|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: Jul 2004
|
ne
Ne postoji drugi način . kolega je vjerojatno imao zv.sistem koji kao i većina drugih sistema ima napajanje DC tj .posjeduje u samom mrežnom adapteru isravljački sklop.Što naravno kod tebe nije tako. Najpametnije ne dirati ove zvučnike ili u krajnjoj liniji potraži savijet stručnjaka. Možeš otvoriti Zv.i poslikati pločicu ako ti se baš kopa po tom pa ti ja objasnim zahvat |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
|
ne
Ne postoji drugi način . kolega je vjerojatno imao zv.sistem koji kao i većina drugih sistema ima napajanje DC tj .posjeduje u samom mrežnom adapteru isravljački sklop.Što naravno kod tebe nije tako. Najpametnije ne dirati ove zvučnike ili u krajnjoj liniji potraži savijet stručnjaka. Možeš otvoriti Zv.i poslikati pločicu ako ti se baš kopa po tom pa ti ja objasnim zahvat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#33 |
Banned
|
ne
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Logitech Z-640 imaju kompletni ispravljački sklop u subwooferu. Ako ne znaš što radiš nemoj dirat a ja sam osim prespajanja izvadio pojačalo iz suba, napravio kutiju za njega, na sub stavio plexi,prespajao kanale i ... tako da mi samo napajanje nije predstavljalo problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
o, ja se to ne bi usudio raditi.. nego, kažeš da je bas bio jak, koliko je inače snaga woofera u tim zvučnicima? moj je 25W |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
he he.. E Gabre2, vidim da si kolega Vodenjak pa otud ta ideja..i ja sam takav: goood : ... uglavnom, ja podrzavam inace sve takve pothvate, ali ti se ocito uopce ne kuzis u elektrotehniku (mislim AC-DC Pitanje)..pa ti preporucam da to ne radis ili si dovedes nekoga da ti to napravi jer ces sj&%/ nekaj.. Edit: ja sam spojio cooler od kucista na zadnju sajbu ficeka da mi ju odmagli i sve radi ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Denzil. 16.09.2004. u 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Lika u mom srcu
|
ja i elektrotehnika - ![]() ma možda bih i našao nekoga da to spoji, ali mi je glupo što ih onda ne bih mogao koristiti ponovno na kompu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|