|
![]() |
#31 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo bio u TComu i dobio free novi Zyxel 660 HW modem, mislim da nije loš. Ali, ne šljaka. Međutim, prije kad sam se spajao preko kasde preko lana, spojio se samo mo nije htio otvarat većinu stranica. Sada se neće uopće spojit, piše samo connecting trough WAN miniport PPoE, i ništa. Isto kad spojim novi modem. Brijem da je nešto do drivera za matičnu sada, al ne znam šta, 2put ih sve preinstalirao...ffs.
- Nothing in this world is certain. That's the only certain thing I know. - Zadnje izmijenjeno od: TheProfiler. 02.07.2008. u 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Neda mi se sad na ovu vrućinu sve pisat. Potraži i ADSL Bibliji i x postova u Mrežama. Ukratko, trebaš "otvorit" web konfig uređaja (http://192.168.1.1) i podesit uređaj: a) Bridge mode rada - tada konekciju ostvaruješ pokretanjem PPPoE Dial-Up (vjerojatno ti je ostala od prije) ili b) Router mode - uređaj dolazi u ovom modu ali treba unjeti user / pass (vidi ugovor) da bi stvar radila Ako neznaš / nemožeš sam onda nađi lokalnog pcexperta i bude rješio dok kažeš keks. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Konfiguracija i zaštita WLAN uređaja(na slici 4 odaberi bridging),a ovo je za Zyxel P-660 HW-D3. Zadnje izmijenjeno od: thopok. 02.07.2008. u 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
No međutim, čini se da sam nešt shebao s LANom na matičnoj, jer prije mi je Kasda se spojila na net, samo nije htjela otvarat stranice, sem Googlea. Sada se uopće ne spaja. Isto tako ni Zyxel, ofc. Čak i preko USBa kasda mi se sad spoji iz 3. pokušaja, al mi puca veza non stop i glupira se.Čini se da sam u ovom silnom pokušavanju nešto strgao (nadam se ne onboard LAN trajno), tako da danas slijedi format i Vista nanovo pa ćemo onda vidjet šta će bit.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|