|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: Sep 2006
|
Samsung G600 je dosta loš izbor, fotke su po danu dobre iako mi smeta na samsungu kada uslikaš fotku moraš držati još par sekundi mob ako ga malo pomjeriš pomjeri i sliku..nemože se isključiti auto focus,po noći su očajne slike.. mislim da na crno možeš do te cifre naći samsung G800 http://www.gsmarena.com/samsung_g800-2145.php Sa D900 se nećeš baš nešto naslikati,može poslužiti kao fotić ali to je mob ispod 1000kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
to je najbolji izbor. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() eliminirao sam C702. bez konkurencije najtvrđe tipke od SEa. ajmo reć da sad tražim samo da ima xenon flash i da nije debel kao K800 K800 dođe bar 1600 kn original. nije puno s obzirom na konkurenciju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Mozda pod ovo orginal covjek misli na nekodirane uredjaje sa tvornickim softom ... a u konikomu su takvi po 1200kn , a u tele2 je samo kodiran uredjaj 995kn ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
neznam kako ostali stoje sam kamerama ali kada asm usporedio na kompu slike do n73 i k800, nekako mi k800 ima ostriju sliku i bolje boje, mislim da je SE-ov cybershot kod mobova bolji od carl zeissove lece kao na na nekim nokinim modelima, i LG ku 990 ima 5 mp kameru i mogu reci da je slika zadovoljavajuca, iako niakda nebi mogao imati togaLG-a zato sto me sami touchscreen iritira, ali sto ljudi sto cudi |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Stigao mi upravo newsletter od SE-a. Stiže C905, klizni mob s 8.1 MP i xenon bljeskalicom http://www.sonyericsson.com/cws/prod...05?cc=hr&lc=hr Pa ako ti se čeka dok dođe i pojeftini.......... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#43 |
Premium
|
8 gb, razlog? veci ekrana kod mene je bitno veliki kvalitetan ekran posto volim gledati filmove, 8gb je jos jedan veliki plus za mob posto tu mi stane i muzika i filmovi, brze se pali od starije verzije, i jos par stvari neda mi se sada nabrajati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
Datum registracije: Sep 2006
|
Ja posjedujem N95 8gb,no gledat filmove na 2.8" su gluposti hehe Zadnje izmijenjeno od: Router. 07.08.2008. u 17:15. Razlog: Nikog ne zanima jer na prodaju ili nije tvoj mob |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Slazem se da je za taj novac N82 najbolji izbor no meni nije lijep nego cak i ruzan a posebno u toj srebrnoj boji, u crnoj jos kako tako: http://img.gsmarena.com/vv/pics/nokia/nokia-n82-04.jpg
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
mislim da ću uzeti k800, ima ih za 1000 kuna kod ovih preprodavača, a i mislim svratiti u mercatone, čuo sam da su mnogo jeftiniji nego specijalizirani mobitel shopovi. iako, ta debljina od 22mm mi je major issue, mrzim što kad nosim ovu svoju nokiu3410 u džepu izgleda ko da imam bombu G700 mi je tanak, najljepši i najfunkcionalniji, ali ima LED bljeskalicu. da je xenon, ne bih ni trenutka razmišljao ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ja se isto slažem da je 2500kn previše novaca za jedan mobitel ali mislim da je još gore od toga roknut taj iznos za grafičku ili procesor ( ak niš drugo sa mobom npr SE c902 mogla bi se i neka cura šarmirati dok sa cpu-om i grafom baš i ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Mi stari uzmamo bijesne komponente koje još k tome i clockamo da se dobro zagriju da možemo na njima raditi roštilj ili kotlovinu. ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Da, mlad ko lanjski snjeg. Ma mladima zapravo i netrebaju gadgeti da bi nekoga šarmirali, dovoljno je i luda glava. Starijoj ekipi za to već trebaju skupi mobiteli, auti, jahte ,vile na moru i tako to. C902 brijem da ću si uzet kad cijena u oglasniku padne ispod 1500kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ajde shvati da mobiteli nisu za slikanje i snimanje, to što oni imaju kamere na sebi je prodavanje muda pod bubrege. poštenu fotku ćeš napraviti isključivo sa digitalcem. pa čak i s onim najjeftinijim za 700-800kn. a sa mobitelom možeš pošteno pričat, a slikat moš onako, osrednje i prisilno. a ovo sa 5mp na mobu, i slične fore, mogu se samo nasmijat. koje marketinške gluposti. Koji k će ti 5mp na mobitelu, neka oni u mobitel uvale kvalitetnu optku i ostave 2mp. a ne prodavati fore sa milion mp na mob. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
da, gabre, naravno da s mobitelom neš slikat vrhunske fotke, ali današnji mobiteli jesu i za slikanje i snimanje. a ako se tebi nosa digitalac, mobitel i mp3 player u 3 džepa, ti ih slobodno nosaj. slažem se sa 2mp i kvalitetnom optikom. nažalost, većina mobitela nema niti flash a diče se pixelima. stabilizator slike me posebno zanima jer kad ga nemam uključenog na digitalcu, pogotovo noću, plus pogotovo s light showom slike ispadaju kao vrhunac moderne avangardne umjetnosti. Zadnje izmijenjeno od: Markos1. 10.08.2008. u 00:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
o.O
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Za Office i PDF, mislim da njih možeš koristiti samo na smartphoneovima tipa P1 zbog jačeg procesora nego na dummy mobitelima. Inače, ja imam P1 koji navodno ima istu kameru kao i k800-flash i za mobitel je kamera odlična, ali naravno, nijedan mobitel se nemože uspoređivati sa punokrvnim digitalcem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Hebote nekima su samo MP dokaz kvalitete slike ![]() Stabilizator ne pomaže puno ni noću. Jedini stabilizator koji će ti pomoći noću je stativ.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|