|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Igram par dana igru i sve pohvle....malo je cimalica izpoceta, totalno sam se zbunio odmah u startu ali ok....zanimljivo je bilo....a o cemu se radi necu...igrajte ekipa! ![]() Udaram sa tipkovnicom i misem, ali imam doma Logitech gamepad pa dali netko zna kako se ponasa igra sa tim "obicnim" gamepad-ovima...a ne onima koji su kao posebno za windoze.... Sa ovim Logitechom ne mogu igrati vecinu igara, no neke ipak rade. Nista, probati cu danas.... Grafika....a tipicna "sulent Hill"....nista posebno.......ipak je stalno neka mrakulja (jos sam na pocetku pa ne znam za kasnije kakvo je stanje. No ono najvaznije....dobar i igriv hororac koji se isplati kupiti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
Prođoh ju u 12.mj. Dobra igra sa losim krajem(krajevima). Ugodaj me podsjetio na kralja Silent Hilla, SH1, tako da sam se totalno nagustao u igri. Inace predoh sve SH-ove, ovaj mi je jedan od boljih. Ps; nadam se da nisu RE5 zasrali! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Jel imao itko problema sa bindanjem kontrola na tipkovnici? Zapravo, i gamepad me isto zeza. Bindam sve kak treba i ne prihvaća te kontrole u samoj igri, u opcijama ostane kako sam ja postavio, al u igri je sve pomiješano. Redovito su čak i dvije funkcije na jednoj tipki (dodge i target recimo) Samo prvi put kad sam igrao je bilo sve OK, nakon prvog restarta kaos, nikako ih ne mogu naštimat. Čak ni default kontrole nisu dobre. Ako netko ima još igru inst da mi pošalje file binds_pc_mjs, nalazi se u Silent Hill Homecoming/Engine/. To je CFG za kontrole, možda se moj nešto shebo. ![]() ![]() BTW, igra mi je pre pre dobra. Poslje ovog idem na četvorku (The Room). |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Jeli izašao patch koji riješava ati X... seriju?
![]() |
#35 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
igrao sam je cirka par dana i dosadila mi,neznam nekak mi to nije to,the room je bio legendaran za ovo,još da mi je u takvim nekim igrama neka strojnica da sam pokosim te beštije a ne sa štapom ih pikat šta ih još više razljuti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
![]() E pa u tom i jest meni najveća fora kod silent hilla, snađi se druže sa štapom, sjekirom i 3 metka ![]() A health uredno uvijek na minimumu. Sve to pridonosi horor atmosferi. Ja sam do sad odigrao dvicu i trojku, trojka mi je za sad najbolja. Ovaj Homecoming je OK (nije strašan ko trojka al zadovoljava), jedina mala zamjerka ide glavnom liku Alexu, malo je pre "moćan", dodge finte, kontre i to...U prijašnjim SH glavni likovi nisu bili baš bivši marinci i tome slično, pa je zbog toga bila nekak napetija atmosfera. Sad kad si pohvalio The Room, još sam više zainteresiran. Možda ga odmah nabavim pa ću paralelno prelazit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
taman krenuo nešto igrat...i dao šansu SH...iskreno,nakon SH1 i 2,nisam očekivao da će SH5 biti ovako dobar...fakat me podsjeća na SH1/2,RE1/2,vratio mi je onaj feeling...priča uvijek ista ali za sad sve super! tek sam u hotelu,pobio ono čudovište koje je ubilo gradonačelnika ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|