|
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
igra je vrhunska Na max sve leti a grafika je fkt next gen inace ja igram sa logitechovim gamepadom sa 2 sticka i radi identicno kao na xboxu 360 sve kontrole i sve.... nema boljeg feelinga nego kad zakucas sa carterom kroz noge u kontri to nisi mogao dozivjet u nba liveu ...2k9 forever!!!!
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]()
Microsoft Windows Vista Ultimate x64, SP1 MATIČNA: Gigabyte GA-EP45-DS3 PROC: Intel Core 2 Duo E8400 RAM: 4096 MB GRAF: ATI Radeon HD 4870 HDD: WD6400AAKS (596GB) MON1: Lenovo L220xwC [22" LCD] MON2: Acer X203W [20" LCD] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
dal se vama igra strahovoto uspori kada ste u izborniku? znači, kad želim namjestiti postavke tipkovnice u izborniku sve mi je strahovito sporo...... dok sami gameplay ide fluidno bez problema? i da, čemu služe oni shoot-stickovi? nemam kontroler pa ne kužim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ja ih baš ne koristim, al služe kad ideš na polaganje da promjeniš ruku s kojom polažeš..
Microsoft Windows Vista Ultimate x64, SP1 MATIČNA: Gigabyte GA-EP45-DS3 PROC: Intel Core 2 Duo E8400 RAM: 4096 MB GRAF: ATI Radeon HD 4870 HDD: WD6400AAKS (596GB) MON1: Lenovo L220xwC [22" LCD] MON2: Acer X203W [20" LCD] |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ni meni ne šteka ništa...imam winxp sp3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da, šteka, i to većini. Na početku odmah i na meniu od controla, ostalo sve normalno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
ja igram na XP i dobro je ...jedino nekad npr ostala mi lopta ravno na crti i nitko ju nije mogao uloviti,,i tako mi propala utakmica..dosta ima bugova a valjda ce izdati patch neki Nego ako netko mozes uplodat manual(i kontrole).bio bi jako zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 -->
* Ako imate Quad Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 4 ------ Zbilja se osjeti,isprobajte! ![]() Ultra High postavke:
Pronađite ovaj file : Config.cfg Obično se nalazi u folderu: (XP) /Documents and Settings/IME RAČUNALA/Programs Data/2K Sports/NBA 2K9/saves (Vista) \Users\IME RAČUNALA\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K9\Saves Otvorite file sa notepadom, te promijenite ove stavke : * VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 3 * STALL_CPU_ON_END_FRAME = 1 * Ako imate Dual Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 * Ako imate Quad Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 4 ------ Zbilja se osjeti,isprobajte! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
zdravo svima imam problem uz ovu igru, tj. nije problem al smeta me namjestio sam kontrole na gamepadu ali mi ga nije sejvo pod original profilom, vec pod ''player1'' profilom. Tako da uvijek moram prije tekme na ovom ekranu: namjestit ''player 1'' na svoj team, a ''bigi'' u sredinu a ''bigi'' profil koristi samo tipkovnicu, i nemogu nikako namjestit da koristi gamepad umjesto tipkovnice, i prije svake tekme moram to mijenjat i nemogu koristit sve opcije u associationu zbog toga. dal zna itko kako sredit ovo? |
![]() |
![]() |
Ultra High postavke:
Pronađite ovaj file : Config.cfg Obično se nalazi u folderu: (XP) /Documents and Settings/IME RAČUNALA/Programs Data/2K Sports/NBA 2K9/saves (Vista) \Users\IME RAČUNALA\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K9\Saves Otvorite file sa notepadom, te promijenite ove stavke : * VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 3 * STALL_CPU_ON_END_FRAME = 1 * Ako imate Dual Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 * Ako imate Quad Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 4 ------ Zbilja se osjeti,isprobajte! ![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
Ja moram priznat da sam sa ovom igrom odusevljen, odustao sam vec od kosarke na kompu jer nba live je stvarno bio dosadan, meni nakon koji dan vec bilo i preko glave. Medjutim ova 2k9 stvarno preugodno iznenadjenje i grafika i oni filmici prije meca stvarno dignu igru jos vise, pa totalno realna publika, svaki mi covjek skace i mase, ne vidim nekad ni rub terena, nema vise samo prvi red publike kao 3D a ostatak namazana pasteta ![]() P.S Jedino neznam kako zakucati imam u opcijama tipkovnice samo tipku za sut ali s njom nisam dosad uspio zakucati ;D. Moram prijeci na gamepad ![]() Zadnje izmijenjeno od: sa20. 05.11.2008. u 05:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Eh, sutra dobivam igru i nadam se da će to ić na tipkovnici. Gamepad negdje pogubio koliko ga dugo nisam koristio... zadnje ga koristio upravo za NBA igru, ali NBA Live 06... bili su mi okej i ti Live naslovi od EA-a, ali kad sam odigrao malo 2k8 kod frenda skužih da je to to. Kent vejtam da igra stigne.
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Sta se tice igre odlicna i pravo osvjezenje nakon live seriala koji nije valja od 2000. Ali iman jedan ogroman problem. Kad se postigne kos igra se nastavlja znaci dam kos i skupim loptu ispod nogu i dam ponovo i ponovo i tako non stop. Kaze ekipa da izbrisem postavke u my doc folderu pa da ce problem nestat. Napravija to i dalje isti problem. Nadam se da ce kakav patch ubrzo izac. Svejedno uzivam u igri jer stvarno je fenomenalno djelo 2k svaka cast. E zaboravija napomenit da pricam o PC verziji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja bas jucer gledao neke tailere, mogu rec da cu si sigurno uskoro nabaviti za stara dobra vremena sa dvojke ![]() Zao mi je sto nikako ne zele KnockOut Kings-e tj. Fight Night serijal prebaciti na PC... ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
Evo, nabavio igru. Super je... Samo imam jedan problem, sve je OK, samo mi sve ide strahovito brzoo kada igram 1na1, 2na2...Trening, i zakucavanja, te trice. Znači kad ima manje igrača na terenu ide sve jako brzo. ne stignem ni pratiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
|
Igra je instalirana,za sada šljaka sve besprijekorno i stvarno lijepo izgleda u odnosu na ona NBA sranja! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|