|
![]() |
#32 |
Guest
|
CoD 4 nikako ne moze biti bolji od CoD jedinice ili dvice. Ali vecina ce tvrditi suprotno, ali to mi je jasno. Zasto nauciti dobro igrati sa puskicom od 5 metaka gdje nakon svakog ide reload. Pa to je tesko. Bolje da mi netko da AK47 i "klonove" istog, pa ce se pucati na sve strane! Fali 3 level oruzja. Za blizinu, za daljinu + sniper. I odmah odje ako je moguce ove neke idiotarije sa level uppanjem. Fuj! Da su uveli obrnuti proces u stilu hendikepa za dobre igrace jos bi sutio. Valjda bu bio novi CoD zakon, a 6ica se nadam da ce biti u 2. svjetskom ratu. Jos kad bi strpali multiplayer samo verziju ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
heheh mogli bi cod balkan wars 1991-1995 napravit ![]() onda bi moj tata bio u svim akcijama xD salu na stranu, mislim da se previse oslanjamo na temu coda5, a ovo je ipak cod6 tema.... meni je i 5ica dobra, a za 6icu bolje da ne velim kakva ce bit .... moram priznat parne brojeve coda su dobro radili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Nema smisla.... Nit mi se da vise voditi ovu besmislenu raspravu... Srali po njemu ili ne ionako ce ga svi kroz neko vrijeme opet igrati kao i cetvorku samo ono sto ja zelim reci jest da ce se duze igrati nego cetvorka... Dok ne dode novi nastavak infinity warda koji budimo realni zna napraviti engine ali i promasiti tematiku totalno i tako napraviti gori posao nego sto je treyarch napravio....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#37 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
5 mi nije nesto,4 mi je zanimljiva jer ima mi to neko "moderno" doba vise svijda od onih starih, vidicemo sta ce 6 da nudi... ma u svakom slucaju mora biti dobra ![]()
![]() |
#38 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
Osim da si rekao da su sranje?? Da vidio sam ih i mislim da ima dobrih mapa, ali kako mozes tvrditi da nevaljaju a da nisi niti jedan war odigrao???... Stvar je u tome sto i najmanja mapa je veca nego najmanja u codu4 gdje si mogao sa spawna na spawn bacati bombe i dizati u zrak ekipu... Ruku na srce ali u codu4 su mozda 4 ili 5 mapa koje valjaju za klansku igru, sto vjerujem da se moze naci i u ovome nastavku.. I to spaseno je promodom u kojem NEMA BOMBI... bar ce se na ovim mapama moci koristiti bombe... I zasto mislis da su HC TDM i ostali modovi smjesni i manje vrijedni?? (osobno ih niti sam nevolim osim CTF-a i S&D, ali ih niti nepljujem) jer ti si kao pro i skiller?? i kao takav svi ostali koji igraju neke druge modove su manje vrijedni? Odigrao sam nevelik broj warova ali dovoljno da znam kako to funkcionira, sorry sto nisam odigrao zilijun kao i ti i nisam pro uber owner ali mislim da donosis zakljucke na temelju nicega... Niti si odigrao war na ostalim mapama, niti je igra izasla uopce, niti je izasao patch i jedan, niti mod ikakav ni nista a svi kenjaju da je sranje igra... i to kenjaju samo leekovi koji se smatraju pro igracima... uzas Od objektivnog pogleda na igru u vas a.k.a. pro igraca nula bodova.... I svi zapeli na tenkove, kakvi bozji tenkovi, to ce se maknuti u prvome modu isto kao i helic na cod4 koji je bio 10x vece sranje od tenkica i peseka zajedno....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 09.11.2008. u 16:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
Evo dokazao si svoju mlacenje prazne slame govorivsi da u promodu nema bombi? Halo? Kakve si ti warove onda igrao da mi je znat ![]() Nisam niti pro,niti skiller,vec kao sto rekoh igrac koji igra igru competitive way,tj natjece se,i igra kao takva NEMA potencijal.Igra je jebeni port sa konzole,a znamo koliko su dobri fps-ovi sa konzola.Warova sam odigrao u beti desetak.Pazi i COD4 je izasao bez icega (promod je jako jako kasno izasao),pa se u startu znalo gle ova igra ce biti dobra,i pazi foru je,daleko najbolji cod serijal sto se tice competitive igranja,upravo radi mnogobrojnih lanova i love koja se ulaze u njega i koja izlazi iz njega.A jos nije bilo promoda tad... Imam dobar filing da ce se igrati cod4 do izlaska cod6,citajuci reakcije klanova koji čine competitive scenu,oko kojih se vrti lova. Jos jednom napominjem,sa gledista tebe i public igranja svaka igra je dobra. A da bi mi dalje nastavili raspravu,upoznaj se malo sa cod serijalima,igranjima i terminologijom koja se u istim igra,jer pricas gluposti (promod koji nema bombe,HC i TDM modovi,Tenkovi = helic u cod4 i slicno...=
![]() |
#40 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Pa volio bi da mi ti objasnis tu terminologiju jedva cekam.... Jedino sto sam ja zelio istaknuti u ovoj raspravi je da ti dok pazi sad: 1. IGRA NIJE IZASLA UOPCE 2. NITI JEDAN PATCH ZA IGRU 3. NITI JEDAN MOD ZA IGRU 4. NITI SI ODIGRAO ITI JEDAN WAR NA PREOSTALIH 10 MAPA Odgovorno tvrdis da je igra losa i da nema buducnosti u MP-u ![]() A ovo je jedini tvoj kao argument na mape i zasto ce suckati Citiraj:
Osim tenkova po ovome izgleda cod5 ima jednaku buducnost kao i cod4... Neznam.... zapravo i boli me ionako ce ih podosta preci na CoD5 i ovako i onako dok nedode cod6 i onda lagano ispocetka.... ako infinity ne usere kao sto je sa cetvorkom... Nemam volje se svadati sa pro igracima koji su procitali polu pljuvanje nekoga lika sa Tek9 teama o mapama i drze se toga slijepo bez da su i osobno to isprobali... To je sve od mene u ovoj temi... PS: ocekujem terminologiju klanskoga igranja na ovom topicu, umirem do zelje da to vidim...
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
Kako nije,ti mislis da su oni jos od bete sta mjenjali?Vec tad je igra gotova,maximalno tjedan dana nakon umnožena u tisuću primjeraka i poslana u dućane.Šta misliš otkud već moš "kupit na TL-u" A jebo mater al u cetvorci plentovi bar imaju smisla,taktički su mape inferiornije,PLENTOVI NISU U KUTEVIMA MAPA. Stvarno odustajem od ove teme,naveo sam ti vec gro argumenata,od kojih je jedna i profesionalost treyarcha,da izda igru sa vise bugova od bete,jednostavno ostani slijep na tome i tvrdi kako je cod5 dobra igra,ja cu tvrditi da je to samo pokusaj treyarcha da na financijsku slavu cod4 pokusa i on zgrnut novce,jerbo su ruku na srce radili 2 godine na igri sa gotovim engineom,da bi napravili ovo. Moja prica sa tobom je ovdje zavrsena,odoh se druzit sa svojim "pro prijateljima sa tek9 foruma"
![]() |
#42 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Cod1 sam igrao malo, cod2 jako dugo, cod4 otkad je izašao, za 5 sam se regao al nisam dobio key i ne želim se opet regat (princip), i čekam da izađe igra (možda već i je, ne znam, nisam bio 2 dana uz komp) da mogu reć kakva je. 1 nisam puno igrao, pa ne mogu reć kakva je 2 je super, još je i danas zaigram 4 mi je sprej igra, em nema riflova, em na običnom pubu ima hrpa jadnih perkova, a ono smeće od pro moda uopće neću komentirat 5 koliko sam vidio po slikama izgleda ok, riflova ima al ne ubija prvi metak (valjda?!?!) i to mi se ne sviđa, kakva je prek neta uskoro ću saznat Malo mi je jadno što izlazi 6 tak brzo, kaj su toliko žedni love ![]() EDIT: Sad sam vidio da ima petice, idem ju nabavit ![]()
![]() |
#43 |
Premium
|
perkovi su govno, kurac eto pogotovo u jednoj ww2 igri kakve su to pizdarije sa prigušivaćem na šmajseru -.-
![]() |
#44 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Koji engine? CoD1 - Modificirani Quake 3 engine (inace jako dobar pokazatelj tog engine s obzirom kad je CoD1 izasao, a kad je engine dosao na scenu) CoD2 - Modificirani modificirani CoD 1 engine. Pa cak su ostavili u konzoli sve skoro naredbe prakticki iste. Tako da si bez problema mogu portati recimo quake 3 config, spojit se na CoD 1 ili 2 (ili 4) server. Pogledati koji cvarovi smetaju (recimo fastsky je bilo normalno koristiti u kvejku), modificiram ih, modificiram si tipke i gammu i to je to. Citiraj:
2. Zanimljivost. Najjigranija mapa u jednoj Quake 2 igri nije dosla uopce uz igru 3. Kazes da nisi neki pg ili skiller, a koristis svoje "war iskustvo" kao argument. Sto se jednostavno kolje jedno sa drugim. 4. Competitive igranje u 21. stoljecu nije do LANova. Iako su mnogo zabavna mjestasca za ljude sa viskom vremena u periodu kada se odrzavaju. 5. Kakva lova. O cem ti pricas. lol. Koga briga. 6. CoD 1 nikad recimo nije imao taj neki promod blah blah. Imao si TW, imao si PAM, imao si liga na bacanje, sto balkasnkih, sto CB sto ovih, sto onih. 7. Neznam nikog tko je aktivno igrao CoD1, a da aktivno igra CoD4. 8. CoD4 je modern warfare igra sa potpuno drugim settingom i usporedjivati ju sa CoD 1 ili CoD 2 (ili sada CoD 5) je isto kao usporedjivati Quake 3 sa Unreal Tournament. Je isto kao usporedjivati Star Trek i Star Wars, je isto kao usporedjivati tenis i ping pong. |
||
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
mislim ovo prepucavanje mi ide na jetra iako osobno stajem na stranu @gjurovskog @buljo mogu ti ja da ti cd key od coda 5ice beta, imam viska.. al ako je original u procesu nabavke onda nista ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
Isuse mad duke ti si sad sazrio hrpu sranja u jedan post,svaka ti cast ![]() Da ti imalo znas koliko se love vrti oko eSportsa vani,mozda bi editirao post i napisao ja se ispricavam svima.Competitive nije LAN?Oces reci da vecina igraca stranih nije jedinicu igrala,a sad cetvorku igraju?Pa sa koje si ti grane opao? Nemoj se ljutit ali si sa ovim postom ispao totalni bauk.Tek ti si nabacao hrpu nepovezanih rečenica. Koja je razlika između promod-a u cod i pam-a u cod1?
![]() |
#48 | |
Guest
|
Citiraj:
A sto se tice competitive igranja. Kakve to veze ima sa LANovima? Kako ces napraviti CB ligu ili turnir na velikoj skali na LANu. Nikako. Pravo competitive igranje lezi u internet igranju, a ne u LANovima. Iako su doticni jako zabavni i mogu se dici na ogromnu razinu. Ali jedini takav party koji mi pada na pamet je Quakecon! Niti jedan drugi. Jos jednom da ponovim. Cod 4 nema apsolutni nikakvih dodirnih tocaka sa recimo CoDom 1. Ja stvarno ne razumijem zasto usporedjivati 2 svjetski rat igru i modern warfatre. Onda mozemo usporedjivati i Quake 3 sa CoDom posto su i jedan i drugi FPS. A pricati razlike izmedju promoda, pama i twa mi se neda jer nemam toliko vremena. |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Samo mala opaska na onu raspravu gore - PROMODA neče biti za CoD: WaW - tvorcu se ne sviđa igra a i ne želi se natjecati sa PAMom... PAM će izači - Worm se vratio poslu...... Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
Promoda nece biti jer je raz1 odustao jos u cod4 od igranja online opcenito ![]() @madduke,znas ti sto je competitive nacin igranja?ocito neznas. Al nije bitno,upravo sam odigrao warove na svim mapama,i igra je govno.Jedna mapa je napravljena jebeno veliko,i plentovi su samo s jedne strane mape,druga je potpuno prazna ![]() IGRA JE DOBRA EoD vidimo se u nekom drugom topicu
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
a da se vi ohladite malo,ipak nece igra izac do jeseni 2009 cemu prepirke oko cod2 vs cod4 vs cod5 a topik o cod6 ....radije se izjasnite sto vam je falilo dosad i sto bi htjeli osobno bih volio da cod6 bude vietcong....
![]() |
#53 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Dajte ohladite , sad još samo fali komentar : Došo Obama na balkan ubio ga srbin i počeo treći svetski rat ![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Mislim da je vrijeme vec da se okanu tog WWII .Neznaju vise koju bitku da stave pa ce jos malo izmisljati povjest.Nadam se da ce COD6 biti u moderno doba tipa Pustinjska oluja npr ili tako nesto, normandija,staljingrad, (u novije vrijeme vietnam) i to sve je vec postalo daleko isfurano.
![]() |
#59 | |
Guest
|
Citiraj:
-- Covjek bi pomislio da ce Quake 3 svojevremeno bez singleplayera pokrenuti lavinu samo multiplayer FPSova. Steta kaj nije. |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Da za singleplayer se totalno slazem.Sve isto(nemos promjenit nes sto je bilo dakle radnja mora bit ista)jedino sto mogu je stavit bolji engine ili nesto slicno i to je to.A mp je mp a ww2 mp uopce nelici na ww2 vec na obicno napucavanje na malim mapama di je ok igrat kad ima max maxova 15ljudi.I kake veze ima multiplayer sa ww2??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|