|
![]() |
#31 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ne pomaze ti sunka tu. Kaj mislis da hodam sa njim po školama godinu dana pa da jede od svakog. Jede iz moje ruke i iz zdjelice ako mu ja stavim. Mozese ti mahat sa sunkom mu pod nosom kolko oces, dok mu ja ne kazem slobodno, samo bez ruke mozes ostat ![]() Pas je nepodkupljiva zivotinja... |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma to samo ovi amateri tipa droga-portorož, ovi pravi vade kratke devetke ko na divljem zapadu. Pogledaj statistiku "narodnjačkih" okupljališata. Oni preko one granice kažu da kod njih nema toliko tog šunda kao ovdje. Da se vratimo na temu, da nas admini ne skrate za glavu, jedino bi se moglo ući u trag kad je integriran gsm modul ali to ovi "jednostavniji" nemaju. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
#34 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
e bas nije. ja se bas slazem sa njim. Samo budale u sadasnjoj situaciji kakva je nose oruzje. I ukinuti prekoracnje nuzne obrne. Jebote meni je frend vec 2 godine na sudu jer ga je lik lupio šakom da mu uzme mob, a ovaj mu je vratio i izbio mu zub. Pa di je tu jebena pravda. Upucat ga je trebao. Nemoj me zezat da i ti stitis lopove i ostale zgubidane? |
![]() |
![]() |
#36 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Potpis, iovako ima pun Q oruzja po svuda... nek po vasoj logici 50% vise ljudi nego sad ima doma ganove, od tog broja uzmi (bubam) 10% slucajeva u kojima ce ga djeca izvaditi iz ormara (kad-tad), a dalje znate... da se razumijemo, meni doma stoji jedan fini primjerak u ormaru, ali ne pada mi napamet furat ga po cesti ili nedobog silaziti iz zgrade nekome zbog buke ili neceg slicnog s ganom. A i nemam djece (jos)... EDIT: naravno, zaboravio sam i faktor ohrabrenja kod velikog dijela ljudi koji bi bas zato sto imaju gan sa sobom isli u nekakve konflikte, u koje inace, bez gana, nebi ulazili... tak da...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
adio mare
Naravno da može ako koristiš njihov licencirani softver,ali....e to je ono pravo,neće.Isto ti je kad ti maznu ili izgubiš mobilni tel.Operater zna tko ga koristi čak i s drugom karticom(imei) ali ne želi pomoći bez sudskog naloga koji je jako teško nabaviti za tako sitne stvari. |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|