|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Koliko onda zrači moj T28s? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja imam K800i i pun mi ga je klinac... izgleda da ima katastofa antenu i prijem signala mu je nikakav. Tamo gdje i stari Siemensi primaju 2-3 crtice moj se buni da nema mreze... osim toga, vrlo cesto prekida zvuk usred razgovora, ocito uslijed lose antene. Mislim da ce vrlo skoro zavrsiti u zidu, a novi iphone u rukama ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
A ovaj ? http://www.sonyericsson.com/cws/prod...0i?cc=hr&lc=hr odlicna kamera, pljusnes unutra karticu 1-2 gb i pici. Imam ga i odlican je, jedan veliki + je sto nema klasicni joj ![]()
![]() |
#35 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Imam ga i ja, kamera i nije tak odlična ako je ideš uspoređivati s istom u K750/W800. Ima manji promjer leće pa radi slabije slike, toliko o Cybershotu. U svemu ostalom, meni je savršen.
![]() |
#36 | |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() @zippo pa onda mu je bolje da uzme k770 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Prečupavi mod
|
Onda je moj defektan ili ne znam koji vrag. Sve ostalo na njemu radi savrseno, ali ono najbitnije ne... citao sam okolo po nekim forumima da ljudi znaju imati iste probleme, a isto tako su se javljali i oni kojima radi odlicno. Pa ga sad ti znaj...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#39 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
http://www.sonyericsson.com/cws/prod...0i?cc=hr&lc=hr bi trebao sad bit na tržištu (uskoro) i prihvatljive cijene...a ovaj: http://www.sonyericsson.com/cws/prod...80?cc=hr&lc=hr ko bog bude imo cijenu da je nebum ni smjel pogledat ![]() To je već crnohumorni :-)
![]() |
![]() |
#40 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
w980 ljepo izgleda |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Super Moderators
|
![]() |
#42 |
Super Moderators
|
Dobro da sam malo pričekao, vidim da su fino pale cijene-ovo već bolje izgleda ![]() http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...5&idphone=1298
![]() |
#44 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() Evo ovako, pretplatnik sam u tele2 i imam pravo uzet mobitel jel mi je ugovor istekao i sad me zanima moze li se nesto bolje uzet za te novce u tele2 ponudi? (tarifa 100, 2 godine, 95,00 kn) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
opa ja sam gledao na 150 valjda tarifu, sry. k770 je dobar mob. al opet pitanje je i sto ti trazis od moba?
![]() |
#48 |
Hejter
|
Za 95kn se isplati,uredjaj je dosta dobar-nije preglomazan,fino lezi u ruci,solidna kamera,baterija dosta dobra,uglavnom za te novce cist ok i neces fulati. Steta kaj je c510 cak 395kn,taj mi je u nesto drazi jer je tipkovnica nesto bolja za moje prste + malo veci ekran,i nesto brzi softver. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Od navedenih svi su ok, ali k770 je model koji se nalazi u sredini. Tanak , praktican, dobra kamera, baterija, dobar zvuk. Mana je ona glupa tipkovnica koja nema crvenu i zelenu slusalicu sto me uvijek udalji od takvih modela SE i malo osjetljiviji zadnji poklopac. I naravno obavezno najnoviji soft zbog bugova. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|