|
![]() |
#31 |
Guest
|
još 1 sat ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
No ne morate sad kempati pred računalom, tek za 55 minuta se počinje sa refresh rapeom ![]() Valjda se planeti posložili u liniju ili šta koji ludi dan. Baldur's gate najava, Diablo 3 release date, Icewind Dale za NWN2 a uskoro dolazi i Grim Dawn video novi, ludilo... EDIT: Jel vam možda loada stranicu? izgleda je pala od navale ![]() Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 15.03.2012. u 20:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Guest
|
učitao , stoji 0:00:00 ![]() čitam okolo da je najava za Baldur's Gate Enhanced Edition. Summer 2012 edit: da , to je to http://www.vg247.com/2012/03/15/atar...r-summer-2012/ Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 15.03.2012. u 20:21. |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
sve 5, ali wtf? "BaldursGate.com is for sale The owner of the domain you are researching has it listed for sale Buy BaldursGate.com now >" |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
"Oster has also revealed that both of these Enhanced Editions will be based on the 2nd Edition D&D, as part of the appeal of BG was the depth of the rules system." Izvor
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ipak sam se nadao necemu novom, necem divljem ![]() Upravo ponovno igram original jedinicu i meni je cisto lijepa takva kakva je...
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
![]() Ako odrade posao kao što su remasterirali nekoji Broken Sword jedinicu, mogu umrijeti sretan ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
DBS
|
Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 16.03.2012. u 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | ||||
DBS
|
Ovo zavrijeđuje dupli post: Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 16.03.2012. u 14:17. Razlog: You must gather your party before venturing forth. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#45 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
These go to 11
|
Dok god ne ubrljaju PC verziju, mogu portati na čega god hoće. Samo, imam blagi osjećaj da je igra prekomplicirana za prosječnog iPad korisnika ![]()
![]() |
#48 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Znam da nema veze s PC-jem, ali ovo je zanimljivo. Baldurova vrata na iPadu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
da imam ipad odmah bi kupio tog baldura i igrao u krevetu sa sluskama zakon btw izaci ce ta enhanced verzija i za PC.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
Ako već izbacuju za iPad, red im je da izbace i za android, GemRB ne radi baš najsjajnije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
ha..ne znam daleko od toga da je ipad loš i slab stroj , mislim da bi dušu dao za neke emu/portove sa PSX, PS2 ,N64 --al nekako mi nije za BG. |
![]() |
![]() |
#52 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
pa po meni ne bi bio za action RPGove ali ovako za turn based RPGove gdje nije bitno koliko brzo klikas je sasvim uredu fallout, bg, arcanum igranje u krevetu navecer prije spavanja tih starih klasika, planiranje svakog poteza, ekran dobre rezolucije uff, bit ce to dobro sa bg na ipadu (osim naravno ako stvarno nisu usrali kontrole) |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
These go to 11
|
Evo pojašnjenja, stvarno su zakomplicirali i zbunili ljude umjesto da su napravili 2 odvojene najave.
![]() |
#54 |
Lurker
Datum registracije: Oct 2010
|
Ma neka naprave 100 verzija, ali pc mora ostati kakva je i bila!! jedv acekam da to izdaje. dobri stari baldur u novom ruhu.. odlican rpg, ali tko ce naci vremena za to igrati? i ovako mi dani lete ko ludi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
DBS
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Akutna lijenčina
|
Citiraj:
Kako će ovo rulati na tabletima (iPad i Android), lijepo zavaljen u dnevnoj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() Osim toga, kaj je $20 za ovakav dragulj, tri koplja ispred Skyrima, Obliviona, Dragon Age-a itd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ja je necu kupiti za te pare. Imam vec originalnu igru, i ne mislim dati opet tolike novce za remake. Radije dam te pare za neke novu igru. (npr. Wasteland 2, Grim Dawn i Banner Saga su me kostali jeftinije) |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
humanoid carbon unit
Datum registracije: Aug 2004
|
hm, hm... wall of text hits you for 20 dmg ![]() http://penny-arcade.com/report/edito...e-in-shape-for oćel' to reć da će kasnit u izlasku? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|