|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ja se jedino brinem dal ću to moć pokrenut da ne bude ko s gta iv: i igrivo i ne igrivo. konfa je: Pentium 4 2.8 GHz /HT, 1GB DDR RAM-a, HD3650 (AGP)
![]() |
#34 |
Premium
|
A za igranje ces morat barem promjeniti proc i staviti 1 GB rama |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
North America / Central America / South America The game is shipping today, January 5th. Any retailers which have the overnight shipping option will have it in-store tomorrow. I do not have a list of these retailers. Any retailer which does not have that option, I do not have the dates and you will need to contact them to gather a specific date. The game will be available for digital pre-download on Steam starting tonight (Jan. 5th) around 9 PM PST. You will not be able to actually play the game until Steam officially opens it up around 9 AM PST on Tuesday, Jan. 6th. These are times set by Steam, not by us, so if they miss the exact time (they're normally pretty good about it though), just sit back, grab a drink, and wait a little bit longer. Europe The game will have a street date of January 23rd, as listed by the THQ-Games website. Some retailers (GAME / Play.com) have another street date of January 30th at this time. Bar tako kazu na http://community.saintsrow.com/viewforum.php?f=24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
nema je još u ''dučanu'' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Navodno je po optimiziranosti u rangu sa GTA4 lol Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ovo postaje strašno, očito nas tjeraju da kupimo nove 2xx serije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
Evo izasla je igra |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
Evo recenzije igre,cini se da je prezahtjevna a grafika nista posebno jos jedno smece od igre u nizu,prvo gta 4 dođe s losim enginom a onda i ovo http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/saintsrow2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
a sranje, već sam tražio na netu da je kupim sada veliš da je zahtjevna, u čemu je fora, zašto su igre toliko zahtjevne bez razloga ?
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ja mislim da je to neki dogovor s proizvođačima da im povećaju promet. Veći zahtjevi=više kupnje=Više para=Kupci prevareni ljuti i iživciranu al ak oce igrat moraju kupit,Prodavači:Sretni i plivaju u parama te se smiju "glupom puku". |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ak izađe neki patch koji popravlja optimiziranost za mene igra godine. ![]() igram je za mene je bolja od GTA4(volim gangsta shit
![]() IGra je dosta zabavna i to sta mos uzet ko ljudski štit pomaže. Super priča.Lude su misjije za respect ( Ak izađe neki patch koji popravlja optimiziranost za mene igra godine. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
Ovakvu sramotu od igre nisam dugo vidio 5 min sam ju imao i nisam vise mogao kako je jadna,ovo se ne moze ni malo usporedit sa gta 4,grafika jadna,optimizacija jadna,na high nemozes igrat trza od 13-20 fps,medium mi radi 32 fps koliko je i zakljucana,cijela fizika je uzasna,auti skrecu gore nego u nfs undercover,ocaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ZA x-box 360 prosječna ocjena 83/100 http://www.gamerankings.com/htmlpage...aint%20row%202 IGN 6,3/10 http://pc.ign.com/articles/941/941952p3.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
tek se nakon ovog vidi kolko je gta iv dobar/kvalitetan.... a i superoptimiziran naspram ovog isprdka koji ne zasluzuje vise od klika na uninstall.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|