|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
2.0 GHz Intel® Pentium® 4 class or AMD® Athlon 2400+ or equivalent processor 1 GB RAM 5.5 GB uncompressed hard drive space 128 MB DirectX® 9.0c-compatible, 3D video card supporting Shaders 3.0 (nVidia® GeForce® 6600 or better, ATI® Radeon® X1300 or better, excluding X1550) nažalost, ne |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Upravo instalirao i odigrao malo. Dosta dobro, sviđa mi se, trebalo mi je par krugova da skužim kak se rade trikovi a dalje ide super. I ono za loadanje, meni se duže loada u main menu nego u igru. U igru se loada za možda malo preko pola minute, a dok u menu uđe duplo duže
![]() |
#36 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
meni je igra predobra!stvarno vec dugo nisam igrao tak zabavnu igru tog tipa!a ovo loadanje bi se moglo rijesit sa nekom zakrpom koja bi, nadajmo se , trebala doc uskoro jer sve zive zivcira dugo ucitavanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
proba i ja i jednostavno ova igra je NEigriva sa tipkovnicom,dok kod novog devil may cry 4 još nekako moš ali ode je to nemoguća misija,a ništa još jedan razlog nakon DMC 4 za kupiti microsoft x360 gamepad |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nije uopče neigriva, meni i jako dobro ide na tipkovnici, malkoc dok se navikne strelice gore-dolje za naginjanje i tipke (koje već) si postavio za basic, advanced i pro trick.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|