|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zahebi marketing. Imam ga već godinu dana u sklopu Iskon.Dua pa valjda znam šta pričam. A imao sam i obični adsl prije tako da lako vidim razliku. Ako mi ne vjeruješ, odi kod nekoga tko ima Metronet ili Iskon.Duo i uslikaj mi splitter kojeg mora imati svaki korisnik 'običnog' adsl. U tom slučaju, javno obećajem da ću te častiti klopom i cugom ako dođeš u moje krajeve.
![]() |
#32 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Da, to je sve istina, ali samo zato što: Citiraj:
• Manual selection of PSTN mode or VoIP mode while making a phone call • Automatic selection of PSTN phone call on dialing emergency numbers Ali, čini se da nova usluga HR.DUO pruža upravo to - zadržavanje postojeće linije i broja T-Coma. Uz nju, kao što se vidi, dolazi i splitter. Ovo bi čak zaslužilo i zaseban topic. A razlog nemogućnosti spajanja drugih routera, očito, leži negdje drugdje. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Dudes. Otišli ste malo off topic. Jel mi može samo netko reć jel mogu šta ja napravit ako mi taj telefonski kabel ne sjeda dobro u router, tj, ja mislim da ne sjeda dobro. Jel to uopće moguće? Jel postoji više vrsta tih priključaka (ili samo dva - tel. kabel i ethernet kabel)? Stvar je u tome što ja još ne znam jel taj router radi ili ne. Razmišljam jel da ga prodam ili ne. Brijem da ću si uzet neki d-linkom router, onakav kakav t-com daje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
wag200 koliko sam čitao po netu i po samom linksys forumu, ima katastrofalnih problema sa uspostavljanjem veze, više neće nego oće. zgasiš ga jedanput, pa dvaput, triput, x-put i iz n-tog puta se spoji. eventualno bi neki 3rd party firmware koji nije od linksysa malo pomogao. a to za ulaženje tel konektora u dsl port, ne zamaraj se glupostima tipa škljocanje konektora. ti kad njega ubodeš, on ima kontakt, škljocnuo ili ne. odlomi mu onaj plastični zubić pa neće nikad škljocnut. a ako ti adsl lampica svijetli, znači da je detektirao adsl signal, a kad blinka onda se valjda pokušava sinkronizirati sa adsl-om. moj kad se upali najprije lampica blinka pa se ugasi, pa blinka još malo, pa se ugasi, pa se onda nakon minutu i nešto upali i onda se internet lampica upali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
2lpch: neznam zasto si uopce isao mijenjati providerov router za linksys? naime ako si vec htio ruting opcije mogao si ga staviti paralelno sa kasdom. imas 3 vrste prikljucka rj11, rj12 i rj45. proguglaj malo. 2sasuke: to si citao prije jedno 2 godine, i to boktepitaj s kojim providerom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam više šta ću. Počeo sam se opterećivat sa tim klikanjem zato jer već gubim razum. Ne znam što bi više probao, stvarno ne znam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
I dalje ništa sa svime. Mislim da ću zamjenit router za neki drugi, il najvjerojatnije prodat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|