|
![]() |
#32 | |
mučko đubre
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
o tome ti ja pričam, kad gledam tvoj post kao da gledam citat središnje informativne emisije (sve su iste na svim televizijama), a ne tvoje mišljenje... kaki hebeni ratovi tribina, izbacivanje dinama iz europe bakljama, huliganizam, pi*ke materine... nemojte ko mala djeca upijati sve što čujete i pročitate, jer to pišu ljudi koji svoje članke temelje na navodnim mejlovima, te komentarima maloljetnih debila po raznim debilnim forumima... odite više na tribinu... edit: ovo su moje posljednje riječi u ovoj temi, a također više neću pisati ni u 1.hnl. ako nakon ovoga još jednom postam u ovoj temi ili 1.hnl dajte adminu link na ovaj post i nek me bana. @roberto "Znači paljenje baklji, vrijeđanje vlastitih igrača, prijetnje, razbijanje tramvaja i auta nakon tekme, međusobne tučnjave na sjeveru... nisu divljaštvo ili hulioganizam?" od ovoga što si nabrojao jedino se pale baklje. btw. ja znam zašto se pale, ti ne. "Pa naprimjer čuti kako istok plješće Hrgoviću dok mu sjever fućka." ja znam zašto su istok i zapad pljeskali (jedan mali dio), ti ne. "BBB -i to moraju riješiti između sebe." bbb-i imaju problema, ali problem definitivno nije isforsirana medijska podjela zbog rgovića (zapravo su svi složni oko toga) "Kao da bi bilo prvi put da se baklje bacaju na teren" baklje se pale svugdje u europi i svijetu. šup*i koji šire mržnju i truju narod nemaju jačih aduta pa su toliko sotonizirali te baklje da je važnija vijest upaljena baklja od npr. ubijanja dvojice fininih zaštitara dum dum mecima. "I što reći na činjenicu da večina purgera ne dolazi na utakmice Dinama već dva desetljeća jer ne želi da njihova djeca gledaju divljaštvo i slušaju gadarije kojima svoju klub časte Dinamovi ''navijači''? I mene bi bilo sram djecu voditi na takve tekme." ovo da ljudi ne dolaze na utakmice zbog huligana objesi mačku o rep. btw. prije koji dan kad su na jednim vijestima radili prilog o plavim huliganima, pustili su snimku torcida vs. murjaci od prije dosta godina. toliko o tim masovnim tučnjavama i neredima na stadionima. inače, de mi objasni kako na utakmici največeg mogućeg rizika u hnl-u, derbiju dinama i hajduka uvijek bude pun stadion, a na utakmicama gdje ne postoji rizik, recimo zaprešić, međimurje su samo ti zli huligani koji jadnim ljudima ne daju gledati dinamo "Ili si premlad da se sjetiš divljanja ''najboljih navijača na svijetu'' po euorpskim gradovima, primjerice Auxerrea ili Milana?" prilično sam mlad ali se sjećam da je bilo sr*nja po europi, i nitko ih ne pokušava opravdati. također se sjećam i nereda 13.5.1990 na maksimiru "Tatcherica je u engleskoj to rješila po kratkom postupku" sorry, ali već i djeca u vrtiću znaju da je tim potezom samo prenijela nerede sa stadiona na ulicu, nije ih spriječila ako ima grešaka u pisanju, jbg. zbogom što se piskaranja tiče, vidimo se na tribini
Zadnje izmijenjeno od: bacyc. 31.07.2008. u 23:14. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ne gledam baš informativne emisije, dovoljno mi je vidjeti jednu nogometnu utakmicu pa vidjeti sve to... Pa naprimjer čuti kako istok plješće Hrgoviću dok mu sjever fućka. Znamo svi da Hrgović nije toliko dobar da bi mu pljeskali zbog nogometa. Bio je to revolt prema sjeveru. Ne kažem da su svi tamo huligani. BBB -i to moraju riješiti između sebe. Kao da bi bilo prvi put da se baklje bacaju na teren (što je teški primitivizam) ili da Dinamo zbog navijača odleprša iz Europe. Ili si premlad da se sjetiš divljanja ''najboljih navijača na svijetu'' po euorpskim gradovima, primjerice Auxerrea ili Milana? I što reći na činjenicu da večina purgera ne dolazi na utakmice Dinama već dva desetljeća jer ne želi da njihova djeca gledaju divljaštvo i slušaju gadarije kojima svoju klub časte Dinamovi ''navijači''? I mene bi bilo sram djecu voditi na takve tekme. Tatcherica je u engleskoj to rješila po kratkom postupku... Tamo na tekmi, npr. Liverpoola, cijeli stadion (i obitelji s djecom između ostalih) pjeva i bodri svoju momčad. Sorrite na OT-u, ali morao sam. Donekle se i uklapa u kontekst europskih kupova ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Liga prvaka i Kup UEFA 2008/09, bar tako piše-zbog čega je onda većina toga o jebenom Hrgoviću??? ![]()
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
AAAAA Izvukli smo Šahtar! Nije najteži protivnik, ali nije baš ni lagan. Teško ćemo dalje, realnije je gledati prema ligi UEFA-e. Mada, uz malo sreće i ako znatno dignu nivo igre do tad... sve je moguće.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 01.08.2008. u 12:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Teško ćemo protiv Šahtara,... Gotovo nikako.... Liga UEFA je izglednija... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
ma kakvi najizglednije je jos jedna zima bez europe... ![]()
![]() |
#42 |
Premium
|
![]() Ja nastojim gledati pozitivno - protiv Šahtara imamo nekakve šanse, za razliku od klubova iz petice. Da će biti teško, biti će. Da moraju odigrati izvanredne dvije utakmice - i to je istina. Sad je ždrijeb za Hajduk i Slaven.Hajduk bi mogao dobiti Zvezdu. Ajme koja bi to tekma bila ![]() EDIT: Slaven je izvukao Aris (Grčka), prva tekma u gostima. Zanimljiv par. Hajduk je izvukao Deportivo (Španjolska), također prva u gostima. Mission impossible, nažalost.
![]() |
#44 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Buf, zeznuti protivnici za naše klubove, čak mislim da Hajduk ima najviše šanse za prolaz dalje, ovi grci i ukrajinci su mi nekek kompaktniji i borbeniji nego španjolci...bumo vidli. A kaj se Dinama tice mislim da bumo ban popili iz europe. ![]()
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Ja znam da borbenost POMAZe ali tekma dobiva kvalitetniji ,osim u nekim slucajevima kad je sreca na starni slabijeg. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Super Moderators
|
Kaunas - Glasgow Rangers 2:1 ![]()
![]() |
#52 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
I dodaje Eduardu da Silvi ....... haha Gool. Jos mi je ostalo vise od pola kutije petardi pa da iskoristimo..... Steta ..... ali lijep gool.
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 06.08.2008. u 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Super Moderators
|
Ajd, 3:2 ![]()
![]() |
#55 |
Premium
|
Da li je došlo vrijeme za LP? ![]() Svrbe me prsti, mislim da ću na povratku doma s posla svratiti u kladionicu i uplatiti X2 na par u Donjecku ![]() Zovite me ludim ali stvarno imam dobar feeling. Jednom se mora i njima zalomiti ![]() Mada kad vidim neke parove pitam se kako i nas ne posluži sreća koji put na ždrijebu. Naime, u ligu prvaka će i pobjednici ovih parova: Levski-BATE Borisov Aalborg-Kaunas Guimaraes-Basel ![]()
![]() |
#58 |
Premium
|
Ja sam fakat klasa optimist ![]() Teško mi je reći tko lošije igra danas. Katastrofa... Svi su se usrali ko grlice.
![]() |
#60 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
I svi se grohoto nasmijashe... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|