|
![]() |
#31 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Taj Kingmax 433 imam i ja 3x256... E sad, mobilcu je množitelj po defaultu otključan, samo se na nekim pločama ne da mjenjati-to me zanima. Moja stara KT400 ima od 5-22.5 i uredno mjenja, jedna KT600 sa AMI BIOS-om prepozna mobilca ali ne da promjeniti... Mislim-nema smisla ako sada vozim svoga na 2500 MHz da na dualki moram 1800 ![]() Imaš koji link sa specifikacijama ploče ili review? Da li ima rupe oko socketa? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
A ti bi linkove, pa tako reci ![]() Čaplo : http://www.tyan.com/products/html/tigermp.html "Mobile XP CPUs in Dual Motherboards" http://forums.2cpu.com/showthread.ph...an+2460+Mobile Tyan 2460 (BIOS v1.05) Tested with XP-Mobile 2400+ *The 3rd L5 bridge did NOT need to be cut POST before any mods CPU = AMD Athlon(tm) processor 800 MHz, 2 Processor(s) Detected I haven't tried to pin mod the 2460 multiplier, I just wanted to see if it would detect 2 cpus Mjenjane množitelja (na bilo kojoj S-A ploči) http://www.ocinside.de/go_e.html?/ht...md_pinmod.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Super Moderators
|
Ah-da mi ona mrcina Tor nije zbrisal na more odmah bi piknul jednu i isprobao...ima mobilca iz iste serije kao i ja. Ovak mi je malo bed...trebal bi naći isti proc pa tek onda vidjet. Budem se ipak strpil desetak dana ![]() To bi išlo ko gluha svinja sa dva na 2500 i 9800 PRO/XT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ako će delati sa dva na 2500 dobro...ak ne-jebiga... Nije bed napraviti mod-samo ako će delati kak treba. Ne mora baš na 2500...može i na 2400 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Super Moderators
|
Evo-baš sam se čuo sa Torom...kad se vrne za tjedan dana u Zg, ide jedna na probu sa 2x Barton-M 2500+ ![]() Nego-nešto BD šuti ko kurva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
Citiraj:
![]() BD ima 4 PCa doma i još ne posustaje ![]() ![]() Složio je 2xXP 2000+ , sad prosi za DDR ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Joj...ja bih trebao stare memorije...ali baš stare za jednu Blizzardovu karticu za Amigu... Imat ću uskoro hrpu mačića ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|