|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
braniMIRKO, heben si ti igrač, tražiš da ti pomognemo, a na kraju ispadnu svi budale kaj su ti preporućali zvučnike od 600kn pošto si reko da je to limit i sad kupuješ neke od 300kn, kog ti praviš budalom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
pa vi ste bedasti ofkors, jer sam rekao da necu nikakav 5.1sustav eto sad sam bar rekao 5puta, jebo vas. pa uzeci sve u obzir oni za 300kn su mi nekak najbolji gledajuci dobiveno ulozeno. Eto to je za sada mozda mi netko da neki bolji prijedlog 2.1, imam vremena ne zuri mi se sa kupnjom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Čisti dokaz da smo materijalistički nastrojeni svi odreda. Ako je do 600Kn, ne mora biti baš 600Kn, ili kako u većini slučajeva završi, na 1200kn, jer je kao bolja opcija. I 300 Kn je manje od 600, kao i 599, ali u ovom segmentu se očito nekome smije reći i da je blesav i gluh, no da je to rečeno u segmentu >1000-2000 Kn, onda bi dobio ban, upozorenja raznorazna i još na kraju ispao snob. Pa ti reci? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Nee se žestiti momci..nek kupi što hoće,njegova lova..ne drži pištolj na našim dragim glavama,pa da mu moramo prisilama pisati savjete.. ![]() ![]() Ako je 2.1,onda je 2.1..300kn,ok..300..pa lijepo uzmi te Gigabyte drvene,netko je postao čini mi se..ili Genius,koja je marka bila? 2.1...ili standardno,Logitech X seriju..220,230,240... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
guglaj malo, meni je trebalo 2 min.. |
|
![]() |
![]() |