|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Ako računamo da će doći vrlo vjerojatno 7500 kuna (ista cijena kao sadašnji 23"), definitivno je preskup za kućne korisnike. Ima dobru matricu / osvjetljenje, no glossy ekran je smrt, a i ergonomija je na razini samsunga od 1500 kn. Tako da zaista ne vidim koji target audience oni ciljaju, i cijeli proizvod mi se čini kao promašaj. Profići ga neće uzeti zbog glossy ekrana, nepostojećeg OSD-a i očajne ergonomije, a "obični smrtnici" neće zbog daleko nedosežne cijene. A što se profića tiče, oni se klone daleko od appleovih LCD-a, jer i Cinema Displayevi i 24" iMacovi pate od burn-ina. Dakle jedina preostala skupina je ekipa koja ne zna di će s parama, i hoće neš shiny na stolu. A takvih sam se ljudi nagledao jer već neko vrijeme radim u iStyleu. Zadnje izmijenjeno od: Punio4. 20.10.2008. u 13:01. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
dance instructor
Datum registracije: Apr 2006
|
to nije cinema, to je iMac 24", znaci cijeli mac je u monitoru! zbog toga izgleda "vece" |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
hm ima jedan drugi problem ovdje. ovi monitori imaju mini displayport i ja ih ne mogu spojiti na niti jednog od tri mac-a koja leze na stolu tu kod mene, a zadnji je kupljen pred par mjeseci. ista glupost kao na mac airu. reducirali su izbor konektora iz ko zna kakvih razloga i sad moras teglit torbu punu dodataka ako zelis da to necemu sluzi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|