Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.09.2004., 23:14   #31
plisani
Banned

plisani's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
ne

Ne postoji drugi način . kolega je vjerojatno imao zv.sistem koji kao i većina drugih sistema ima napajanje DC
tj .posjeduje u samom mrežnom adapteru isravljački sklop.Što naravno kod tebe nije tako. Najpametnije ne dirati ove zvučnike ili u krajnjoj liniji potraži savijet stručnjaka. Možeš otvoriti Zv.i poslikati pločicu ako ti se baš kopa po tom pa ti ja objasnim zahvat
plisani je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2004., 23:14   #32
plisani
Banned

plisani's Avatar

ne

Ne postoji drugi način . kolega je vjerojatno imao zv.sistem koji kao i većina drugih sistema ima napajanje DC
tj .posjeduje u samom mrežnom adapteru isravljački sklop.Što naravno kod tebe nije tako. Najpametnije ne dirati ove zvučnike ili u krajnjoj liniji potraži savijet stručnjaka. Možeš otvoriti Zv.i poslikati pločicu ako ti se baš kopa po tom pa ti ja objasnim zahvat
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 14.09.2004., 23:15   #33
plisani
Banned

plisani's Avatar

ne

Staro 14.09.2004., 23:43   #34
Doom
Émile Flournoy
Moj komp

Doom's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Logitech Z-640 imaju kompletni ispravljački sklop u subwooferu. Ako ne znaš što radiš nemoj dirat a ja sam osim prespajanja izvadio pojačalo iz suba, napravio kutiju za njega, na sub stavio plexi,prespajao kanale i ... tako da mi samo napajanje nije predstavljalo problem
Doom je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2004., 00:06   #35
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by Doom
Logitech Z-640 imaju kompletni ispravljački sklop u subwooferu. Ako ne znaš što radiš nemoj dirat a ja sam osim prespajanja izvadio pojačalo iz suba, napravio kutiju za njega, na sub stavio plexi,prespajao kanale i ... tako da mi samo napajanje nije predstavljalo problem

o, ja se to ne bi usudio raditi..
nego, kažeš da je bas bio jak, koliko je inače snaga woofera u tim zvučnicima?
moj je 25W
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2004., 00:28   #36
Doom
Émile Flournoy
Moj komp

Doom's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Ne znam tocno. Otprilike 30w rms. Stvar je u tome što Logitechov sub ima dvije bas komore i dva bas zvučnika + nekakav radijator u kutiji od suba tako da grmi za nepovjerovat.
Doom je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2004., 11:18   #37
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Doom
Ne znam tocno. Otprilike 30w rms. Stvar je u tome što Logitechov sub ima dvije bas komore i dva bas zvučnika + nekakav radijator u kutiji od suba tako da grmi za nepovjerovat.
a ja baš mislio da ću ovo moć spojit bez većih problema, kad ono kura*!
Staro 16.09.2004., 15:38   #38
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
he he.. E Gabre2, vidim da si kolega Vodenjak pa otud ta ideja..i ja sam takav: goood : ...
uglavnom, ja podrzavam inace sve takve pothvate, ali ti se ocito uopce ne kuzis u elektrotehniku (mislim AC-DC Pitanje)..pa ti preporucam da to ne radis ili si dovedes nekoga da ti to napravi jer ces sj&%/ nekaj..

Edit: ja sam spojio cooler od kucista na zadnju sajbu ficeka da mi ju odmagli i sve radi...tek tolko da se pohvalim da imam ficeka ..koji je BTW 4 sale ak se neko interesira (regan do 01/05, 84.g. i u savrsenom stanju-ja slago..

Zadnje izmijenjeno od: Denzil. 16.09.2004. u 18:55.
Denzil je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2004., 19:33   #39
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

ja i elektrotehnika -

ma možda bih i našao nekoga da to spoji, ali mi je glupo što ih onda ne bih mogao koristiti ponovno na kompu...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno