|
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Nabavio danas i ugodno me iznenadila posto fifu neigram jos od Fife06. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni se uopće ne sviđa, iako sam nekad samo FIFU igrao. Jednostavno mi nije legla. Feeling mi je katastrofa. Istina da je bolja od prošlogodišnje, al u odnosu na PES mi je...bljaky!
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
fora je sta si se naviknuo previse na pes stoga nemoj srat previse po fifi koja odlicna, napokon nesto zabavno u tom zanru bez odrvatnih 1000 bugova iz pesa...ovo govorim kao dugogodisnji pes-ovac treba odigrat jedno 10 tekmi priviknes se na sve... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
jučer i ja odigrao fifu nakon dosta godina,ja ću samo reći razlike u odnosu na pes ne ko je je bolji ko lošija -sporija igra -tvrđe obrane,manje golova odnosno ne može se s jednim boljim igračem sve igrače predriblati i dati gol,što je i najveća mana pesa do sad bila. -nema muvanja po šesnaestercu i dodavanja unutar ko u pesu,jer se odmah lopta izgubi -sudac teži na zviždaljci -mhhm,ovoliko golova iz slobodnih ko u ovoj fifi2009,nisam dao na svim pesovima zajedno. -nekako su mi igrači premali a lopta malo prevelika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
fifa 09
Isprićavam se ako ovo nije pravi potforum, ili ako mjenjam temu. Ovako do jućer sam igrao fifu 09 demo koju sam skinuo s neta. A jućer sam dobio cijelu verziju. No problem je u tome što je na fifi 09 demo jednom bolja grafa nego na cijeloj verziji. Kad je neki replay sve je mutno. Ili kad ja idem na replay sve mutno, a na demu nije bilo tako. Igrica preko ("pirata") Može pomoć? Hvala Zadnje izmijenjeno od: hrcfaca. 08.10.2008. u 09:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
odigrao demo, prekrasna grafika me natjerala da odigram par tekmi, al ono cista dosada, svaka akcija ista, svaki pokret igraca isti, lopta cudno odskace... ne svidja mi se bas. Cekam pes2009
![]() |
#40 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo nabavio i ovo, pa da vidim kak i to izgleda dan danas pošto nisam igrao Fifu od 2006. Čak i nije loše, fala bogu pa je ljepše ovdje igrati protiv AI-a nego u PES-u, u FIFI AI nekad i ekšuali pogriješi, što naravno svemogući igrači u PESu ne mogu, jedan veliki plus za EA Nadalje, stvarno prelijepa grafika, PES se spram ovoga može sakriti. Igrivost OK, EA se stvarno potrudila za ovu FIFU Citiraj:
Baš ovdje za razliku od PESa ima neke maštovitosti i raznolikosti u pokretima igrača, u PESu vidiš Christinu Ronaldo i svaki slični, tehnički potkovan igrač se kreče tak kak i ona. Zasad FIFA 09 - dosta bolja od PESa 09 demo
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja malo odigro manager mode da vidim kako je,mhm,ma stavio sam world class težinu,AI je slab jest da sam na 13 mjestu sa juventusom ali zadnjih 10 partija sam odigro 0:0 ili pobjedio,kad sam se malo uštimao u fifu vidim da AI teško postiže golove,bolje rečeno ako ne napravim ni jednu grešku neću ni je dan gol dobit,živcira što dobijem gol iz slobodnog od catanie sa 30 m,ko da catania ima fantastične pucače,tolko golova iz slobodnih nisam dao i dobio ko u svim pesovima zajedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
igra je na kvadrat dinamicnija od pesa, pes sve svaki game isto izgleda, pokreta igraca ima duplo vise, lopta cudno odskace? lol mozda ti je cudno nakon pesa. super pasovi u prostor, treba ukljucit ono manual na NO. Ne kuzim kak da manualno saljem for jer nema sanse da ju posaljem ko on |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Potpis Stvarno izgleda realnije, bar što se tiće pokreta Ono možeš cimnuti igrača u krivi smjer, proči drugim putem, zarolat čak i dvojicu (ono, hello, Konami, inače se to i zapravo može tu i tamo u RLu) Kontrole si treba podesiti, al kad se podese onda je odlično, lopte u prostor su odlične, ja si stavio space za trk igrača u prostor a E za loptu u prostor, i prvi put igram i gledam WTF, stisnem E a on doda 4 metra naprijed protivničkom u noge. Onda sam skužio da se treba dodavanje u prostor i malo zadržati i onda bude pas dobar, zapravo ako je dobro napravljeno, napravio sam nekoliko pasova da mi sline cure ![]() Stvarno si je EA dao truda i zasad FIFA 09 way to go ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
ej ljudi imam jedan problem. igra mi ne prepoznaje sve tipke s logitechovog precision gamepada! to je onaj bez gljiva. ima li tko kakvo rješenje za to jer nemogu igrati! ne ce mi ni promjeniti tipke koje zu zamrznute! hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
LOL, naravno da ne treba kupiti neki novi, skuplji gamepad @cole007 Treba napraviti re-edit fajla koji je zaduzen za kontrole gamepadova... Da se ne mucite s tim, evo fajla kojeg sam ja editiral i stavio na par foruma i radi svima koji su imali probleme Fifa 09\data\input (Na ovoj putanji ti se nalazi taj fajl koji treba zamjeniti) Code:
http://rapidshare.com/files/160842948/devdata.rar Javi dal ti radi...pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
kak se za vraga složi da se igra s mišom, u opcijama si ja lijepo složim da kontrole i onda sere, s mišem bi smo dodaval, pucal itd. dok bi se s "WASD" kretal...ne mogu igrat na strelicama ma da me ubiješ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |