|
![]() |
#32 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo ga,polako se približavam finalnim rezama ![]() proc na def. i mema na 2-3-3-7 i 133 MHz -> ne radi proc na 2.35 GHz 1.475V, mema na 3-4-7-1T -> ne radi proc na 2.3 GHz, mema na 3-4-7-1T -> radi Mislim da me memorija koči ![]() Proc radi o.k. na 1.075V, nisam išao još spuštati napon zbog toga što sam jedva uspio bootati komp nakon što sam previše nategnuo takt...Pa me malo trta ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
moj mobil barton radi na 0.9 v |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne treba značit. Bartonima se mogao napon spuštati kolko si htio. U sigu mu piše da ima laptop, pa vjerojatno mu i radi na niskom naponu (pitanje je dal je to 1.1V, ja sam zaboravil koji je točno), ali on ga je još više smanjio...
![]() |
#38 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Pomoc kod OC-a Intel Core Duo T2300 procesora
Imam laptop sa core duo t2300 procesorom koji radi na 1.66 GHz i FSB 166MHz. Trazim alat za oc ali sve koje sam dosad isproba cpucrystalid i clockgen nemogu to napravit. Zna li tko program koji podrzava Mobile Intel Calistoga i945PM chipset?? maticnu ne prepoznaje Podatci kopirani iz EVEREST Ultimate Edition 3.01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() e ovako. treba mi neki program za dizanje voltaze na laptopu. u biosu nema nista od opcija pa onda trebam neki program. probo sam sa crystal cpu, al neradi, svaka pomoć dobrodošla |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Sa čime si dizao FSB? Što je sa temperaturom? Jesi testirao stabilnost sa OCCT-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
|
Citiraj:
temp je ok, mada everest pise i po 90C al to je previse.zgasio bi se vec triput.recimo da je negdje oko 70 mozda malo vise. uprrav o ga sad testiram. javim rezultate kad budem gotov. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Na tvome mjestu ne bi dirao napon jer je ipak hlađenje na laptopu hlađenje na laptopu... Overclock je dobar, a i uvjeren sam da su i preformanse odmah puno bolje. Kako ti se ponaša sada kada ga imaš na bateriji? jel ti se automatski smanjuje množitelj i napon ili kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
|
Citiraj:
sto se tice baterije pojma nemam.moram bas vidjet danas-sutra pa cu ti javit. iskljucio sam c&q pa mi je uvjek na ovoj brzini, al budem nes probo iskemijat oko toga, tako da kad mi je na bateriji da mi ga spusti na 780mhz i napon na minimum, a kad je na ac da je na max brzini. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
laptop se NE oc-a. nikada. laptop se moze jedino downclockati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
|
Citiraj:
nije tolko bitan clock proca nego je bitan od memorije.da samo znas kolko se osjeti u radu. i btw, nebrini, se bu bilo u redu: goood : pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ma neće izgorit ništa. Svi novi CPUi imaju Thermal protection... Jedino će baterija kraće trajat
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
|
Citiraj:
ma nije mi prvi put da clockam, sve je dobro dok nedizem voltazu. a i necu ni dizat jer samo mogu napravit pizdariju. evo sad mi je temo 59C, sto je normalno dok surfam,... ionak mi je max oko 70C, malo vise. sto je u redu za ovaj notebook, tj proc sa ovakvim hladenjem. peace ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
|
Citiraj:
dok sam imo dual boot sa linuxom di mi je bio iskljucen acpi onda mi se desavalo da se zbog pregrijavanja laptop sam gasi da nebi spalio proc. a za bateriju mi nije toliko bitno, ionako sam vecinom na punjacu, al opet dok je voltaza na defaultu onda nece ni bateriji bit nista |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Ali ajde, iako su temperature po meni svejedno previsoke (hint, probaj S&M pokrenut, pa da vidimo temperature ![]() Više bi dobio da ostaviš lap na nekoj frekvi i onda napon smanjuješ, ali ajde, samo pažljivo. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
|
Citiraj:
![]() a sto se tice napona sve je na tvornickom, jedino sam ga smanjio da kad je na bateriji da radi na 0,975V da mi baterija dulje drzi. a u vezi temp, takve su bile i kad sam kupio laptop tako da se oko toga nezamaram previse jer kad mi zrak struji van onda znam otprilike kolka je temp pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
odoh ja halat cod2, sve vas ljepo pozdravljam,. cujemo se,bok |
![]() |
![]() |
|