|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() nema mi većeg gušta nego zamračit sve, i pojačat zvučnike ![]() sva sreća pa je stan dobro izoliran, ne zbog zvučnika, neg kad počnem vrištat ko mala curica ![]() ah, kad će neki silent hill novi...četvroku su popljuvali za pc, pa si razmišljam jel da ju nabavim opće. fali mi takvih igri, slabo u zadnje vrijeme. nadam se da će ovo bit dobro. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pa dolazi silent hill homecoming, ali nažalost odgođen je za 2009 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
evo dobio igru hmmm igra je preedobra atmosfera je stvarno odlicna istina bog nevolim bas iz 3 lica ali ovo nije toliko lose napravljeno. Nadam se da ce se i drugima svidjet. Kad malo odmaknem od u igri komentirat cu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Je dobra je, malo ko Doom3 u trećem licu, beštije su fakat dobre. Predobar mi je zvuk fizičke borbe, pogotovo zvuk gaženja jadnih miceka ![]() Po meni trebalo bi je probati, po početku obečava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Evo review sa neta mislim da ces se tako bolje upoznat sa igrom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Takoder probah i odusevljen sam (barem za sad), atmosfera je predobra. Javim se nakon malo duzeg igranja sa mozda realnijim stajilistima ![]()
![]() |
#42 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Opaaaa, vratih se sa posla i lijepa vijest - izašlo ![]() U procesu nabavljanja, km/h kojom putuje prema meni - very good ~200 ![]() Valjda će doći do ujutro. Odo van
![]() |
#43 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Igra je predobra,predobraaaaaa.Konacno da su napravili nesto kako treba.Definitivno odigrati,definitivno.Ponavljam se ![]() Uglavnom,par inovacija je uvedeno (otkidanje udova protivnika radi imobilizacije),HUD i prikaz inventorija u stilu holograma i prikaz HP-a.Posto je Doom 3 dobio nekih 90%,ovo bi bilo nekih 85%.Ipak je proslo dosta vremena i tesko nas je preplasiti danas.Vise sam se uplasio kad sam vidio kako su upropastili Far Cry 2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
|
Evo odigrao jedno pola sata. Prvi dojam, odlično! Atmosfera, mrak, sjene, glazba... svaka čast, potrudili su se. Grafika odlična, u SS-ovima dolje zaboravio uključiti da snima i FPS na slikama, ali evo reza 1280x960, apsolutno sve high, AA uključen, bloom i sve to, ide na 40+ FPSa, nijednom mi nijie palo ispod 40. Još trebam naklokat procesor jer sam jučer napravio CCMOS pa će vjerovatno i FPS još skočiti ![]() Borbe su odlične, pucanjem u tijelo aliena potroši se previše municije, koje u početku ima jako malo, tak da se treba ciljati u udove i rastaviti ga, fora je kad mu noge odsječeš on se još može dovuči do tebe ako ga ne dokrajčiš Fizika odlična. ![]() Glavni protagonist: ![]() ![]() When things go wrong: ![]() Ovakvih je scena posvuda na brodu: ![]() Fora je što je sve u hologramima, jako dobro napravljeno ![]() Health i stasis: ![]() Stasis je usporavanje vremena, tj, ne usporavanje vremena, već samo ciljanog objekta. Fora napravljeno što se najbolje vidi ovdje: ![]() ![]() ![]() On u skoku, ja ga bacim u stasis i raskomadam ga u zraku Aliene nije toliko teško ubiti, ak dođe blizu može ga se dobro našamarati melee borbom: ![]() ![]() ![]() Možda su trebali stavit da se može Save-at kad se hoće a ne samo na onim terminalima. Neznam koliko ću se naigrati igre jer nisam preveliki fan igri sto skračuju život al bumo vidli kak će ići.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 26.10.2008. u 10:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo odigrah kojih pola sata i paaa... bezveze ![]() - Očito su se ugledali na Event Horizon što samo po sebi nije loše, no više je Doom nego horror avantura jer aliena ima previše i nakon drugog-trećeg uopće nema tjeskobe i straha jer znaš da ti iskaču svako malo -- dosadno ![]() - Nišanjenje je užasno, postoji neki ogromni lag kad mičeš miša i nišaniti precizno je nemoguće... općenito postoji neki veliki lag u igri. - Igra je maksimalno poglupljena te napravljena za konzole (što se vidi u bezbroj slučajeva), na mapi ti sve piše i vodi te za rukicu kako i što napravit. Mentalna retardacija na novom nivou ![]() - Pogled je užasan, niti je 3rd person niti je FPS... bljuv. - Pop-up prozori nerviraju više nego u browserima ![]() - Bespotrebno mješanje žanrova: koji vrag trebamo kupovati oružja i municiju, što nije dovoljno da ih nađemo kao nagradu za prođeni dio mape ili pobjeđenog "bossa"... nego sve moraju komplicirati na glupe načine kao ovo s kupovanjem, a s druge strane što trebaš napraviti ti je nacrtano i imaš čak i waypoint kako to napraviti ![]() Zašto nisu u stanju napraviti dobru igru nego uvijek neko konzolaško braindead smeće koje puca visoko? Čast izuzetku - Devil May Cry 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
Ovo sa lagom u igri se slažem, ciljenje je malo zayebano i full čudno ali da se naviknuti na to. Kameru sam zaboravio spomenuti i nije baš presjajna, onak, taman ti prek ramena gleda... to me malo živcira jer ostavlja dosta velik nepregledan prostor. Mapu ni ne gledam, tak da mi puca za konzolaški stih ![]() Za aliene... pa neznam baš da ih ima previše... nije baš da dolaze u swarmovima, ja sam popravio onaj Tram bio i taman se vratio tam di dobijem prvi put Stasis i sve skupa je bilo možda 5-6 aliena za pobit u cijeloj igri do tada...
![]() |
#51 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Odigrao sam kojih sat vremena i zasad igra mi je preeeedobra. Jako me podsjeca na doom 3, a to je po meni jedna od naj scary igri koje sam ikad odigro. Da li vuce na konzolasku igru, pa da naravno da vuce ipak je i izasla na konzolama ![]() Neznam, ja sam zadovoljan s njom, dobra razbriga samo ne razumijem ove komentare "prekonzolasko" ovdje i u far cray 2 threadu. Pa ljudi probudite se sve igre u danasnje vrijeme prvenstveno se rade za konzole jer tu je ipak najveca lova, meni to iskreno ne smeta jer ako neku igru igram u komadu od sat vremena znam da valja. Da li je savrsena nije, da li je zabavna je sto je i po meni najbitnije. Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 26.10.2008. u 23:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
Prejako, ja mu raznesem noge i on puže na onim šiljcima od "ruku" do mene, ja čekam i onda Space zderem i zgazim ga ![]() Dobar je taj Stomp yebački pukne ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 26.10.2008. u 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo taman je zavrsija na srednjoj tezini ![]() ![]() Inace sve sam prosa samo s standardnim gunom (upgradean max) i onim jos jednim jacim, nemogu se sititi kako se zove, sta ima 3 lasera vertikalna, s njim sam boseve ubija. Igra je prezakon, kad zavrsite igru i saveate dobijete Military Suit nacrt, 50k love i jos neke cake, uf, jos sam pod dojmom prejebenog kraja ![]() Sutra cu opet malo iz gusta klati cudovista u novom odjelu i s novim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|