|
![]() |
#31 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Slučaj 1. Pukneš loptu igraču koji nije u zaleđu, ali se ona od obrambenog odbije i završi kod igrača koji je bio u zaleđu. Zabiješ gol naravno i sudi ti zaleđe. Kak da ne popizdiš. Slučaj 2. Namjestiš se u poziciju za udarac, pukneš po golu, lopta se odbija od obrambenog i završava u golu, ali sudac sudi zaleđe jer mi je sasvim deseti igrač stajao u zaleđu i promatrao kako lopta ide u gol.
![]() |
![]() |
#32 | |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
A ništ, ak Bog da do Božića bude izašla pa budemo provjerili kak je nova situacija.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ne kuzim kaj je zabavno u pesu meni je nogomet najjadnija i najdosadnjija igra koju su izmislili,bolje je nac drustvo i izac na pravu partiju nogometa,svi se izigraju,da vidis miline!!! Takve igre nema smisla igrat kad ih bez problema mozes "igrat" vani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
The mighty pirate
|
Pogotovo po zimi kad je -15 vani i sve zaleđeno ![]() Ovak po ljeti odeš na nogomet. Nakon tog se skupi najmanje četvero i baci se partija 2vs2 za gajbu pive. I tak si ispuniš dan, a imaš i kaj za pit još barem sljedeći :P
![]() |
#40 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Odgovor na pitanje gdje skiinuti patch je neznam...jbg ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
http://forum.cropes.net/index.php registriraj se na forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#43 |
IT Consultant
|
greška1
"All we have to decide is what to do with the time that is given us" J.R.R. Tolkien Zadnje izmijenjeno od: nathan. 12.09.2008. u 19:51. Razlog: molim admina da obrise ova dva posta |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
IT Consultant
|
greška2
"All we have to decide is what to do with the time that is given us" J.R.R. Tolkien Zadnje izmijenjeno od: nathan. 12.09.2008. u 19:51. Razlog: molim admina da obrise ova dva posta |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Da, Liga prvaka je tu...Na pc-u ce pes biti neprikosnoven, ali na konzolama 3. generacije fifa ce je rasturit ko Bugarsku skupstinu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako netko još želi EVO 2 patch za pes 2008, ja sam uploadao u 8. mjesecu isti i fajlovi su još na rapid.com serveru, neka se javi ma PM. On topic, mislim da će i ova fifa biti još jedno razočaranje, ali nadam se da ću se ugodno iznenadit, kasnije ću skinut demo pa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
ma neću mjenjat igru dodatcima, ako mogu šugavu afričku i manđarijsku i pitajboga koju ligu firno staviti, sa lincenciranim imenima, onda mogu i njemačku također! Ono, kuđiš igru i prvo što radije je da ideš do frenda u mrežu zapalit koju loptu... Instaliramo na 2 kompa, i pokrenemo kad ono pušta, frend maže sa interom a ja imam samo bayern!!! Onak, bezveze! A što je najgore, nemaju svi mogućnosti imati ADSL (je nisu svuda u svim vukojebinama provedene linije), a sa 56k i nije superskidati patcheve... I još gore, kasd registriram igrače za reprezentaciju, neki imaju licencirana imena (oni koji su u jačim ligama), a oni koji su npr u njemačkoj ligi se zovu "konac" i slično. Pa onda imaš 2 olića: olić, a drugi je olembe! Pa poluproizvod prodaju! Onda trenaju dati otvoreni kod za igru, bez klubova i igrača, a zajdenica će sama svoje odraditi... Zarađuju na staroj slavi ISS-a... Mrš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
moje želje za pes2009 -online igranje bez laga -nemogućnost da se s jednim boljim igračem prediblaju svi igrači i da gol -da nema samovolje igrač za izbijanjem lopte i košenjem u šesnaestercu -da stave snjeg -da ozlijeđeni igrač u pravom smislu bude ozlijeđen ne samo malo usporen -da više nema super preciznih dodavanja petom s leđa na 20-30 m udaljenosti |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
E da, i da golman više neizljeće samostalno na napadača.... .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
ovo je definitivno najiritantnija stvar na pesu 2008. Inace imam evo 2 pacth pa je sve pomalo popravljeno ukljucujuci i grafiku, tak da sve izgleda puno bolje nego orginal.. budemo sad vidjeli sta ce doci u novoj 2009. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo upravo probao demo pa dojmovi nakon 2 tekme... Grafika odlična, igrači izgledaju jako dobro, napredak u odnosu na prošlu godinu, stadion i tribine odlični također, jedina zamjerka ide na teren, bar ovaj jedan u demo verziji, izgleda kao ploča po kojoj igrači trče, tu mi je prošla verzija djelovala bolje (moram opet stari probat da se uvjerim) Kretanje igrača odlično, sam način pokreta i svega realno prenesen na igru (npr. C. Ronaldo i Rooney), brzina reakcije igrača ovisi o kvaliteti tj ocjenama igrača, znači igrači tipa Ferdinand njima treba malo više vremena za promjenu strana trčanja dok C. Ronaldo doslovno leti po terenu. Igrao sam na top player, protivnički igrači dok su u posjedu lopte djeluje mane opasni nego prije po gol, ali zato im je dosta teže oduzeti loptu (možda opet subjektivno), no dok se brane djeluju puno slabije, lako ih se da okrenuti, pretrčati sa naglim ubrzanjem, ostavljaju dosta prostora za gradnju napada (igrao sa Man Utd protiv Liverpoola) Najlošiji dio igre je zvuk (hm tradiocionalno), dodavanja se prejako čuju, zvuk ko da se lupa u drvo a ne loptu, udarac u vratnicu (imao sam jedan) posebno loš, kao da pogodite u lonac zvoni, u prošloj daaleko bolje je to bilo Evo onak na prvu iz glave |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ma gdje si našao demo? ja tražim i ne mogu nać....daj link!! hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
super!! bit će ovo malo duža noć nego predviđeno... :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Nub azz pwnzor!
|
Zakon, šteta što tek sad vidim, a na poslu sam. ![]() Niš, treba čekat do doma. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo, probo sam demo... Ja sam malo razočaran, meni je PES2008 bio puno bolji. I sama igrivost i grafika, ma sve je puno bolje nego ovdje, ovo mi se čini koda je par godina staro...travnjak je bas ko ploca neka, ne svidaju mi se ni pokreti igraca...Igro sam na 1680x1050 - high, al izgleda da je to to. Mislim, neka svako proba, al meni je definitivno 2008 puno bolji... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|