|
![]() |
#31 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Hot Pursuit 2 je dobio tek prosječnu ocjenu na gamespotu, a ako je njima prosječan onda nema što da traži na mom disku. Ja sam se nadao minimalno 8.5 ili više a ono tamo bijedna ocjena 7 i good. Zbilja slabo. Izgleda da ćemo morati čekati na nešto zbilja dobro, a ćini se da će ovaj Rallisport challenge biti opako dobar.
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
na gamespotu pise:"It certainly is a good arcade-style driving game, but it's nowhere near as fun as the PlayStation 2 version" a ja kazem ????? :confused: ????????? mislim ono, to je ista igra, zar ne? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
|
ma sranje totalno, kao što rekoh, sve je to zbog konzola. Mislim nekad se znalo, ozbiljne igre za PC, arkadice za konzole. Sada kad su konzole veliki biznis, očito se ni jednom Electronic Artsu neda razvijati igre posebno za PC, pa dobijemo Hot Pursuit 2 koji ispadne arkadica za malu djecu. Ali valjda će EA imati tolko obraza da naprave jednu poštenu simulaciju vožnje za PC, kad već ne mogu napraviti pošten nogomet |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Somewhere around Barstow
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||||||||
Senior Member
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Ako ti se sviđa, onda je imaš, ako ne nemaš, ocjena je subjektivna i kao takva nije bogom dana, ona je samo smjernica za široke mase ljudi! Meni osobno se igra isto baš ne sviđa, ali imam susjeda (NFS manijaka) koji upravo fanatično očekuje svaki novi nastavak, a ove stare prelazi po milion puta, i još mu nisu dosadili. Njemu , recimo niš ne smeta i da dobije ocjenu "šrot" on će kupiti čim dođe u trgovinu. Daklem, posudi, odigraj, baci (vrati), ili si sprži i uživaj.
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
slazem se. nisu igre ne znam kak skupe, ili prazni CDi da si posudis i ako ti se svidja sprzis. Ja osobno cu je unatoc svemu nabavit, pa sam prosudit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|