|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ne želim bit babaroga i plašit ljude, ali formatiranje nije riješilo problem što on i dalje zna gdje živiš. Anyway, mislim isto što i Vuco, frend od nekog tvog frenda te vidio negdje sa tim zajedničim frendom pa te htio impresionirati. Tako da vjerojatno nemaš brige. Btw., za JMBG 7 znamenki dobije iz datuma rođenja, 2 znamenke su regionalni kod koji mu nije problem znat jer je iz istog grada. Ostaju još 3 znamenke i zadnja kontrolna. Baš me zanima kako je došao do ove 3 prije zadnje. Zadnje izmijenjeno od: generic. 04.05.2008. u 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
neznam baš da ti do imena i prezimena nemože doći putem IP-a. Znam da čak ima neka web stranica koja ti valjda da neki cod ili aplikaciju koju staviš na tvoju web stranicu i sad ta ti alipkacija po IP-u reče tko te posjeto na stranici, koje je riječi upisao u google da dođe do tebe, i koja mu je adresa (stanovanja) i ime. Tako da ništa nije nemoguće. Da ti možda nije dao adresu bloga ili tako nešto na kojemu je imao to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Ime ne može nikako znati (osim ako ga zaista negdje na internetu - na njegovoj stranici - ne upišeš). A što se adrese tiče, aplikacija može procijeniti koji je grad u pitanju, ali nikako ulicu i kućni broj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
http://www.regos.hr/UserDocsImages/d...obrazacr-s.pdf Zadnje izmijenjeno od: matman. 04.05.2008. u 18:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma 100% sam siguran u to, ta ti aplikacija reče ime i prezime onoga na kome je internet odnosno tko je potpiso ugovor s t-com i reče adresu toga mjesta na kojemu je taj adsl priključak. To znam jer sam vidio da je na jednom blogu jedna stavila prnt scr te alikacije i sad pisala je adresa sabora i ime i prezime i kojim je riječima došao taj do stranice (to je na tom blogu i bilo zanimljvo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
nisi bila haknuta, to je bio samo još jedan hacker wannabe i veliki "frajer" jer zna čitati podatke iz popisa stanovništva
![]() |
![]() |
#39 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
hvala |
||
![]() |
![]() |