|
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja nemam tih problema sa svojim Predatorom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Pa u ovom slučaju da. Evo ja sam za mog msi-a stavio Cyber Stingerov software koji je malo bogatiji od msi-evog, može se namještat report rate itd... Miš sam uzeo iz znatiželje i da ga malo usporedim sa malo starijim mx518. Miš je baš fora što se tiče osvjetljenja, macro naredbi, neusporedibo bolje mi leži u ruci sa obzirom na mx518 i tako par stvari ali me razočaralo to što je na drvenoj podlozi stola praktički neupotrebljiv također i na papiru a na nekoj fragmatovoj podlozi koju imam radi savrseno dok mx radi gdje god ga stavim. Je li ima još tko takvih iskustava? Mislim ipak je laserski miš a za njih se "govori" da ipak bolje rade na raznim podlogama nego optički. S obzirom na tako los tracking i losiju kvalitetu izrade nisam bas siguran da bih ga mogao preporuciti prije mx-a, jedino radi cijene mozda i sto ne "zuji". Ja mislim da ja ipak ostajem na mx zuji a da cu ovoga msi-a proslijediti bratu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Guest
|
Citiraj:
Ajme kako je ružan.. ![]() Sjajna plastika i tribali.. A mislio sam da je moj MX najružniji pacov. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
I ovdje gdje sam ga ja kupio kažu da ga više ne mogu nabavit. Možda bude uskoro... Vidio sam da ima nekih karbon koji isto izgledaju, ali nemaju utega i imaju manje dpi (mislim 1600), ali to je sasvim dovoljno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|