|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nazalost, govoris tocno.. Ali ima i drugacijih primjera..Tipa gdje ljudi bez skole, ali sa znanjem imaju vece place.. I ovaj tvoj fren sigurno puno zna, ima i faks ali eto , place je takva kakva je.. |
![]() |
![]() |
#32 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Imam ja jedan savjet za informatičare. Sjednite na ulicu i lijepo informatički molite za kunu. Bit će bolja zarada. ![]() Jučer na Red Carpetu žena iz zajebancije prosila i zaradila 20kn u pola sata (!!!!!). Neću im više ni kune dat... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Dobro je imati veze sa takvim firmama samo ako si vlasnik jedne od njih... Ja sad gledam ovu jednu firmu ovde kod nas u gradu. ZeCom se zove, u njoj je radila jedna jako glupa i ogranicena baba i njena još gluplja ćerka. Firmu je vodio ćerkin muž (koji je nešto i znao za razliku od njih dvije). Radili su koju godinu kao informatička firma (prodaja & servis) i prije par dana im je dopizdilo i zatvorili su to i otvorili neku prodavnicu ženskih cipela. Pa da ga jebeš nije normalno. Opet u drugoj firmi je mjesečna plata servisera 450KM (1665 kn), pa ti živi od toga ako možeš. I ta plata se dobija po sledećem principu: 350KM na tekući račun u banci, a onih 100 dobijaš na ruke. Naravno onih 100 nikada ne dobiješ u cjelini jer ti uvijek odbija po malo zbog propusta koje je on vidio u tvom radu... I tako dalje i tako dalje... Mislim da Links ipak nije najgori.
#40 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Poanta - bjez od informatike kolko te noge nose ![]() Dok su na balkanu robovlasnici vlasnici to tada od toga nema kruha. Samo lijep hobi i nista vise... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
momak vidi di ti zivis a gdje mi zivimo (bez uvrede al zagrebacki standard je bar 3-4 puta veci od onog u doboju) i ako idemo po tome place su ne smijesne nego ono... uglavnom links "nije toliko los" nije ak ga se usporedjuje sa vemilom ili neznam, jer hgspot ima daleko vece place... a ipak links je bio pojam neceg vise od izrabljivanja radnika i nabijanja prometa... al opet vise neradim nikome nista prije dogovora oko satnice ili oko cijene ukupnog posla... samo da napomenem ja sam prije godinu i pol uzimao 35kn po sklopljenoj konfi u jednoj maloj trgovini...
#42 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Al opet to smo si mi samo krivi. Ja sam budala sto sam isao radit za tu sicu. Istina Bog bila je dogovorena nesto sitno vise, al ajde. Lijepo me codiac upozorio. Da nema budala koje rade za sicu, nebi bilo poslova za sicu. |
![]() |
![]() |
#44 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
a moja komšinica naplaćuje 3kn za duvku pa se vi mislite. Mislim stvarno - di ste zabrazdili... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|