|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
evo obrisal sve osim: C:\WINDOWS\system32\6B4302A7.EXE - Win32/TrojanDownloader.Flux.AB trojan i C:\WINDOWS\system32\E8D245D3.DLL - Win32/TrojanDownloader.Flux.AB trojan da li je to od windowsa ili si je te datoteke napravil virus...ne bih htio nekaj obrisati a da mi windows onda ne radi, a opet, nemam ni izbora, ..... zna li netko za kaj to služi...tnx btw particije mi sad otvara normalno, kad držim miš na mapi, datoteki...sad nazad pokazuje koliko mjesta zauzima... ne radi mi ocija Show hidden files and folders pod folder options, za to ću vjerojatno morat izbrisat i ova dva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Briši i to slobodno, nemaš brige...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
|
sad sam izbrisal ama baš sve zaražene datoteke, sad sve radi nazad normalnu uključujući i folder opcije (show hidden files and folders)... da li sad uopće ima smisla radit format particija??jer sad sve radi nazad normalno (barem za sada)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Heh, ako sve radi normalno kako kažeš, ne vidim razloga za formatiranje. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
ok, hvala svima na pomoći... |
![]() |
![]() |
|