|
![]() |
#32 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
hahaha, eto sad znaš i to ![]() Mene više brine da ne pobjegne bijeli dim iz mene ako nešta krivo spojim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Unregistered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2004
|
-Super uradjeno ![]() PS -Samo malo skrati pinove na poledjini. -Pozdrav
Cool Zadnje izmijenjeno od: elvaris. 24.10.2008. u 08:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Unregistered User
|
Hvala ![]() Nisam još isprobavao... moram još negdi ugurati priključak za naponski kabl i prekidač pa ću možda onda probati ![]() Moram još malo ove molexe poravnati pa ću onda posječi sve viškove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Unregistered User
|
Obojat ću morati obavezno... najvjerojatnije će biti crno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ma nek bude roza, zasto sve mora bit crno ![]() Ili napravi neku sliku na njemu, ono kao oguljeno nesto, ili koda je macak izgrebo, umotaj ga u krzno, strpaj ga u slusalicu, nek lici na akumulator, ima hrpa ideja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Unregistered User
|
a onda ću ovako: ofarbam u rozo i dok je farba svježa metnem par mačaka na to... mačke će to ljepo izbrebsti a i vjerovatno će se poljepiti i dlake na kučište... još bolje ako ostane koja mačka zaljepljena ![]() I onda ću imati baš fora unikatno napajanje ![]() Hvala svima na podršci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Unregistered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
nenene, onda moraš stavit još nekakav vent koji prede prrr, prrrr ![]() jako zanimljivo, baš si nešto razmišljam kako bih i ja sa svog corsaira maknuo višak kablovinja, ima ga na sve strane po kućištu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@petar75: da i meni nesto poznato ono sa slusalicom ![]() Bit ce to fora napajanje, mozda, kad ti postane ovo slabo, produzis kuciste napajanja i ubacis jos jedno, pa nek se zajedno bore sa kompom ![]() Ofarbaj ga i ukrasi kako oces, sam nekako bi moglo izgledat koda je kupljeno u trgovini, a ne napravljeno doma. Ali to je mozda i dobro ![]() OT: Joj strava, vec vidim kako prodajes to napajanje (mada sumnjam u to) Prodajem home made modularno napajanje sa dvije macke. Macke dobro uhranjene i necuju se previse. Tko kupi u roku od 24 sata dobije i kantu hrane za macke i vrecu pjeska. Pozeljno je ne slanje postom ![]() Joj, idem vristat negdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Unregistered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |