|
![]() |
#31 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Istina, totalno sam pomijesao modeme ! ![]() Naime, imam DSL-360T (Annex B) a stavio sam firmware od DSL-300T (Annex A ekvivalent). Prvi post ispravljen. ![]() Sto se tice ISP-a, to je HT Mostar (u BiH), koji inace za POTS koristi Annex A a za ISDN Annex B. Kad se dsl pojavio ja sam imao ISDN liniju i radi toga sam uzeo Annex B modem. Naravno, poslije sam se prebacio na POTS i nastavio koristiti modem ali sa firmwareom od 300T. Ostatak price u prethodnom postu. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 16.10.2010. u 18:17. Razlog: Maknut nepotreban quote |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Provjeri parametre konekcije (VPI, VCI, . . ) jer tamo koriste drugčije nego u hr. Svakako preporučam da uređaj postaviš u Bridge mode a "iza" stavi normalni router. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | ||
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Nikad nisam imao potrebu za PPPOE konekcijom, uvijek mi je trebao ekstra router tako da i nisam znao za ovaj problem. Za njega sam saznao kad sam probao na dsl liniji u sestrinoj kuci. Naravno, probao sam i na mojoj liniji i modem se isto ponasa. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Dakle Bridge mode radi a PPPoE mode ne radi ? Rekoh a i sam znaš da taj uređaj jako loše (rekao bih nikako) radi u Router modu rada, naprosto za to nema dovoljno hw snage. Po tom je gori od čuvene Kasde. Ili taj uređaj u Bridge mode ili traži drugi za Router mode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#38 |
Premium