|
![]() |
#31 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Eto, bio sam u Novigradu ovaj vikend, pa što je bio opet neki biker fest? Vidio sam mali milion bikera... I jednu zgodnu Njemicu sa chopperom...ti mater...: sweating : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
@SKY: U nedjelju kad smo se vraćali iz Umaga smo svratili u Novigrad na piće. Možda smo se i vidjeli.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
mene je strah ali kada bi ga ima vozia bi ga 100% ali auto je bolje ![]()
![]() |
#34 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Inače, koji je bio povod one količine bikera? Gdje je bila fešta? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
od LemilicE
|
Bio je moto susret koji su organizirali moto klub Staaari Rokeri iz Umaga. Njihov treći. Trajao je 3 dana (2 noći). Svirali su Bare, Psihomodo pop i još neki. Uglavnom striptiz je bio najglavniji, a ja ga opet nisam doživio.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Mislim valjda ne voziš dizela......... I da, koji auto? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
od LemilicE
|
Za motor nije isto ulje kao i za auto. U motor stavljam polusintetičko ulje za 4T motore, Castrol GPS 15W-50. Gume su mi inače 170/70-17 zadnja, ali sam si stavio 180/55. Prednja je original 120/70-17. Do sada sam skužio da mi najbolje drže Avon Azzaro (skurena na slici) gume. Dobre su i Bridgestone Batlax, ali su i najskuplje. Sljedeće koje ću probat će bit Dunlop 208 RR (RaceReplica). Na motoru nije ništa rađeno osim što je top od Shacala. To ti je motor koji je bio od mog starog i na kojeg "kao" moram pazit. Auto: Novi Renault Megane II Coupe 1.6 115KS (htio sam 2.0, ali ga nisu imali na lageru ![]() Gume na njemu su 205/55-16 neke Continental. Tek sam sa njim prošao 13000km, pa su još oduvijek originalne, a na autu se i ne troše kao na motoru. Ulje je neko ELF. Ne znam jer su svi novi auti pod debelom garancijom. Jel te još šta zanima???
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Imao si sreće za Renaulta, 2.0 motor im nije bogznašta u standardnim verzijama (150ks) ili sa direktnim ubrzgavanjem(140ks). Imao sam se priliku voziti u laguni 2.0 sa starim pa sam se i uvjerio u to. Dobar je onaj iz Clia Sport, ali taj ima dosta drugačijih dijelova. Continental su jedne od najboljih guma za automobile, a ELF nije neko ulje, pogledaj F1 i sve ti je jasno. I šta perferiraš, auto ili motor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
od LemilicE
|
Motor uvijek!!! Ride free or die young!!! Još da mi i ženska voli motore, di bi mi bio kraj ![]() Što je najgore ne voli ni kompjutere. Kad bolje razmislim, pa di sam ja nju našo. Jebiga, danas mi je mjesečnica, 4 godine i 1 mjesec. Lucky me! Maybe I'll get some tonight! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Ma najbolje gume za auto su GoodYear. Stari mi je bio uvoznik za Hrvatsku i gume su odlična pogotovo Eagle F1. Držanje odlično pogotovo na kiši. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
od LemilicE
|
Auto ne volim vozit brzo, pa mi tamo gume i nisu jako bitne. Imat ću na umu Eagle F1.
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Treba kaj skurit??
|
Vjeruj, s tim gumama nećeš pogriješit. Stari ih je iamo na Audiu s 265 konja i gume su mrak. @freek - da malo čitaš pažljivije. Honda VFR 750 '91 107 konjića |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
od LemilicE
|
Imao sam prilike vozit sa tim gumama. Svojevremeno sam dok sam bio u ZGu vozio od frendice 206CC (oko 2 mjeseca) 2.0 i 140KS. Auto je imao te gume. Skupe su ko sam vrag
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Treba kaj skurit??
|
Al i vrijede tolko. Al da si vidio gume koje mi je stari onda stavio na taj Audi. Isto GoodYear koje idu serijski na Ferrari F50 i svaka je došla oko 3000 kuna. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Treba kaj skurit??
|
khm, kak da ne. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Treba kaj skurit??
|
Za trkače stazeda, ali za ceste GoodYear i Bridgestone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
|
Citiraj:
GoodYear još nekako la Bridgestone ne bih nikad... kažem ti TOYO ti je sve osim formulu i snijeg sve ostalo uzimaj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Treba kaj skurit??
|
Čuj, stari mi je predugo radio s time da neke stvari neznam. Bridgestone su opake gume pogotovo Protenza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
od LemilicE
|
SAVA!
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() ![]() Ne bi to stavil na auto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
|
Citiraj:
quattro 2.7 twinturbo bemti 100 ks više od moga... Jeli plav????? Ja imam (mislim moj stari) A6 2.4 Gume su Michelin Pilot Primacy, prije njih su bile (ja sam nagovorio starog) Yokohama AVS Sport To su ti gume ,šta god ti rekao za Goodyear (nevjerujem im od kad se proizvode u Sloveniji) @Lord Nevoziš auto brzo a motor da?? Ja motor nebi mogao više od 100kmh (možda K1200LT ![]() Ali sa autom.........koliko i kako treba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
|
Citiraj:
KHM, fulao si. Zašto svi street šminkeri/racer voze na Toyo?? Zato što je to budget firma sa dobrim proizvodima, nešto kao epox. Svi koji imaju lovu za gumu imaju love za Toyo. Pogledaj cijenike Znam kada sam napokon nagovorio starog da uzme Yokohamu AVS Sport (205/55/16, to im je najmanja dimenzija za tu gumu, jer je to prednja guma porschea 911 (993)) koštala je jedna oko 1700kn bez pdv-a a Toyo proxes sa v šarom(uglavnom po performansama konkurentan proizvod) 900kn bez pdv-a Znaš koliko košta ovaj sada Michelin? 1400 kn bez pdv-a Yokohama AVS Sport su najbolje gume na kojima sam se imao priliku voziti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
Imao sam Potenze RE040 originalno na autu, 225/45/R17, i nisam baš bio zadovoljan, jedna strana se više trošila od druge (geometrija je u redu, jednostavno sam dobio takav primjerak), a i nekako su bile preplastične, ne znam. Sad imam Eagle F1 i gume su ZAKON, milju ispred starih Potenzi, leže savršeno, izgledaju opako, udobnije su (koliko se može govoriti o udobnosti u toj dimenziji), ma jednostavno fenomenalne. Uzeo sam i zimske UGW3, isto odlične gume. Jesu Goodyearke skupe ko Svetog Petra kajgana, ali vrijede svaku lipu... Nego, vga killer, jel bi se mogao sredit neki popust kada ove F1 istrošim? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
malo zastranila tema... ![]() a sta je s Pirelliem?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|