|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Moja preporuka: http://www.diskont24.com/product.php?productid=2409 Odličan uređaj, ali paziti da se stavi neki noviji firmware na njega, ili neki custom. Nisi previše ograničen kabelom, možeš bez problema nakeljiti antenu koju hoces, ai ova njegova meni lovi -69dbi kroz zid i nekih 300m do AP-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
@wragg niko nije trazio AP vec pci,usb karticu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
ali vec koristim simens se555,ali je taj bolji ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
ok su mi ovi usb,pci vragovi hehe stuc kako da urezim dva kompa preko se555 a koristim usb adapter onaj ko u tebe |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo šta ja gradim ovih dana... Sve imam, jedino ću umjesto ove omnice od 2dBi staviti onu Canyon antenicu pa da probam bas kako to radi ![]() http://www.metacafe.com/watch/1148151/ez_wifi_antenna/ Nadam se da će raditi kako treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
|
ali pokusaj da ti kabel bude sto kraci jer se gubi signal koliko sam ja skonto sto je stuc govorio ,piso mislim |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
posto mi se nije do cekati da dobijem odg poso sam sam napraviti malo sam procuio staru antenu i zalemimo sam kao sto je na slici povise rezultati : signal sa gigabytovom 5bi antenom kroz 3 armirana zida (stara gradnja kuce pa su veoma debeli ) i još u djagonali oko nekih 20 % stavio sam windsurfera na antenu i signal je sad oko nekih 33-36% sto je sasvim dovoljno za surfavnje za goste ionako su im smnjiti bandwich sve u svemu sam zadovoljan evo par slika ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
Nisam stigao, nije me bilo... Dobro se čini no postolje antene je namagnetizirano ako se ne varam ? U tom slučaju nemoj držat antenu na adapteru nego pokraj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
kako to da nitko nije niti spomenuo alfu? alfa awus036h, iz vlastitog iskustva (imam dve) ti mogu rec da kartica jednostavno zdere sve zivo. dupli usb kabel (kao za neke 3.5 ladice) zbog 500mW (meni radi samo s jednim) i sma prikljucak za drugu antenu (vjerovatno ti nece trebati ![]() jos jedan plus je i realtek chipset koji ima jako dobre drivere za windowse (ali za linux suxxaju, imaju puno bugova) ako ti treba jaka usb kartica, ne gledaj dalje |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
@ stuc da magneticno je signal je bio isti kad sam ga stavio na i pored usb adaptera na sto utjece ta magneticnost? smanjenje signala ili ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |