|
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Je, taj miš šta ima žicu, još može poslužit samo da se njime objesiš. ![]() Meni su bežični zakon. Taj lag o kojem pričate nisam nikad primjetio, a da igram online, igram. Otkad sam nabavio MX 700, ne moram ni palit kompjuter. Samo uzmem miša i onako, iz gušta, šetam ga po stolu. I opet nema laga. ![]()
![]() |
#34 | |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() BTW kundak je isto dobra stvar, makar mi nije jasno kako kundačenje po nogama (ja legnem i opalim) može ubiti nekog ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Jučer u asutriji sam slinio nad MX 900 al ovo je prebolesno. MUST have. em kj izgleda jebeno em kaj je jebeno dobar i em kaj ću u penziju onda poslat ovog Trustovog kugličara bežičnjaka.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Headbangig Grunf!
|
Ja cu s tim pricekat dok cijena ne padne na pristojniju.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ahh. Ja sam dobio novog miša prije 5 sati. Još ču pričekat sa MX1000. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
a i 610 kn nije tak malo pogotovo za glodavca. ne kazem da je preskupo da nebi bilo, ali za mene ipak je s obzirom koliko sam vec para u komp utosil radje bum malo pricekal s time. ak nis drugo bar dok ne izlizem svog explorera do kraja ![]() sad se je tek na podrucju prsta i dlana izlizala boja pa trebam proraditi na krajevima: evil : : pirate :
![]() |
![]() |
#43 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Riiiiiiiiiiiivjjjjjjjuuuuuuu!
Brže bre na http://www.benchmark.co.yu/article.p...9ce21889a4f997 Pa da vidimo kaj susedi veliju na The Miška ![]()
![]() |
#44 |
Headbangig Grunf!
|
Ispod 600 ce past ziher, posebice kad ih se pojvi u vecim kolicinama na trzistu. Cim su Linksovci uspjeli nabaviti malukolicinu znaci da je potraznja velika a ponuda mala a to ne mislim samo na hrv. trzistu. Treba procekat da i Logitech proizvede dovoljan broj a i da konkurencija nekaj napravi, jer nemaju odgovor ni na 700 ni na 900.
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Headbangig Grunf!
|
Re: Riiiiiiiiiiiivjjjjjjjuuuuuuu!
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Headbangig Grunf!
|
Moci ce se vani.
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
not so impresive... kada sam procitao review malo sam ostao razocaran to je cisti mx510 koji umjesto diode ima lasersku zraku (ali istu rezoluciju 5,8megapixela 800dpi) tako da realnog napretka nema priznajem "nedostatak" zice i onaj battery level na misu su dobra stvar, ali to je sve... a za te dvije stvari mi se neplaca duplo vise u odnosu na mx510... |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Meni osobno je glavni razlog kupovine ovakvih miseva moja strast prema malim glodavcima,oni su moj fetish i zelim imat najljepseg (mx1000) :clap: Razlike u kretanju u odnosu na moj mx500 nece biti...ali je ovaj funkionalniji,ljepsi i nema zicu...meni sasvim dovoljno. ![]()
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Samo da vam kažem da za cca 7 sati gore navedeni dolazi na moj stol!!!! Frendica otišla u Njemačku i sutra ujutro se vraća tako da se nadam da ću vam već do podne moć iznijet prve dojmove! Cijena je btw osjetno niža nego u linksu (59,99 ojra iliti oko 450 kunicha). Joj što će bit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Kaj velite na onog Zek0, nabavlja komponente iz Ve Mila u pola cijene sada samo treba pričekati da dođu u VC-Mil
![]() |
#57 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2004
|
Još 4 sata i bit će mi doma na stolu! Moja cura ili ti Hrwoyeva frendica otišla u Njemačku i sad je u busu u Sloveniji. U napetom smo iščekivanju!!! Javimo rezultate popodne!
![]() |
#58 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
o MX700 koji ima okom vidljiv delay dok igram Counter Strike o MX900 koji je isto to ali ima FAST RF btw MX510 ima veću optičku rezoluciju od mx700 i 900 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Lijepa stvarčica, oću ga na stolu, ALI je narafno napravljen za dešnjake. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A niš, i dalje ću igrat na BTC-u od 22kn. :burn: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|