|
![]() |
#32 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
da "samo" 12 GB ali igrat ću zbog stare slave ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Jel netko probao na kraju
![]() |
#39 |
RPG player
|
da, vido sam to na traileru ![]() znači i tu je jedan lik napredniji kao dwarf u jedinici evo, trenutno se instalira EDIT sada sam ovo pronašao Sacred 2: Fallen Angel v2.10 UK Patch (456.78MB) očito ću to sutra morati skinuti vidim da nema ovoga u temi Minimum System Requirements: * 2.4 GHz processor * 1 GB RAM * Graphics card with 256 MB RAM, DirectX® 9.0d compatible, with Pixel Shader 2.0 support: (nVidia® GeForceTM 6800 or ATI® RadeonTM X800 or higher) * DirectX compatible sound card * DVD-ROM drive * 20 GB free Hard Drive (HDD) space * Microsoft® Windows® XP (32 / 64 Bit) with Service Pack 3 / Vista® (32 / 64 Bit) with Service Pack 1 * DirectX 9.0d (included with game) Recommended requirements for a fast, smooth-running game: * Dual Core 2.0 GHz processor * 2 GB RAM * Graphics card with 512 MB RAM, DirectX 9.0d compatible, with Pixel Shader 2.0 support: (nVidia GeForce 8800 GTS or ATI Radeon HD 3870 or higher) * DVD-ROM drive * 5.1 surround sound card (EAX 5.0 compatible, DirectX 9.0d [for XP] or DirectX 10.0 [for Vista] compatible), with surround speakers or headphones * Mouse with mouse wheel * 25 GB free Hard Drive (HDD) space * Microsoft Windows XP (32 / 64 Bit) with Service Pack 3 / Vista 32 / 64 Bit) with Service Pack 1 * DirectX 9.0d (included with game) * Optional: DSL modem or network card for multiplayer games. EDIT2 nakon 45min instaliranja idem probati kako će se hd2600 boriti sa igrom ![]()
I hate to see you leave, but I love to watch you go Zadnje izmijenjeno od: Big Guy. 14.10.2008. u 18:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma mora ici dobro na tvojoj Ja na svom kompu ju vozim sve high, AA x4 + VSync on, 1280x960 Fraps nisam palio ali odokativno bi rekao 40-50 FPSa Nisam još stigao odigrati, samo mislim da grafika je ipak mogla bolje, izgleda... staro
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 14.10.2008. u 19:24. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
For 2 weeks solid, we have been screwing around with different releases of this and here's what I can share, as fact: 1 - There are 2 versions and many groups claiming to release them. 2 - Only versions available is GERMAN and an unconfirmed UK and only recently (it's rumor at this point, WE have not seen such an official release). 3 - The official ENGLISH version is not available until November. (Details on official shop site) 4 - paul.dll and s2logic.dll are the files causing all the problems. 5 - An 'English' pack is available but roughly 65% complete and is inaccurate. 6 - There are many releases of s2logic.dll and paull.dll that claim to work. None do. All appear to come from different 'groups' or packs but are the same files. This applies to massive RS links, torrents and even insider sources. We have original German DVDs with English retail on pre-order. (Chances are, the German copies you have came from us) 7 - Patching to the latest 2.10.1 version is a must since it's un-playable (even if you own it!) Some of these hacks will allow you to boot the game and even play it. BUT you will only get 1XP per kill (even with the XP Potion) so it's basically useless to play. The frequent dumps to menu (screen fades to black and returns to menu) happen when you use the cracks, load and begin playing. It detects the hacks, shuts down your game and invokes the 1XP/kill rule but will allow you to keep playing. Sacred 2 looks like fun but even with the hacks it makes getting past level 7-8 is so far impossible. Evo ak znate ENG, vidli bute da nema još FULL eng verzije...zato i ne radi kak spada!! Strpite se još malo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Ja sam igrao igru oko 2-3 sata i meni se svidja zasad. Dosao sam do levela 5 i kaj se tice ovih XP pointsa, nemam nikakvih problema s njima. Imao sam jedino problem kod drugog pokretanja igre, no i to sam rijesio stavljanjem drugog paull.dll fajla, iz german verzije, te securom deleter takodjer iz german verzije. Sutra cu mozda jos malo igrat, pa ako bude nekih novosti, pozitivnih ili negativnih, napisem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Navodno se do 13 levela ide, i tamo stane ![]() zapravo kako kome, neki govore da igraju i poslije 13.og, nekima EXP neide dalje Ja sam tek 3. lvl, nemam vremena za igrati :/
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
RPG player
|
da, treći dvd tj skoro 8 GB je elite grafika (8800gtx i bolje grafe preporučene) bar je igra konačno izašla ![]() toliko toga i još imam 2 kolokvija ovaj tjedan ![]()
![]() |
#53 |
RPG player
|
igrao jučer oko sat i pol, došao do 4 levela, malo mi presitan inventory (ne prostor, nego ti kvadratići) i slova na potionima probao igrati sa 5 likova da vidim kako je, svi koji bacaju magije su dosta slabi i spori (ima skill da se to ubrza, ali je jako malo) tako da sam odlučio igrati sa fighterom
![]() |
#55 |
RPG player
|
sve ok, ja sam sada na 15 levelu, ništa ne izbacuje samo mi neće promijeniti rezoluciju sa 1280x800 na 1024x... weird (htio sam povećati slova)
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
evo ga skinio danas napokon verziju od 19,6gb i eto ko se odluči za nabavku iste verzije da vas uvedem malo....Uglavnom treći dvd je samo za Elite grafiku(po meni obavezno install),na drugom dvdu su patchevi tj. 2 patcha (prvi oko 500mb drugi 26mb)...ušao sam u igru i mogu reći da mi se sviđa,stari feeling Sacreda u ljepšoj grafici i sa novom pričom,nove klase itd,mapa je naravno opet brutalno velika što je veliki plus...Tko god se odlučio nabaviti ovu verziju neće pogriješiti pogotovo oni gameri koji su odigrali i prvi dio ![]() Eto toliko od mene,sad odo igrat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
RPG player
|
igrao do sada 13 sati i otkrio sam 7% mape ![]() i btw one elite teksture je dobro imati, ali ako, kao ja, nemaš na čemu to vrtjeti onda je prilično beskorisno to imati
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
hehe ma mapa je ogromna....ma meni radi na 1600x1050 very high elite teksture bez beda ![]() zapravo Sacred još uvijek pati od problema naglog padanja frejmova na nekim djelovima kao i u prvom dijelu ali jbga,ovako po prosjeku imam između 45-50frejmova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
RPG player
|
vjerojatno ne, ali možeš probati
|
|
Oglas
|