napravit od nje web cam???
Staro 28.02.2009., 13:22   #60
HELL666
Premium

Datum registracije: Sep 2007
Tehničko pitanje

Nedavno nabavih E66, kako sam nov sa symbianom, tako mozda imam i blesava pitanja pa se unaprijed ispricavam. Dakle, instalirao sam na telefon neke programe, npr. opera, garmin, skype i sl. Prilikom instalacije me pita gdje zelim da instalira, na karticu ili telefon. Nisam primjetio da postoji mogucnost da biram direktorij, pa se ti programi svi nalaze u "Instalacije". U programu za upravljanje datotekama, vidim da postoji directory tree, nesto slicno kao na kompu, ali su ti svi direktoriji prazni, npr. Aplikacije, Igre i sl. E sad me zanima ako netko zna, gdje on ustvari to sve instalira, tj da li se moze odrediti konkretan direktorij ili je to ovako kako je, normalno. Odnosno cemu sluze onda ti direktoriji koji vec postoje a koji su prazni?
HELL666 je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno