Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.10.2008., 19:01   #31
pingmachine
machine that goes ping!
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
mislim da je problem u tome što apple ne koristi displayport, nego *mini* displayport, koji je njihova izmišljotina.
pingmachine je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2008., 12:49   #32
Punio4
Premium

Punio4's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Ako računamo da će doći vrlo vjerojatno 7500 kuna (ista cijena kao sadašnji 23"), definitivno je preskup za kućne korisnike.
Ima dobru matricu / osvjetljenje, no glossy ekran je smrt, a i ergonomija je na razini samsunga od 1500 kn.

Tako da zaista ne vidim koji target audience oni ciljaju, i cijeli proizvod mi se čini kao promašaj.
Profići ga neće uzeti zbog glossy ekrana, nepostojećeg OSD-a i očajne ergonomije, a "obični smrtnici" neće zbog daleko nedosežne cijene.
A što se profića tiče, oni se klone daleko od appleovih LCD-a, jer i Cinema Displayevi i 24" iMacovi pate od burn-ina.

Dakle jedina preostala skupina je ekipa koja ne zna di će s parama, i hoće neš shiny na stolu. A takvih sam se ljudi nagledao jer već neko vrijeme radim u iStyleu.

Zadnje izmijenjeno od: Punio4. 20.10.2008. u 13:01.
Punio4 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.10.2008., 13:38   #33
pingmachine
machine that goes ping!
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
nije li to ogromna skupina?
pingmachine je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2008., 15:34   #34
SrKi
Premium
Moj komp

SrKi's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Punio4 Pregled postova
Ako računamo da će doći vrlo vjerojatno 7500 kuna (ista cijena kao sadašnji 23"), definitivno je preskup za kućne korisnike.
Ima dobru matricu / osvjetljenje, no glossy ekran je smrt, a i ergonomija je na razini samsunga od 1500 kn.

Tako da zaista ne vidim koji target audience oni ciljaju, i cijeli proizvod mi se čini kao promašaj.
Profići ga neće uzeti zbog glossy ekrana, nepostojećeg OSD-a i očajne ergonomije, a "obični smrtnici" neće zbog daleko nedosežne cijene.
A što se profića tiče, oni se klone daleko od appleovih LCD-a, jer i Cinema Displayevi i 24" iMacovi pate od burn-ina.

Dakle jedina preostala skupina je ekipa koja ne zna di će s parama, i hoće neš shiny na stolu. A takvih sam se ljudi nagledao jer već neko vrijeme radim u iStyleu.
to govoris na razini hrv koja je nikakvo trziste. u americi je 900$, to je appleu main trziste i tamo je cijena prihvatljiva, tako da se ne bojim za njih.
SrKi je offline   Reply With Quote
Staro 20.10.2008., 16:14   #35
jedan.tamo
dance instructor
Moj komp

jedan.tamo's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Bio ti je,a vjerujem i da je i dalje,jedan monstrum izložen na štandu u City centru One,na jankomiru..Bijeli onako,slika blago rečeno perfektna,cijena valjda u skladu s tim,al nekako mi je XXL za 24..to je moralo bit bar Cinema 30..
to nije cinema, to je iMac 24", znaci cijeli mac je u monitoru! zbog toga izgleda "vece"
jedan.tamo je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2008., 18:16   #36
SrednjiKorisnik
Registered User

SrednjiKorisnik's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
hm

ima jedan drugi problem ovdje.

ovi monitori imaju mini displayport
i ja ih ne mogu spojiti na niti jednog
od tri mac-a koja leze na stolu tu
kod mene, a zadnji je kupljen pred par