|
![]() |
#31 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
isse e...Bus Bus..koja legenda e.. A i PINGU je zakon..ma ludilo.. A ne ovo novo doba, losi crtici, kompjuterski...ma čar nikakva.. DBZ je takodjer jedno vrijeme bio na telki.. ![]()
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
I Tom i Jerry... Ali naglasio bi sve što je radio Chuck Jones: http://www.chuckjones.com/chuck_main.php Ne mogu prežalit kaj nije doživio da ispuni obečanje da će Wile E. Coyote jednom ulovit Pticu Trkačicu i ubit boga u njoj ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Adrenaline junkie
|
Nick praskaton, jaooo kakav crtani, tom&jerry, garfild, busbus, svi crtici od WB-a (Duško Dugouško, Kojot, Patak Dača, Silvester i Twiti,...) Eh da, bilo je nama fino biti mali. ![]() Ovo danas sto pustaju je morbidno, jebo te, heeeeeeeej Sunđe Bob Skockani, Isuse kakav debilitet. Ne znam samo ko ga je samo smislio i nacrtao,...
![]() |
#35 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
T & J, Bus - Bus, Pingu ; Cico Štos.... A niste se sjetili: - Jura (ili tako nekako "Gdje je Jura") - oni dinosaura ( šta se nabiju u auto) - Kakav Nered (onaj čupavi paas) - ona guja (ona bila šta bez veze pleše) - Banane u piđami - Kljukica Kavki ...... ima još ali se nemogu sitit odma! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
A Je To, meni legendarni ... umirao sam od smijeha ko klinac na to, da stvar bude najbolja, prosli petak 8.40 u jutro ja i kolega u ve-milu cekamo isporuku robe (naravno ni zive duse ispred nas, tko normalan kupuje djelove za komp u 8.40 u jutro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
ajde koji put upalite satelit i otvorite boomerang ili cultoon, a i disney channel zna bit ok. to su crtići. a sve crtiće koje ste nabrojali (izuzev tom i jarryja bugs bunnyja i toga) nisam nikad gledao na tv-u niti kao klinac, jer mi je i tada to bilo blesavo. tada sam, kao klinjo, gledo (ko će ih se sad sve sjetit): extreme dinosaurs, mummies alive, ranma, dragon ball, sampei,pelle e osa (snađite se za engl naziv, kao mali sam gledao samo talijane, htv se nikad nije vidio u mom kraju), daitarn III, daltanius, dinosaucers, fufur superstar, indagini a 4 zampe, gargoyles - to sam obožavao, nismo imali video u to vrijeme pa sam snimao epizode na audio kazete, stavio bim radio pored tv-a i snimao), čega je tu još bilo, ima masu toga,ghost busters, gundam wing, i cavalieri dello zodiaco (saint seya na engl),inspektor gadget, la fabbrica dei mostri, piter pan, riverdale, bucky ohare, carmen sandiego, lista je ogromna. a moj mali bratić je do nedavno gledao sranja na jetixu dok mu nismo izbrisali kanal jer zaglupljuje, jadno dijete. pa se sad prebacio na dragon ball i ranmu, tu i tamo se zalomi city hunter i god mars. e pa to su crtići, bilo je ful dobrih još samo se ne mogu sjetit kako su se zvali. i legendarni muppets show! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Haha, eo bas gledam malo na youtube-u ovaj legendarni crtic, stvarno je odlican. Po meni najbolja sinkronizacija kaj sam cuo kod nas. Zanima me dal neko zna di bi se mogli nabavit serijali tog crtica, jer ih na yt-u ima samo par, a ja se nemrem zasitit toga. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZWni-n9Twig |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
pun0glavac
Datum registracije: May 2007
|
Jaao bus, bus... A jel se netko sjeća onog crtića "Edo i prijatelji"? Onaj crtić s lego-kockice likovima. (glavni lik je bio onaj slonić) Ja imam još uvijek te jopce doma iz LEGO kockica pa se uvijek tog crtača sjetim.... buuuu. (krokodilske suze nostalgičarke) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
Nindza Kornjace, ali stare. Ne ove bez racunalno lose obradjene u buducnosti! http://youtube.com/watch?v=urYtbPdO46Q&feature=related |
![]() |
![]() |
#46 |
Bannija :D
|
virgul ![]() jedan od jačih crtića ![]() samo nisam siguran dali se piše baš tako, al ono znam da ga mama svaki put zove kad ulazi u kuću "virguuul" ali definitivno meni najjači su bili gogs, isuse, ono, puste srtić u dva tri ujutro i smijeh do bola da si neznam koliko pospan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() |
#49 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() JOK ![]() Prejako, imam negdje po CDovima sezonu ili dvije crtića, ono u vrijeme dok je to još bilo "nenabavljivo" ![]() Uz SouthPark, Oggya i Žohare i Simpsone daleko najjači humoristični crtić ![]() A baš je ta epizoda jedna od jačih, uz onu kad ostanu 2 brata čuvati djete, a medvjed uđe u špilju, i onu kad nastupi glad pa odu u lov na dinosaure i nayebu ko žuti, a ispred onih što čekaju se sruši mrtav brontosaur ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
ma bas su jaki, neki dan sam nekome mladem o ovome pricao i nisam se mogao nikako sjetiti imena da nadem na jubitou. jako jako... meni je onaj sa otkricem vatre ostao u sjecanju ali ova sa onim smrkljem na pocetku hehehehehehe baloncek
![]() |
#51 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
jedan od najjacih crtica, prebolesno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
fry moments ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ljcCsK1BmJ4 malo zoidberga ![]() http://www.youtube.com/watch?v=P_WI0VI7aIw |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
A Je To Baltazar Barney Bipsići Blufonci Bojan Bolek i Lolek Brum Bubimir Bus Bus Candy Candy Cipelići Čarobnjakov šešir Čudesna šuma Čupavci Danko Bananko Dar-mar Holmes Doktor Argus Ernest Eustahije Brzić Ewoks Garfield Gdje je Jura? Graškograd Grinch Gusztav He-Man Horton Hears a Who! Kakav Nered Kapetan Zaspan Korni Kornjača Kralj lavova La Linea Labuđa princeza Lav Krezumica Le Piaf Lija Skočibarica Lokvići Majstor Fantaz Mala sirena Mali leteći medvjedići Maksim Micek Trtko Mio-Mao Miš Filip Moćni Max Moje tijelo Nick Praskaton Orson i prijatelji Ovidije Patuljak David Pauk nije bauk Petar i čarobno jaje Pingu Pink Panther Ptica trkačica Pustolovine šumske družine Rakuni Riblje redarstvo Sandokan Simpsoni Slonica Nelica Snješko Bijelić Snorkijevci Sport Billy Srebrni pastuh Stripy SuperTed Štucavko Terrahawks Todor i Fedor Tom i Jerry Toro i Pončo Vatrogasac Sam Virgul Vitezovi Orijenta Voltron Zekoslavne priče Zekoslav Mrkva Zvonko Zubić vile Wummy više na http://memorabilia.blog.hr/
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premuim
|
Citiraj:
Ako netko ima kakvu kucnu kolekciju nekog od ovih crtica, bio bih mu jako zahvalan da mi se obrati na PM...
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Jel se ko sjeca Konan -a http://www.youtube.com/watch?v=e2cub...ayer_embedded# ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Sjetih se par komada iz starih dana ... "> ... ti bokca šefe! ![]() "> Ja sam gospodar svemira, ja imam moć!!! LOL
![]() |
#60 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
"> "> Ovo su mi bila dva najdraža kada sam bio klinac. Kako je dobro bit rođen u '80-im ![]() I eto jednostavan odgovor na pitanje zašto su sve današnje generacije degenerične - jer nemaju priliku gledati ovakve prave crtiće. Bio je još jedan japanski anime na koji sam svršavao tamo '93.-'94. "> |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|