Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Konfiguracije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.04.2008., 12:18   #31
granata
vista sux
Moj komp

granata's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Pa sačekaj sekundu, pa i sam si rekao da če kroz 6 mjeseci 4GB biti standard, a sad je standard 2,a i JOŠ ti ne trebaju 4, bolje te novce uloži u nešto drugo (hlađenje isl), a kasnije još dvije dodaš ako bude trebalo...
granata je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2008., 13:31   #32
Tekla
Premium
Moj komp

Tekla's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor catus69 Pregled postova
Tekla,

nemam sposobnost predviđanja, ali je trend takav da IT tehnologija ne miruje, pogotovo situacija sa memorijom. U ovom je trenu dosta jeftina, i def. kupujem zacrtano. E4500 je od više ljudi, uključujui i ovaj poštovani forum, proglasilo best-buy procom za gaming konfe ovog ranga. Omjer uloženog i dobivenog, uz minimalan OC, je odličan.
pa ako si zacrto kupit to onda sta pitas jel valja. i kad ti kazu drugi da ti je dovoljno 2gb ti opet svoje definitivno kupuejm 4gb.

Oglas
Staro 01.04.2008., 14:44   #33
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Ma prilično je sigurno da ide na 900MHz 4GB RAMa. Više je bolje u svakom pogledu!

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Može biti bolja kolko god ju volja, ali HD 3870 512 GDDR3 košta kojih 600 kn manje. Rasprava o tome koja je kartica bolja, imaš skoro na svakom podofrumu. Zaključak je uvijek isti, oni koji ne pate na 3DMark, bijesne FPSe i sl. budu s kupnjom bilo koje i više nego zadovoljni. Dok bu oni kojima su bitne specifikacije i dal im se cooler kartice paše uz maminu šminku, uvijek nalazili besmislene razloge za preporuku isključivo jedne.
, Sve je rećeno!
danc00 je offline   Reply With Quote
Staro 01.04.2008., 15:23   #34
rib@
Premium

rib@'s Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Uff koja rasprava.
Velis da bude kroz 6-12 mj standard 4 GB rama. Ok a ko veli da bude bas za 12 mj, mozda bude za 18 ili 24 mj 4 GB standard. Nigdje ne pise da za 12 mj nece pasti cijene ddr3 pa on postane standard. Ovo kaj bude u buducnosti nije bas zahvalno prognozirati. U svakom slucaju cijene rama su stvarno male i grijeh je ne kupiti. Sjecam se prije ~1,5-2 god 1 GB najjeftinijeg rama je bil ~1000 kn. Onda se kalkuliralo.
Ali s druge strane ako nekaj ne koristis bacen novac.
Za pola god kad mislis piknuti jos jednu grafu bude nastal problem jer nemas kam tu grafu porinuti. Onda slijedi kupovina i maticne.
Onda budes shvatil da bude proc koji si navel jedva hranil te dve grafe pa budes isel u kupovinu novog procesora jer budes htel igrati neku igru koja uspjesno koristi 4 jezgre.
Mjesec dana kasnije se budes tukel po glavi zakaj nisi uzel "hd3990" jer bude gazila 3870 CF a razlika u lovi nikakva. Itd ....... itd .......

Ala sam ga nasral

Poanta - Uzmi kaj te volja.

I da: mislim da je najbolji procesor E4300 lijepo se da OCnuti svaki, dok s E4500 moras imati srece da ide.
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa
rib@ je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno