|
![]() |
#31 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Znam, al ne znam tocno namjestit da FFDShow streaming na webu, samo zbog toga ga imam (Real). |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ja jednostavno imam kmplayer i nema potrebe za ikakvima codecima ![]() za one koji neznaju, Kmplayer je naspram popularnog bsplayera, kao foobar naspram winampa..krcat mogucnostima, a opet jednostavniji, bolji, mocniji..IMHO |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
|
Citiraj:
Što se tiče moćnih playera GOM mi je super, i još imam skin koji sve to skriva divota! Kmplayer nisam proba, BSPlayer davno dok je bio bez adwarea! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() sta je foobar stvarno bolji od winampa? da li se moze s njim slat na ipod? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@McG ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
ma ne znam, navikao sam na funkcionalnost bsplayera, savršeno mi je pojačavanje zvuka skrolom i smanjivanje (povećavanje) ekrana istim kad nije u cijeloj širini... Probao sam druge playere (nisam taj KM) i to mi uvijek fali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
BS-Pro2.1 + Satsuki codec pack => GG GOM mi na 64bit XPu radi sranje, tocnije desnim klikom iznad videa CPU ode na 80% i zve troka gadno, KMPlayer izgleda kod je iz 19og stoljeca, a kolko "spama" stane u quick player znaju samo oni koji su ga napravili. Jednostavno lakoca sucelja i stabilnost u radu su ono sto ja trazim a BS je tu bez konkurencije IMHO ofc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Beerman
|
Citiraj:
inače premda sam nedavno krenuo intenzivnije koristiti kmplayer i gom ali kad oni posustanu dobar stari mpc se iskaze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja bi imao jednu molbu evo imam ATI 3850 i ostatak konfiguracije iz opisa ( valjda negdje pise ) I tako se ja zadnja dva dana zafrkavam skako gledati HD filmove al me bas i neide, pa bi molio pomoc. Zadnje sto sam instalirao je ovaj CCCP i on je pomogao da napokon mogu pokrenuti 1080P .mkv fajl ali mi procesor radi na 100% tako da prepostavljam da mi ipak nesto nije kako treba Dali ima nekakav program koji podrzava ATIjevu akceleraciju ? kako to iskoristiti ? imam instaliran i PowerDVD8 ultra...ali ne podrzava .mkv fajlove...pšlus sto i nije bas najsretnije rjesenje jer cak i kad sam omogucio akceleraciju prilikom reprodukcije 1080i sadrzaja slika steka... dali netko zna kakav turtorial kako napokon dovesti PC u red da moze normalno vrtiti te HD sadrzaje ? ili bar savjet sta uciniti ? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Winamp je bil vrlo dobar kad su u igri bile verzija 2 i 3, sa svakom novom verzijom Winamp je nakrcan nepotrebnim smećem i od nekad običnog audio playera postaje sve veći i veći šrot - baš kao AMD. ![]() ![]() Svi oni (uključujući i mene) koji su zadovoljni s onim kaj su složili. Niko te ne tjera da sprobavaš setupe do mile volje. Nemaš potrebe prčkati, ako si složil ono kaj trebaš i kaj ti najbolje odgovara. Osim toga kad jemput složiš Foobar kak spada, treba ti (doslovno) par minut da (ako se odlučiš ili ako baš hoćeš nekaj novo) složiš novi setup. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Beerman
|
Citiraj:
Classic skin, library, jump to file, drag 'n drop. To je ono sto najcesce koristim i za to meni nema do winampa. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|