|
![]() |
#31 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
di ste kupili te mobove ,u tele2 su cid53 tj zakjucani za samootkljucavanje ![]()
![]() |
#32 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() dali netko zna kako se ulazi u skrivene izbornike sony k800i ono tipa *#06#, ali drugačije kombinacije . Hvala.
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
>*<<*<* ako se ne varam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
hvala ne varaš se to je to
![]() |
#36 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cek cek, ajd meni starcu to objasnite. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Bem ti, slomio sam se kako dobit one strelice. ![]() hvala, btw sad sam ocitao 13750 otvaranja poklopca ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
![]() Na koji naćin doći do nck koda za k800i da ga odkodiram sa t-mob.
![]() |
#40 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Do kakvog koda?mislim da ga nemozes odkodirat preko nekog koda. Ja sam svoj k800 odkodirao bas prije par dana,za to trebas imati usb data kabel ,far manager,i verzija firmwarea mora bit r8bf003 cid 52.(nije bas lagano ,i to samo radi na xpu ,probao sam na visti i 7 tamo nije radilo) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
može se i preko koda, al to će ti ga dat samo tmobile.. frend je išo radit van, i imo je taj mob, mislim da je bio cid52. nazvao je tmobile, ili je otišo kod njih, neznam već, i objasnio situaciju i dali su mu 14-znamenkasti broj koji je upisao i odključao mu se mob.. neznam kak su to htjeli al eto, dali su mu.. a što se tiće preko far managera, imaš na netu način, samo treba potražit... napiši koja ti je verzija firmwera i koji je cid, to provjeriš sa XS++ programom.. ili reci gdi je mob kupljen i na što je zakodiran.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
eo radi i na se w880 hehe prekul.javite ak ima jos sta =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
![]() Dali netko zna konaćno da nam kaže nama koji ne kontamo to najbolje kako otkodirati k800i a da ne plaćamo 300-400 kn u ovoj krizi i nizu recesija.Hvala unaprijed puno. ![]()
![]() |
#47 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61883 ako i dalje ne skontaš javi se na pm
![]() |
![]() |
#48 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Dali itko zna šta trebam napravit na mobitelu da mi se omogući slanje igrica putem bt-a. Naime svaku igru koju skinem, bilo besplatnu ili da ju platim, mi mob zaključa da ju nemogu poslat nikome. Imao mi frend davno prije nekakav programčić preko kojeg je mogao slati igre ali je zaboravio kako se zove. Thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
instalacija se može slati sama (već instalirana) igrica ne (barem koliko ja znam)
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ljudi jel zna ko jel se mogu igre slati s mobitela na mobitel na sony erisconu k850i
![]() |
#53 |
Premija
|
Mogu se na svim SE, barem na onim koje sam ja imao. Samo ne saljes igru, nego instalaciju igre.
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
E hvala na informacijam fran to nisam znao da se može slat instalcija na mobitel
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pozz! Imam jedan problemcic, tj. frend ga ima ali ja pisem umisto njega.. Radi se o tome da je njegov K800 radia normalno sve do prije nekih 3mj. kad mu je pao u vodu.. Naime, on je odma izvadija bateriju iz moba i ostavia ga da se osusi. U medjuvremenu je kupia neku shrott "zamjensku" bateriju jer valjda nije ima dovoljno love za ®.. Mob se osusia i proradia je! Sa tom zamjenskom baterijom je funkcionira jedno misec dana nakon cega se pocea zaledjivati, restartati itd (trenutno se nece ni puni ni pali ![]() ![]() Koje iznenadjenje kad sam otvorija mob i ugleda bateriju.. Pise 3.7v / 500mAh - wtf? (znam da original bat. ima 3.6v / 900mAh!). Pitanje je, dali je ta shrott baterija mogla sje*ati mob i kako je uopce radia s njom 30 dana? Pokusat cu sa baterijom iz K550 jer je identicna ali tek sutra.. Komentari dobrodosli... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Već godinu dana u K800 imam neku zamjensku kinesku bateriju i za sad sve radi odlično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Se k800
Pozdrav ekipa...mozete li mi reci postoji li ispravni PDF preglednik za navedeni uredja(jer neke sam skidao, al nisu radili), ako ne, koje su drugi nacini da slicne dokumente mogu gledati na ovom uredjaj...i jos jedno pitanje, prije sam imao nokiu, i skidao sam razlicite teme itd, i svaka je tema imala svoje drugacije ikonice, a kod SE kad skinem temu samo se mijenja poadina itd, a ikonice ostaju iste...koji je nacin da to promjenim? mozete mi dat link za neki tutorijal, forum ili slicno...isto tako, moze preporuka za neku str na kojoj mogu nac tonove za zvono i poruke itd...puno pitanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
Oglas
|
|