|
![]() |
#31 | |
Varanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
@amd nisam rekao da nema ploca,nego ih nema puno,nema ni jedne asusice,abitice ili barem ja nisam vidio,a ove kojih ima ima po jedan model samo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() ako je ovo prvo onda stvarno ne znam o cemu pricas? a ako je ovo drugo ignoriram u tisini kao i yedwya ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Zadnje glasine po internetu su da se nVIDIA zanima za kupnju VIA i S3-a (koji je pod VIA-om.) Ne zanima ih toliko S3-ov graficki odjel vec to sto VIA ima pravo proizvoditi x86 procesore i imaju patente na tom podrucju. >>> Digitimes also reveals that Nvidia is said to be particularly interested in VIA's processor division which holds the key to Nvidia's official entry in the world of x86-compatible processors. VIA can manufacture x86 processors as it posseses a proper license to do so since it acquired Centaur and Cyrix although VIA's latest processors have been anything but exciting recently when it comes to the performance. Vjerujem da bi nVIDIA mogla napraviti od Cyrixa ili C3-a ozbiljan procesor koji bi mogao bez problema jednog dana postati 3 izbor. Ali ipak to su samo glasine.
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma morali bi biti ludi da se idu utrkivati na desktop trzistu procesora. vidis da i amd jedva drzi korak. no s obzirom na ocitu modu minilaptopa i rast zahtjeva za procesorskom snagom kod mobitela i slicnih uredjaja moguce je da nvidia puca na to. pogotovo sada kada jos i 3d grafika konacno stupa na tu scenu, nece valjda nvidia dopustiti da im samsung uzme taj dio kolaca i pravi 3d akceleratore za mobove a ati procesore. (btw, kod mene ati procesor u mobu...spor u TPM, morao sam ga OCat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|