Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.03.2008., 17:41   #31
B-Link
Premium
Moj komp

B-Link's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
braniMIRKO, heben si ti igrač, tražiš da ti pomognemo, a na kraju ispadnu svi budale kaj su ti preporućali zvučnike od 600kn pošto si reko da je to limit i sad kupuješ neke od 300kn, kog ti praviš budalom?
B-Link je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2008., 18:13   #32
braniMIRKO
Registered User

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor B-Link Pregled postova
braniMIRKO, heben si ti igrač, tražiš da ti pomognemo, a na kraju ispadnu svi budale kaj su ti preporućali zvučnike od 600kn pošto si reko da je to limit i sad kupuješ neke od 300kn, kog ti praviš budalom?
pa vi ste bedasti ofkors, jer sam rekao da necu nikakav 5.1sustav eto sad sam bar rekao 5puta, jebo vas. pa uzeci sve u obzir oni za 300kn su mi nekak najbolji gledajuci dobiveno ulozeno. Eto to je za sada mozda mi netko da neki bolji prijedlog 2.1, imam vremena ne zuri mi se sa kupnjom.
braniMIRKO je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.03.2008., 18:18   #33
braniMIRKO
Registered User

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
Isprika, nisi gluh nego blesav, bupi si Encore 2x460W* zvucnike u Hg spotu za 46kn i miran si s njima. navodno peglaju B&W Nautiluse..
http://www.buypegasus.com/catalog/images/gspeakers.jpg
Trazis best buy do 6 glavi a sad je 3 glave u igri, Mislim da ti vise preporuke necu davat.
PS
Klikni mi na sig i reci dali se prepoznajes?
gle mogu ja kupit dinijuse, no kaj cu sa ostala 3zvucnika?nemam ih gdje stavit, kaj da ih bacim koji vrag?a i gledajuci prednje zvucnike preveliki su mi, fakat imam malo mjesta kod kompa tak da su mozda oni best buy al meni ne pasu i gotovo, otpadaju i idemo dalje.
braniMIRKO je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2008., 18:27   #34
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
Isprika, nisi gluh nego blesav, bupi si Encore 2x460W* zvucnike u Hg spotu za 46kn i miran si s njima. navodno peglaju B&W Nautiluse..
http://www.buypegasus.com/catalog/images/gspeakers.jpg
Trazis best buy do 6 glavi a sad je 3 glave u igri, Mislim da ti vise preporuke necu davat.
PS
Klikni mi na sig i reci dali se prepoznajes?

Čisti dokaz da smo materijalistički nastrojeni svi odreda.
Ako je do 600Kn, ne mora biti baš 600Kn, ili kako u većini slučajeva završi, na 1200kn, jer je kao bolja opcija.
I 300 Kn je manje od 600, kao i 599, ali u ovom segmentu se očito nekome smije reći i da je blesav i gluh, no da je to rečeno u segmentu >1000-2000 Kn, onda bi dobio ban, upozorenja raznorazna i još na kraju ispao snob.

Pa ti reci?
Juan je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2008., 18:43   #35
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Nee se žestiti momci..nek kupi što hoće,njegova lova..ne drži pištolj na našim dragim glavama,pa da mu moramo prisilama pisati savjete.....

Ako je 2.1,onda je 2.1..300kn,ok..300..pa lijepo uzmi te Gigabyte drvene,netko je postao čini mi se..ili Genius,koja je marka bila? 2.1...ili standardno,Logitech X seriju..220,230,240...
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2008., 21:39   #36
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor braniMIRKO Pregled postova
bas trazim na netu dimenzije zvucnika i subwofera i nemrem nigdje nac, jer mozda ti znas dimenzija tih Gigabyte GP-S7500 jer bas sad gledam to mi je nekak najbolja opcija za sad, sam me malo prcaju te dimenzije :S
sve što te zanima u vezi ovih zvučnika možeš naći ovdje: http://www.tweaktown.com/reviews/1247/2

guglaj malo, meni je trebalo 2 min..
rak21 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno