|
![]() |
#31 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Sig je ostao dok ne isprobam dokle ide. Zasada je na 220 2-3-3-10 2.65V, dva sata prime stabilno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
kod intela bi u biti trebalo biti više razlike tu mislim naravno na P4 u DC modu dok kod A64 to zbog integriranog kontrolera nije tak bitno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ma dečki kaj svi brijete za Corsair ili Supertalent , pa zna se kolko para tolko muzike ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Najbitnije je da memorija radi s chipsetom, procom i ostalim u globalu ... gle vrhunska intelova Pentium 4 ploča na bazi i875 čipi čipsa i radi jedino dobro i stabilno sa tada- tada PQI memorijom, ne znam kaj je još gore od toga onaj Exelent ili kako se već zove ... mislim gle ovaj dual Tyan inače ima nadimak Crucial killer. Ko će reć da je Crucial RAM loš al aj ko će sponzorirat 4 pločice ECC reg rama za tu ploču, garantirano mu unutar 3 mjeseca vraćam sve 4 krepane ... ili je 1 ili je 0 to je bitno za RAM ostalo je sreća ili radi kako treba ili ne radi. 2-2-2-5, 2-3-3-6 ... mislim gle, kad imaš poštenu ploču u ruka to tam niti ne postoji imaš takt memorije (ako imaš i to!) u BIOSu i to je to, ove ostale postavke o petljanjima po latencijama i ostalom ... to je za život u bijelom dimu. Uzmeš staviš, ovaj isčita SPD i stvar radi, točka. Ovo ostal je kupio sam si novi Porsche 911 i sada bum stavil nove gume, točil bum kerozin, i dodal novi čip za konjažu ... i ? Kaj imaš, vau auto koji umjesto 300 ide 350 ali ga uvijek vožiš između 60 i 130, 2 put godišnje 250 ... mislim ili radi ili ne radi sa pločom, čipsetom i procom u talu i to je to, ostalo je ja bi neš za niš. Odnosno daj mi pun Q para. Gle 512 MB na 2-2-2-5 je lošije od 2048 MB na najgorim mogučim postavkama, mislim imaš RAM drive od 1024 MB i još 1024 za kikat bilo šta a cijena ista ... (karikiram) ... bitno je da memorija RADI ostalo je ... opet se ponavljam ali eto kada neki nikako da skuže ...
![]() |
#36 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja te pinsla ne kužim. Bilo šta kaj se tebi ne sviđa ili imaš mišljenje da se ne isplati to ne valja. Ak se tebi Corsair ne sviđa nemoj ga kupit. Ima ljudi kojima treba ili žele vrhunsku memoriju pa će je kupit, a ak si ti zadovoljan sa Super talentiranom memorijom OK. Nemoj pljuvat po svemu kaj se tebi ne sviđa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
ja uopće nisam pljuvai po corsairu koji je svi to znamo kvalitetna memorija nego sam govorio o omjeru uloženo dobiveno i o nabijanju cijenu na osnovu imena. I nije corsair jedina vrhunska memorija na tržištu a kad sam gledao za kupovat novu memoriju gledal sam i Corsair no tad sam skužio da me 512 mb corsaira dođe kao i 1 GB neke druge memorije a činjenica je kao što je BD gore naveo da je bolje sto puta imat gigu memorije koja radi na slabijim postavkam nego 512 na boljim postavkama. a ti očigledno nisi upućen u neke stvari ili ne želiš vidjet činjenice koje sam naveo nego tu pričaš bedastoće a to ti nije prvi put |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Opet ti po svome. ![]() |
![]() |
![]() |
|