Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.08.2010., 13:18   #31
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor baya Pregled postova
Ma i ja sam došao do toga zaključka ali kad u firmi uvjek za sve traže 3 ponude.
Traži MS Hrvatska da ti daju centre koji su u stanju to odraditi. Mislim da nitko osim Algebre ne daje redovan Exchange tečaj, recimo mi smo to za sebe radili jer je dosta velika cifra u pitanju, a malo firmi ima dovoljno opreme za to.
Staro 28.08.2010., 15:36   #32
Mrk1
Premium

Datum registracije: May 2010
da algebra je u igri samo se raspitaj kad se održavaju tečajevi jer mislim da kad sam ja zvao za MCSA nema ih više nego MCITP i održava se jedanput godišnje, imaš njihov kontakt...
Mrk1 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.01.2011., 14:43   #33
pero000
Premium
Moj komp

pero000's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
pozz. da ne otvaram novu temu, planiram upisati u algebri sistemski i mrežni administrator, pa me zanima dal se to može upisati bez ikakvog osnovnog položenog programa

Gygabyte p35ds3
Core2Duo e8400
Sapphire 5770 FLEX
Transcend 800MhZ 2x2 gb
Segate 320GB
Chieftec A80 CTG-500-80P
Thermaltake V3 Black
LG W1934S 19"

pero000 je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 03:10   #34
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor pero000 Pregled postova
pozz. da ne otvaram novu temu, planiram upisati u algebri sistemski i mrežni administrator, pa me zanima dal se to može upisati bez ikakvog osnovnog položenog programa
Također mislim to upisat,negdje sam čitao da treba ECDL operater,al opet debilana mi je da moram dat 1000-2000kn za ECDL(di učiš osnove računala i windows,word itd) i onda 5500kn za sistemskog i mrežnog administratora,planiram ih ovih dana nazvat pa provjerit.
Dr_faca je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 07:14   #35
pero000
Premium
Moj komp

pero000's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
netreba upisati prije ecdl, zvao sam ih i pitao i rekla mi je žena da ukoliko poznaješ osnove računala može se direktno upisati sma

Gygabyte p35ds3
Core2Duo e8400
Sapphire 5770 FLEX
Transcend 800MhZ 2x2 gb
Segate 320GB
Chieftec A80 CTG-500-80P
Thermaltake V3 Black
LG W1934S 19"

pero000 je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2012., 16:09   #36
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
I meni je došao dan da su mi ponudili IT obrazovanje u Algebri. Pa me zanima što odabrati..moram napomenuti da nemam previše vremena za učenje za neke velike certifikate, već nešto poput..specijaliste za sigurnost računalih mreža (CCNA Security), Sistemski i mrežni administrator - specijalista (čini mi se da se ne dobije međunarodnji certifikat), pošto nemam nikakvih predznanja za upisati nešto iz programskih grana. Moram napomenuti da mi je to bitno, recimo to tako, za daljnji IT posao..
Mr.Black je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2012., 14:01   #37
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Bump!
Staro 19.02.2012., 14:45   #38
b1tterman
Takozvani influenser
Moj komp

b1tterman's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Na kraju vam sve ovisi o sposobnostima prezentacije sebe i vlastitih vještina, kao i aplikativno znanje koje donosite na posao. džabe svi certifikati i faksevi nekome tko taj posao ne voli i ne proučava i istražuje samostalno i svojevoljno tehnologiju.
b1tterman je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2012., 14:48   #39
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
sma ide u radnu knjižicu... predavači su bili redom oke sa dobrim iskustvom, traje 3 mjeseca, 3 testa + finalni, jebada ti je na kraju seminarski od 40-50-60 stranica.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2012., 15:11   #40
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
sma ide u radnu knjižicu... predavači su bili redom oke sa dobrim iskustvom, traje 3 mjeseca, 3 testa + finalni, jebada ti je na kraju seminarski od 40-50-60 stranica.
Misliš na sistemski i mrežni administrator? A ovo za sigurnost? A kakve su šanse da upišem nešto od programerstva, pošto sam čisti laik, imam li kakvih šansa?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.02.2012., 15:15   #41
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

da, sistemaš... imam sma i ccna, nisam u programatorskim vodama nimalo tak da ti tu nemrem pomoći.

od svih po meni za sma moraš imati najviše predznanja kako bi mogao pratiti i biti konkurentan u raspravama, propitkivanju i tako.
Staro 19.02.2012., 15:17   #42
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
da, sistemaš... imam sma i ccna, nisam u programatorskim vodama nimalo tak da ti tu nemrem pomoći.

od svih po meni za sma moraš imati najviše predznanja kako bi mogao pratiti i biti konkurentan u raspravama, propitkivanju i tako.
Predznanje mi nije problem, jer imam neke materijale već doma..znači ovo za sigurnost računalnih mreža je recimo neisplativo?
Staro 19.02.2012., 15:20   #43
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

mislim na praktično predznanje

gle ako se hoćeš opredijeliti na mrežni sikjuriti, onda naravno da nije neisplativo... samo mislim da od tog entry seminara se nećeš baš kruha najesti.

generalno (ovisno koje si godište) bi bilo bolje da produbiš ono u čemu si dobar nego da kreneš u nekaj novo i vidiš da ti to ne leži, a stagniraš znanjem u onome što već znaš od prije.
Staro 19.02.2012., 15:30   #44
Mr.Black
Premium

Mr.Black's Avatar

SMA onda..kaj bude, bude..
Staro 27.03.2012., 15:52   #45
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Evo da se i ja oglasim po pitanju Cisco akademije. Ako je netko iz Osijeka, toplo mu preporučam CCNA na Elektrotehničkom fakultetu. Uvjeti su izvanredni, učionica moderno opremljena, računala nova, opremu svu imaju, predavači su ljudi s iskustvom i velikom željom da objasne sve što nije jasno, sve se može s njima dogovoriti i stvarno sve najbolje o njima.

Inzistira se na radu s opremom, radu s CLI i konstantnom postavljanju pitanja i diskusiji o stvarima iz prakse.

Na kraju, kada se polože svi ispiti predviđeni programom (Exploration) dobiva se zvanje u radnu knjižicu (Projektant računalnih mreža).

Sam CCNA certifikat je potrebno posebno polagati (kao i svugdje).

Napomena za Algebru, da oni ne daju upis zanimanja u radnu knjižicu niti ikakav papir sve dok se ne položi sam CCNA cerfitikat. Ostale stvari o Algebri neću iznositi javno, ako koga zanima neka se javi na PM.
vision19 je offline   Reply With Quote
Staro 20.12.2013., 12:28   #46
Slow
Premium

Datum registracije: Feb 2006
Bump iz mrtvih.
Kakvi su Algebrini tecajevi? Da li naucim nesto sto ne mogu doma i kroz knjige/tutoriale?
Naime, imam plan krenuti na MCSA 2012, pa ako skuzim sve i naucim mozda i na MCSE CLOUD ili SERVER.
Jednako tako me zanima LPIC.
Slow je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno