Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.08.2004., 20:49   #31
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Sig je ostao dok ne isprobam dokle ide.
Zasada je na 220 2-3-3-10 2.65V, dva sata prime stabilno.
Sky je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2004., 21:26   #32
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by LorD ClockaN
Meni su perfomanse iste na 2.5-3-3-6 i na 2.0-3-3-6

Mislim da je badava smanjivati sa CAS2.5 na 2.0, ako ostale latencije, u ovom primjeru 3-3 nisu barem jedna od njih 2.
KHM to je INTEl kod AMDa itekako ima razlike
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.08.2004., 23:52   #33
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by Isus
KHM to je INTEl kod AMDa itekako ima razlike
mislim da ne barem ne opipljive u stvarnim performansama ako isključimo sintetičke bencheve
kod intela bi u biti trebalo biti više razlike tu mislim naravno na P4 u DC modu
dok kod A64 to zbog integriranog kontrolera nije tak bitno
pinsla je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2004., 06:24   #34
Stalker
Premium

Stalker's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Ma dečki kaj svi brijete za Corsair ili Supertalent , pa zna se kolko para tolko muzike a, drugo dali nekom treba Corsair ili mu je pak dobra supertalent. Jedno je važno kako radi a kak ima lijepo ime zašto nevjerovati. Jedino mi nije jasno kako Autronic ima garanciju 5 G a HG Šrot 1 g:confused: Isto je i sa HDD . Ko tu jebe koga
Stalker je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2004., 00:51   #35
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Najbitnije je da memorija radi s chipsetom, procom i ostalim u globalu ... gle vrhunska intelova Pentium 4 ploča na bazi i875 čipi čipsa i radi jedino dobro i stabilno sa tada- tada PQI memorijom, ne znam kaj je još gore od toga onaj Exelent ili kako se već zove ... mislim gle ovaj dual Tyan inače ima nadimak Crucial killer. Ko će reć da je Crucial RAM loš al aj ko će sponzorirat 4 pločice ECC reg rama za tu ploču, garantirano mu unutar 3 mjeseca vraćam sve 4 krepane ... ili je 1 ili je 0 to je bitno za RAM ostalo je sreća ili radi kako treba ili ne radi. 2-2-2-5, 2-3-3-6 ... mislim gle, kad imaš poštenu ploču u ruka to tam niti ne postoji imaš takt memorije (ako imaš i to!) u BIOSu i to je to, ove ostale postavke o petljanjima po latencijama i ostalom ... to je za život u bijelom dimu. Uzmeš staviš, ovaj isčita SPD i stvar radi, točka. Ovo ostal je kupio sam si novi Porsche 911 i sada bum stavil nove gume, točil bum kerozin, i dodal novi čip za konjažu ... i ? Kaj imaš, vau auto koji umjesto 300 ide 350 ali ga uvijek vožiš između 60 i 130, 2 put godišnje 250 ... mislim ili radi ili ne radi sa pločom, čipsetom i procom u talu i to je to, ostalo je ja bi neš za niš. Odnosno daj mi pun Q para. Gle 512 MB na 2-2-2-5 je lošije od 2048 MB na najgorim mogučim postavkama, mislim imaš RAM drive od 1024 MB i još 1024 za kikat bilo šta a cijena ista ... (karikiram) ... bitno je da memorija RADI ostalo je ... opet se ponavljam ali eto kada neki nikako da skuže ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2004., 01:18   #36
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ja te pinsla ne kužim. Bilo šta kaj se tebi ne sviđa ili imaš mišljenje da se ne isplati to ne valja. Ak se tebi Corsair ne sviđa nemoj ga kupit. Ima ljudi kojima treba ili žele vrhunsku memoriju pa će je kupit, a ak si ti zadovoljan sa Super talentiranom memorijom OK.

Nemoj pljuvat po svemu kaj se tebi ne sviđa.
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2004., 01:30   #37
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Mailman je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2004., 13:17   #38
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by vga killer
Ja te pinsla ne kužim. Bilo šta kaj se tebi ne sviđa ili imaš mišljenje da se ne isplati to ne valja. Ak se tebi Corsair ne sviđa nemoj ga kupit. Ima ljudi kojima treba ili žele vrhunsku memoriju pa će je kupit, a ak si ti zadovoljan sa Super talentiranom memorijom OK.

Nemoj pljuvat po svemu kaj se tebi ne sviđa.
a rano si se javio
ja uopće nisam pljuvai po corsairu koji je svi to znamo kvalitetna memorija nego sam govorio o omjeru uloženo dobiveno i o nabijanju cijenu na osnovu imena. I nije corsair jedina vrhunska memorija na tržištu
a kad sam gledao za kupovat novu memoriju gledal sam i Corsair no tad sam skužio da me 512 mb corsaira dođe kao i 1 GB neke druge memorije
a činjenica je kao što je BD gore naveo da je bolje sto puta imat gigu memorije koja radi na slabijim postavkam nego 512 na boljim postavkama.
a ti očigledno nisi upućen u neke stvari ili ne želiš vidjet činjenice koje sam naveo nego tu pričaš bedastoće a to ti nije prvi put
pinsla je offline   Reply With Quote
Staro 24.08.2004., 13:39   #39
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Opet ti po svome.
vga killer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori